wroclawianka3 01.02.11, 23:13 Może znacie jakiś fajny lokal gdzie można zorganizowa 40 te urodziny , niedrogi i gdzie można potańczyć ? będzie ok. 15 osób , czy wogóle są we Wrocławiu takie kluby dla takich staruszków jak ja ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: marta Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.02.11, 09:52 Klub AFRODYTA na Strachocińskiej.Za przejazdem na Swojcu w kierunku Wojnowa.Polecam tanio przytulnie z klimatem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: .... Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.02.11, 16:14 u józka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martakaralus Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.13, 12:54 Szukam gustownego miejsca na organizację zjazdu rodzinnego we Wrocławiu bądź okolicach. Liczba gości około 100. Chciałabym, żeby także do dyspozycji były pokoje dla gości. Ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nimfadora Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu IP: *.internetunion.pl 30.12.13, 20:18 Przychodzi mi na myśl hotel Jasek w Psarach,mają duże sale i pokoje.Jest jeszcze Hotel Buggatti w Leśnicy,ale nie wiem jak dużą mają salę.Tuż obok nich jest Stara Garbarnia,duże piękne sale,ale niestety nie mają hotelu,ale jest to tak blisko Buggatti,że można połączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nimfadora Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu IP: *.internetunion.pl 30.12.13, 20:19 Zapomniałam o zamku Topacz:) tam tez jest hotel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nigalinna Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu IP: *.skierniewice.vectranet.pl 01.01.14, 16:56 Niedaleko Wrocławia jest bardzo gustowne miejsce Zamek Dobra - jeśli szukasz klimatycznego wnętrza to wydaje mi się, że to Ci się powinno spodbać;) Odpowiedz Link Zgłoś
monika11q Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu 14.01.14, 09:43 Gorąco polecam Ci zorganizowanie urodzin w Pieprzu i Wanilii (przy Parku Południowym na ul. Kutnowskiej). Duża restauracja, duży parking. Organizowałam tam w lecie 30stke i wszystko wyszło niesamowicie pysznie. Do naszej dyspozycji była jedna sala do tańczenia, druga z przekąskami. Na początku był wystawny obiad (wszystkim bardzo smakowało), a potem przez całą noc dostępny był szwedzki stół. Grał DJ i nic nie stało na przeszkodzie, by muzyka leciała trochę głośniej (zaraz obok jest przecież park). Impreza udała się całkowicie. Jak coś to pytaj, z chęcią odpowiem na szczegóły – ale najlepiej samemu zadzwonić i zapytać. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaa-a Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu 26.03.14, 13:26 Pieprz i Wanilia to rzeczywiście bardzo fajna miejscówka, choć Zamek Dobra też niczego sobie. Ciekawe jak to cenowo się rozkłada i ile może kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagusiaganie Re: Gdzie zorganizować 40 urodziny we Wrocławiu 04.07.20, 20:35 W Orbicie na Wejherowskiej możesz spokojnie urządzać imprezę. Organizowałam tam chrzciny i swoje urodziny. Było super. Bardzo fajna i kontaktowa menadżerka. Wszystkim się zajęła. Dopilnowała by było tak jak wcześniej ustalaliśmy. Kuchnie mają super i obsługę jak należy Odpowiedz Link Zgłoś