Gość: Basia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:44 Piekłam to ciasto. Jest przepyszne. Również koleżanki, które tym ciastem poczęstowałam zachwycały się nim. A jest takie proste w przygotowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlana Re: Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:27 Właśnie dzisiaj się skusiłam. Pyszne i proste. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yates Re: Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki 23.03.07, 05:44 Gość portalu: Mlana napisał(a): > Właśnie dzisiaj się skusiłam. Pyszne i proste. Polecam!!! a gdzie przepis???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene gesserit Re: Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 08:41 no przeciez pisze u gory w kazdym poscie <b>przeczytaj komentowany artykul</b> wystarczy na to zdanie kliknac i voila :) a propos - jest to absolutnie JEDYNE ciasto, ktore mi KOMPLETNIE NIE WYSZLO. zrobilam wszystko naprawde dokladnie wg przepisu i wyszedl kompletnie niejadalny syf. ciekawe czy ludzie maja az tak skrajnie odmienne gusty i to absolutne swinstwo (zarowno w konsystencji jak i smaku)MA smakowac i wygladac jak rozysypujaca sie baba z piasku , czy tez w produkcji tego "smakolyku" cos nie tak sie stalo. przepis jak powtarzam, baaardzo dokladnie powtorzylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:45 proponuje przygotowaną szarlotkę/jabłecznik wstawić na 1 godzinę do lodówki, składniki wtedy przegryzą się, aha po wyjęciu z lodówki używamy margaryny na wierzch, nie wcześniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.03.07, 23:19 piekłam to.kompletny niewypał.wszystko się kruszy i rozsypuje a w smaku jakby nie dopieczone,wyrzuciłam nikt nie chciał jesc.chyba niektórzy ludzie nie jedli dobrych ciast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drill Re: Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki IP: *.adsl.alicedsl.de 26.03.07, 20:14 tez mi nie wyszlo :( i wyladowalo w koszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Mlana Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki IP: *.toya.net.pl 09.03.08, 18:13 mattkapolka pisze bardzo nie po polskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eris Jabłecznik sypany szybkościowy Mattkipolki IP: *.toya.net.pl 09.03.08, 20:03 Znam ten przepis od dawna , probowalam dwa razy i zawsze nic dobrego z tego nie wyszlo nie polecilabym nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś