bei 24.04.08, 12:10 Serdecznie polecam- już wielokrotnie góra rogalików znikała w oka mgnieniu :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaraiwka Re: Rogaliki z orzechami laskowymi - konkurs 24.04.08, 13:23 i ten zapach :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Rogaliki z orzechami laskowymi - konkurs 27.04.08, 11:08 i te kalorie:) a serio będziemy je probowac 4 maja na Komunii u mnie.Pani od pieczenia twierdzi ze bedą świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winola Rogaliki z orzechami laskowymi - konkurs IP: *.gprs.plus.pl 26.10.08, 16:48 te rogaliki robie od lat... Mimo ze uzywam 2-3 porcji - zawsze jest malo! Czesto uzywam orzechów wloskich (tańsze). Przepis pochodzi z opakowania cukru waniliowego czy wanilinowego. Im cieńsze rogaliczki tym lepiej. Bardzo proste wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julci3k Rogaliki z orzechami laskowymi IP: *.xdsl.is 01.11.08, 11:05 hej mam pytanie ja robie inne rogaliki ale blachy smaruje masleem i bulka tarta. tu tak samo czy olejem? pozdrawiam i zycze smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.berry Rogaliki z orzechami laskowymi 16.12.08, 03:50 Czy zamiast maki tortowej moze byc zwykla maka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Rogaliki z orzechami laskowymi IP: 83.238.116.* 08.03.10, 08:57 Moze byc ale podobnie drobno mielona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Rogaliki z orzechami laskowymi IP: 83.141.106.* 22.12.08, 16:52 moj maz jest Czechem u nich to jedne z tradycyjnych ciasteczek na wigilie, robi sie ich tony po milion rodzajow,je cale swieta i rozdaje znajomym,te sa moje ulubione mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Rogaliki z orzechami laskowymi IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 25.03.09, 23:58 jeśli ktoś lubi zamiast ciastek mieć przypieczoną mąke z dodatkami to moze spodoba mu sie ten przepis. mi nie przypadł on do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_bb Rogaliki z orzechami laskowymi IP: *.range81-158.btcentralplus.com 05.04.09, 15:54 to ma byc cukier puder czy krysztal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkas Rogaliki z orzechami laskowymi IP: *.ghnet.pl 12.09.09, 10:47 Znam ten przepis od lat , poprostu są przepyszne i zawsze szybko zmikają , polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś