GoĹÄ: a8ii IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 08.08.06, 14:59 mmm, jak dla mnie, pycha:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: dsdsa Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.acn.waw.pl 23.09.06, 13:12 suuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:15 Dobra, ale są lepsze kiedy doda się troszeczkę więcej masła. Odpowiedz Link Zgłoś
delika1 Re: Ciasteczka cynamonowe Magdy 06.12.06, 15:55 a miód musi być płynny???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anuś&Maruś;* Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.microchip.net.pl 27.01.07, 21:55 właściwie można dodać ciut więcej cynamonu i będą okej;) są pyszne i chrupiące;D można wprost się nad nimi rozpłynąć... mmm;] w sam raz na zimowe wieczory, robota nie zajmuje dużo czasu, a satysfakcja z własnych możliwości jest wprost powalająca;) Serdecznie i gorąco polecamy;) pozdrowienia dla smakoszy wyrobów własnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: linka Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.pronet.lublin.pl 12.02.07, 23:21 Pyszne ciasteczka!!!! Dodałam troche mniej cukru a więcej miodku oraz kilka zmielonych goździków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśka Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.igloonet.pl 05.10.07, 22:01 proste do przygotowania, pyszne w smaku zwłaszcza jak ktoś uwielbia cynamon Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: L_ola Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.07, 11:20 coś wspaniałego, smakują wybornie, zrobiłam z podwójnej porcji i zredukowałam ilość cukru o 1/3 wyszły takie aromatyczne, jak pierniczki...mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.11.07, 16:36 Czy te ciasteczka są chrupiące? Szukam właśnie przepisu na chrupkie cynamonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renecia Ciasteczka cynamonowe Magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 19:47 Bardzo dobre....ja dodaje jeszcze 1 łyżeczke imbiru Odpowiedz Link Zgłoś