Dodaj do ulubionych

Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się

IP: *.dizinc.com 22.11.04, 15:58
Kuchnia oj ale mam smaka...
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:03
      rozwiązałam poprawne test, zdobyłam maks.punktów, lubię i umiem gotować.
      • Gość: wit Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.crowley.pl 23.11.04, 13:56
        jak to, to żeby pieczeń była krucha, nie trzeba jej obłożyć kruchymi
        ciasteczkami? Dziwne, dostałem "0" z testu...
        • Gość: Ewka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:45
          To bardzo przykre.
      • Gość: Ala Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:44
        Gratulacje - ale czy to takie ważne?
    • Gość: 10 p. Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.chello.pl 22.11.04, 16:44
      Cieciorka to gatunek grochu nie fasoli.
      • Gość: ekspert Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:43
        właśnie,że fasoli,okrągłej
        • thiessa Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 23.01.05, 00:56
          grochu, inna nazwa - groch wloski
    • Gość: Piotr Pytanie 5 IP: 217.153.53.* 22.11.04, 17:04
      Czym można zastąpić mascarpone? Prawidłowa odpowiedź: nie da się niczym
      zastąpić.
    • Gość: goska Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.gizycko.mm.pl 22.11.04, 18:01
      To chyba jest jakiś żart.Przecież te pytania są śmieszne,może nie tyle pytania
      ile możliwości odpowiedzi do wyboru.
      • Gość: ewka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.cable.wanadoo.nl 23.11.04, 11:53
        hahaha
        włałnie się okazało, że lubię gotować i co więcej: gościom to smakuje:)
        mój mąż się zakrztusił...
    • Gość: sentar Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.chello.pl 22.11.04, 18:17
      10/10 a nic nei gotuje. Tu wystarczy wiedza ogolna i odrobina zastanowienia,
      mozna sie domyslec prawidlowej odpowiedzi,ja nie wiedzialem co to jest
      cieciorka, piosenki tez nie slyszalem
    • Gość: Marynia Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.11.04, 18:44
      żałosne
    • Gość: sromoliz Zdrada... IP: *.dyn.grandenetworks.net 22.11.04, 18:54
      Zdrada...
      W tytule bylo o Mistrzach Patelni, wiec sie zglosilem... a tu o gotowaniu
      • Gość: mat Re: Zdrada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:47
        Też się nabrałem HEHE
    • Gość: Ludi Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: .1.* / *.eu.ogilvy.com 22.11.04, 19:05
      Ten test, to jest obraza dla wszystkich!
      • Gość: mia Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.citystrada.com / 217.153.87.* 22.11.04, 19:40
        beznadzieja, odpowiedzi w stylu audiotele
        • Gość: ts Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.net.flashnet.pl 23.11.04, 00:59
          to samo mi się nasunęło... żałosne audiotele. Przy trzecim pytaniu (o cebuli)
          dałem sobie spokój...
        • ampolion Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 25.11.04, 16:07
          No ale to jest tylko żart reklamowy dla zdobycia nowych abonentów...
    • srull Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 22.11.04, 21:53
      Rownie bzdurnego testu nie rozwiazywalem nigdy. I tylko przez samozaparcie
      dotarlem do konca. OczYwiZda, dzieki wrodzonej intuicji uzyskalem 8/10, ale
      to tylko intuicja nizli znajomosc odpowiedzi na taka glupawke. Wstyd, Wybiorczo.
      • Gość: Kinga Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:48
        Fajnie, że wogóle otrzymałeś odpowiedz po wykonaniu testu.
        Mi nie było to dane.
      • Gość: ewik Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:50
        Zauważyłam,że jaki by nie był temat poruszony,to zaraz zaczyna sie krytyka
        typu|żenada,żałosne,beznadziejny test,głupi dziennikarz,a kim wy wszyscy/tak
        piszący/jesteście,gbury,ponuraki,zarozumialcy,nie potraficie się bawić,żartować
        i potraktować czegoś z przymrużeniem oka..jest coraz gorzej ,niestety.
      • Gość: do srulla Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 02:49
        8/10 i to nazywasz wrodzoną intuicją? To raczej wrodzone matołectwo albo
        debilizm
    • Gość: Fasolka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.11.04, 01:02
      Ludzie, a co zescie takie ponuraki? Przeciez to zwykla zabawa! Zart i
      smiesznostka! Lekka zacheta zeby sie troche kuchnia zainteresowac!
      • Gość: rozwiązywacz Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 81.210.14.* 23.11.04, 01:46
        każdy ma trochę racji kto tutaj napisał. Zalezy jak na to spojrzec... dla kogoś
        kto ma poczucie humoru i dobry nastrój w danej chwili to fajna zabawa. Dla
        kogoś kto szuka "kuchennych wyzwań" i podchodzi do sprawy z grobową powaga to
        faktycznie "audio-tele":):):) Szanujmy się na wzajem:) pozdrwiam!
      • Gość: paratha Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.mrl.uiuc.edu 23.11.04, 01:48
        >Lekka zacheta zeby sie troche kuchnia zainteresowac!

Nie zeby sie kuchnia zainteresowac ale Kuchnia - skoro zdobylas(es) 10 pkt. to
        mozesz uwierzyc w siebie ze wspanialy z Ciebie kucharz no i motywacja wieksza
        zeby zaprenumerowac czasopismo, a tu na dodatek jeszcze jakies benefity sie
        szykuja jak sie szybko czlowiek namysli. Nie wiem dokladnie jakie bo juz mi sie
        nawet do konca nie chcialo czytac...
    • Gość: Czytacz Kochani - przecież to zwyczajna reklama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 07:57
      Nie ma o co kopii kruszyć - zmieńcie kanał ;-)
    • emre_baran Drogie dzieci - TO DO WAS! Wy wiecie kto! 23.11.04, 09:17
      Do do was prozniaki! Rozwiazywac testy? Pysznic sie 10/10 lub bagatelizowac ze
      takie pytanIa marne, beznadziejne, glupie! To z was kpina. mierne miernictwo z
      was wylazi niedowartosciowane bubki-kupki mchow i porostow.

Dla przypomnienia Grzechy główne:

PYCHA, CHCIWOŚĆ, ZAZDROŚĆ, GNIEW, NIECZYSTOŚĆ, ŁAKOMSTWO, LENISTWO

A jakiego grzechy ja sie dopuszczam Drogie dzieci?

Meee

PO kierownik Robut zamiejscowych
      Baran Emre
      • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Drogie dzieci - TO DO WAS! Wy wiecie kto! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.04, 15:58
        spokojnie
    • Gość: Mistrzyni Proste jak drut! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:30
      Trochę inteligencji i nie trzeba gotować!Rozwiązałam test rewelacyjnie również
      dzięki temu, że każda odpowiedź poprawna nie brzmiała tak debilnie jak reszta.
      Ja akurat uwielbiam gotować i ten test nie był żadnym wyzwaniem. A poza tym
      rozumuję logicznie choć nawet nie wiem, co to jest cieciorka...Wolałabym coś w
      stylu Bikonta i Makłowicza - co to jest szalotka?
    • omarta test czyli forum w pigułce 23.11.04, 12:00
      to moje wrażenie
      jak ktos przeglada forum Kuchnia, to nawet wie w z jakiego wątku pytanie wziete
      niefajnie
    • Gość: Lalok! KRETYNIZM jak z Audio TELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:48
    • Gość: boguś Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:48
      myślałem,że wiem prawie wszystko o kuchni-a tu klops-tylko 6 punktów.musze
      jeszcze potrenować
      • Gość: nana Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:49
        10/10! pełny sukces! swoją drogą...trochę banalny...:P
    • Gość: mmm Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:18
      ale kretyński test
      Specjalnie odpowiadałem źle na pytania - wg klucza - to co najśmieszniejsze,
      ale odpowiedź była wcale nie śmieszna.
      Albo się ktoś stara i robi fajny test, albo nie robi go wcale.
      mmm
      • egaheer82 Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 23.11.04, 17:53
        10/10 ale cieciorka to nie fasola!!!! Zresztą grochu też nie. To jakby napisać,
        że pigwa jest odmianą gruszki (bo spokrewnione)
        egaheer
    • Gość: monika313 Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:58
      z testu wynikaże jestem mistrzem patelni, a naprawdę unikam kuchni jak ognia. o
      gotowaniu wiem tyle ile usłyszałam od mojej siostry.
    • lomas internettele czy co :( (nt.) 24.11.04, 00:24
    • Gość: szadoka Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 212.160.172.* 24.11.04, 08:50
      a ja sie tym testem poczyulam urazona, nie znosze jak sie traktuje ludzi jak
      debili. Poza tym faktycznie cieciorka to groch a ktos kto pisal ten nieszczesny
      test chyba nigdy nie jadl mascarpone.
      • Gość: rozczarowany Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:47
        Żenujący poziom pytań, niezgodny subtelną i profesjonalną z linią "Kuchni".
        Autora za karę proponuję wysłać do zakładu zbiorowego żywienia z czasów PRL.
    • Gość: lspb Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.media4.pl 24.11.04, 20:27
      hehe, gotowac nie umiem w ogole a w tescie uzyskalem 9 punktow.. nie
      przychodzcie do mnie w gosci =P
    • Gość: Ala Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:41
      Szkoda, że po sprawdzeniu się w teście: "Co wiesz o kuchni" nie można zobaczyć
      wyniku - bez sensu.
      • an_ni Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 25.11.04, 10:22
        czego nie mozna zobaczyc??
        dobrze ze to nie byl test na inteligencje ....
    • Gość: Kasia Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się IP: 62.233.191.* 25.11.04, 13:32
      Test jest bez sensu, poniewaz pytania sa latwe, zle odpowiedzi absurdalne.
      Nie gotuje wcale, moze raz na 2 lata cos ugotuje, raz w miesiacu, albo jeszcze
      rzadziej, salatka... to mniej wiecej tyle.
      A test rozwiazalam prawidlowo, na wszystkie pytania udzielilam dobrych
      odpowiedzi.
      Co ja moge wiedziec o gotowaniu....???
    • ampolion Re: Co Ty wiesz o kuchni - sprawdź się 25.11.04, 16:04
      Zdałem!!! Dycha!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka