GoĹÄ: Smok@hopsex.net IP: *.dizinc.com 22.11.04, 15:58 Kuchnia oj ale mam smaka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ola Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:03 rozwiązałam poprawne test, zdobyłam maks.punktów, lubię i umiem gotować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wit Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.crowley.pl 23.11.04, 13:56 jak to, to żeby pieczeń była krucha, nie trzeba jej obłożyć kruchymi ciasteczkami? Dziwne, dostałem "0" z testu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:45 To bardzo przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:44 Gratulacje - ale czy to takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 10 p. Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.chello.pl 22.11.04, 16:44 Cieciorka to gatunek grochu nie fasoli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ekspert Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:43 właśnie,że fasoli,okrągłej Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 23.01.05, 00:56 grochu, inna nazwa - groch wloski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Pytanie 5 IP: 217.153.53.* 22.11.04, 17:04 Czym można zastąpić mascarpone? Prawidłowa odpowiedź: nie da się niczym zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goska Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.gizycko.mm.pl 22.11.04, 18:01 To chyba jest jakiś żart.Przecież te pytania są śmieszne,może nie tyle pytania ile możliwości odpowiedzi do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.cable.wanadoo.nl 23.11.04, 11:53 hahaha włałnie się okazało, że lubię gotować i co więcej: gościom to smakuje:) mój mąż się zakrztusił... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sentar Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.chello.pl 22.11.04, 18:17 10/10 a nic nei gotuje. Tu wystarczy wiedza ogolna i odrobina zastanowienia, mozna sie domyslec prawidlowej odpowiedzi,ja nie wiedzialem co to jest cieciorka, piosenki tez nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marynia Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.11.04, 18:44 żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sromoliz Zdrada... IP: *.dyn.grandenetworks.net 22.11.04, 18:54 Zdrada... W tytule bylo o Mistrzach Patelni, wiec sie zglosilem... a tu o gotowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mat Re: Zdrada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:47 Też się nabrałem HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ludi Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: .1.* / *.eu.ogilvy.com 22.11.04, 19:05 Ten test, to jest obraza dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mia Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.citystrada.com / 217.153.87.* 22.11.04, 19:40 beznadzieja, odpowiedzi w stylu audiotele Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ts Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.net.flashnet.pl 23.11.04, 00:59 to samo mi się nasunęło... żałosne audiotele. Przy trzecim pytaniu (o cebuli) dałem sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 25.11.04, 16:07 No ale to jest tylko żart reklamowy dla zdobycia nowych abonentów... Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 22.11.04, 21:53 Rownie bzdurnego testu nie rozwiazywalem nigdy. I tylko przez samozaparcie dotarlem do konca. OczYwiZda, dzieki wrodzonej intuicji uzyskalem 8/10, ale to tylko intuicja nizli znajomosc odpowiedzi na taka glupawke. Wstyd, Wybiorczo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinga Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:48 Fajnie, że wogóle otrzymałeś odpowiedz po wykonaniu testu. Mi nie było to dane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewik Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:50 Zauważyłam,że jaki by nie był temat poruszony,to zaraz zaczyna sie krytyka typu|żenada,żałosne,beznadziejny test,głupi dziennikarz,a kim wy wszyscy/tak piszący/jesteście,gbury,ponuraki,zarozumialcy,nie potraficie się bawić,żartować i potraktować czegoś z przymrużeniem oka..jest coraz gorzej ,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do srulla Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 02:49 8/10 i to nazywasz wrodzoną intuicją? To raczej wrodzone matołectwo albo debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fasolka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.11.04, 01:02 Ludzie, a co zescie takie ponuraki? Przeciez to zwykla zabawa! Zart i smiesznostka! Lekka zacheta zeby sie troche kuchnia zainteresowac! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rozwiązywacz Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 81.210.14.* 23.11.04, 01:46 każdy ma trochę racji kto tutaj napisał. Zalezy jak na to spojrzec... dla kogoś kto ma poczucie humoru i dobry nastrój w danej chwili to fajna zabawa. Dla kogoś kto szuka "kuchennych wyzwań" i podchodzi do sprawy z grobową powaga to faktycznie "audio-tele":):):) Szanujmy się na wzajem:) pozdrwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paratha Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.mrl.uiuc.edu 23.11.04, 01:48 >Lekka zacheta zeby sie troche kuchnia zainteresowac! Nie zeby sie kuchnia zainteresowac ale Kuchnia - skoro zdobylas(es) 10 pkt. to mozesz uwierzyc w siebie ze wspanialy z Ciebie kucharz no i motywacja wieksza zeby zaprenumerowac czasopismo, a tu na dodatek jeszcze jakies benefity sie szykuja jak sie szybko czlowiek namysli. Nie wiem dokladnie jakie bo juz mi sie nawet do konca nie chcialo czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czytacz Kochani - przecież to zwyczajna reklama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 07:57 Nie ma o co kopii kruszyć - zmieńcie kanał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emre_baran Drogie dzieci - TO DO WAS! Wy wiecie kto! 23.11.04, 09:17 Do do was prozniaki! Rozwiazywac testy? Pysznic sie 10/10 lub bagatelizowac ze takie pytanIa marne, beznadziejne, glupie! To z was kpina. mierne miernictwo z was wylazi niedowartosciowane bubki-kupki mchow i porostow. Dla przypomnienia Grzechy główne: PYCHA, CHCIWOŚĆ, ZAZDROŚĆ, GNIEW, NIECZYSTOŚĆ, ŁAKOMSTWO, LENISTWO A jakiego grzechy ja sie dopuszczam Drogie dzieci? Meee PO kierownik Robut zamiejscowych Baran Emre Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Drogie dzieci - TO DO WAS! Wy wiecie kto! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.04, 15:58 spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mistrzyni Proste jak drut! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:30 Trochę inteligencji i nie trzeba gotować!Rozwiązałam test rewelacyjnie również dzięki temu, że każda odpowiedź poprawna nie brzmiała tak debilnie jak reszta. Ja akurat uwielbiam gotować i ten test nie był żadnym wyzwaniem. A poza tym rozumuję logicznie choć nawet nie wiem, co to jest cieciorka...Wolałabym coś w stylu Bikonta i Makłowicza - co to jest szalotka? Odpowiedz Link Zgłoś
omarta test czyli forum w pigułce 23.11.04, 12:00 to moje wrażenie jak ktos przeglada forum Kuchnia, to nawet wie w z jakiego wątku pytanie wziete niefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lalok! KRETYNIZM jak z Audio TELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: boguś Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:48 myślałem,że wiem prawie wszystko o kuchni-a tu klops-tylko 6 punktów.musze jeszcze potrenować Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nana Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:49 10/10! pełny sukces! swoją drogą...trochę banalny...:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmm Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:18 ale kretyński test Specjalnie odpowiadałem źle na pytania - wg klucza - to co najśmieszniejsze, ale odpowiedź była wcale nie śmieszna. Albo się ktoś stara i robi fajny test, albo nie robi go wcale. mmm Odpowiedz Link Zgłoś
egaheer82 Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 23.11.04, 17:53 10/10 ale cieciorka to nie fasola!!!! Zresztą grochu też nie. To jakby napisać, że pigwa jest odmianą gruszki (bo spokrewnione) egaheer Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika313 Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:58 z testu wynikaże jestem mistrzem patelni, a naprawdę unikam kuchni jak ognia. o gotowaniu wiem tyle ile usłyszałam od mojej siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szadoka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 212.160.172.* 24.11.04, 08:50 a ja sie tym testem poczyulam urazona, nie znosze jak sie traktuje ludzi jak debili. Poza tym faktycznie cieciorka to groch a ktos kto pisal ten nieszczesny test chyba nigdy nie jadl mascarpone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rozczarowany Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:47 Żenujący poziom pytań, niezgodny subtelną i profesjonalną z linią "Kuchni". Autora za karę proponuję wysłać do zakładu zbiorowego żywienia z czasów PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lspb Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.media4.pl 24.11.04, 20:27 hehe, gotowac nie umiem w ogole a w tescie uzyskalem 9 punktow.. nie przychodzcie do mnie w gosci =P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:41 Szkoda, że po sprawdzeniu się w teście: "Co wiesz o kuchni" nie można zobaczyć wyniku - bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 25.11.04, 10:22 czego nie mozna zobaczyc?? dobrze ze to nie byl test na inteligencje .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 62.233.191.* 25.11.04, 13:32 Test jest bez sensu, poniewaz pytania sa latwe, zle odpowiedzi absurdalne. Nie gotuje wcale, moze raz na 2 lata cos ugotuje, raz w miesiacu, albo jeszcze rzadziej, salatka... to mniej wiecej tyle. A test rozwiazalam prawidlowo, na wszystkie pytania udzielilam dobrych odpowiedzi. Co ja moge wiedziec o gotowaniu....??? Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 25.11.04, 16:04 Zdałem!!! Dycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś