Dodaj do ulubionych

najlepszy adwokat we Wrocławiu

22.12.11, 16:54
jak mogę się dowiedzieć, który adwokat we Wrocławiu jest najlepszy ? na jakiej podstawie mam kogos wybrać? pierwszego lepszego z ulicy ? czy polecanego na forach?
Obserwuj wątek
    • na100procent Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 22.12.11, 17:07
      najlepszy w czym?
      • blablablams Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 26.12.11, 12:29
        w zakresie spadków i darowizn,
        z adwokatami chyba jest tak jak z innymi zawodami, (np.lekarzami),że na pewno jest jakiś o którym panuje obiegowa opinia (wśród adwokatów i innych), że jest bardzo dobry, bądź najlepszy?
        • Gość: tez mnie to ciekaw Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 12:55
          generalnie nie wydaje mi sie jednak mozliwym otrzymanie szczerej odpowiedzi na tak zadane pytanie

podobnie jak z dentysta, kazdy ewentualnie poleci swojego albo znajomego i tyle
          bo u dentysty trudno rozroznic przecietnego od bardzo dobrego, jesli ma Ci tylko zaplombowac dwa zeby, wiec kazdy zadowolony ze swojego moze go polecic, w przeciwienstwie np. do neurochirurgow, gdzie faktycznie tak jak piszesz, tylko nieliczni sa naprawde wybitni i warto ich znalezc
        • piotr_ze_wsi Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 26.12.11, 13:50
          Nie ma dobrych adwokatów - oni wszyscy są czyimiś pociotkami, którzy zostali adwokatami nie ze względu na swe wyjątkowe przymioty.
          Oczywiście naopowiadają ci historii o swych niesamowitych sukcesach, ale tyle, ile wiedzą oni, to sam znajdziesz w internecie - łudzisz się, że oni inaczej przygotowują się do sprawy?
          • blablablams Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 26.12.11, 14:03
            to jak mam wybrać adwokata, bez niego w mojej sprawie sie nie obejdzie :/
            • piotr_ze_wsi Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 26.12.11, 16:27
              Przychodzi mi na myśl taki żarcik: jak wybrać najgłupszego urzędnika? Przez losowanie...
              Podobnie z adwokatem.
              • blablablams Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 27.12.11, 11:04
                to moze ktos napisze, ktory adwokat we wroclawiu jest najdrozszy...
          • Gość: wracaj na te wies Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 12:07
            nie uogólniaj - bo za obrażanie czyjejś żony dostaje się w najlepszym razie w w zęby...
        • sverir Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 27.12.11, 14:17
          Ale Ciebie powinno interesować czy jest skuteczny, a nie czy jest najlepszy.
          • blablablams Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 27.12.11, 22:18
            no tak , najlepszy = najskuteczniejszy ;)
            • Gość: miki Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 11:32
              nie wiem czy najlepszy, ale ja byłem u adw. Kramkowskiego w sprawie spadkowej i poprowadził ją kompetentnie, niedrogo (porównywałem ceny z innymi) i nie obiecywał "gruszek na wierzbie" :)
              • Gość: wer Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 14:37
                No, wreszcie padło jakieś nazwisko adwokata i krótka opinia-rekomendacja o nim.
                To jest jakiś konkret.
                • Gość: x Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 14:47
                  nie polecam absolutnie żadnego adwokata. Pamiętaj że to jest zawód w stylu prostytutki do wynajęcia - będzie klepał i bronił największej podłości i przestępstwa - tak jak klient zapłaci.

Znam wielu z nich i szczerze nie polecam żadnego - sami gapia się w internet i analizuja kodeksy przed pójściem na sprawę danego klienta - to samo może zrobić sam zainteresowany. Będzie bogatszy o swoje pieniądze których nie wyrzuci w błoto i zresztą jak wiadomo - nikt tak dobrze nie zadba o nasze interesy jak my sami.

Swego czasu znałem jeszcze jednego "cudotwórcę" o świetnej opinii pana W.Krz - od pewnego czasu siedzi w areszcie za łapów sędziom i prokuratorom. Także radze patrzeć na zaufanie jakiemuś adwokatowi o "cudownej" renomie w perspektywie ewentualnego współudziału w przestępczym procederze :)
                  • Gość: cde Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 14:54
                    u nas dobry adwokat to adwokat który w soboty pije wódkę z sędziami...
                    i to tyle w temacie...
              • Gość: jolka wrocław Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.12, 10:36
                Też miałam doczynienia z tym prawnikiem (lub zbieżność nazwisk, chociaż wątpię, ale kancelaria nazwya się synergius i jest zlokalizowana niedaleko placu legionów we wrocławiu, a pan mecenas nazywa się ryszard kramkowski, czy o tego samego pana adwokata Panu chodzi?) i również jestem zadowolona - jesienią dzielilśmy spadek po moim dziadku i wyszło naparwdę bardzo dobrze, a pana adwokata poleciłam koleżance (ona w sprawie rozwodu). Z tego co wiem sprawa nie trafiła jeszcze do sądu ale była już w kancelati i koleżanka po spotakniu zachwycona i w znacznie lepszym humorze (a jest w takim stanie, że dość trudno ją zachwycić.. więc chyba naprawdę jest w porządku). zatem w innych dziedzinach to nie wiem, ale do spadków i rozwodów mogę na pewno tego adwokata polecić. Jeśli potrzebowałby Pan namiarów poszukam wizytówki, proszę tylko napisać.
                • Gość: mamajk Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: 91.90.160.* 03.05.13, 11:50
                  sprawdź sobie lepiej opinie na portalach branzowych typu www.dobryprawnik.org lub znanyadwokat.pl
      • kalinamalina123 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 12.11.15, 09:11
        na100procent napisała:

> najlepszy w czym?

no właśnie, zależy co rozumiesz przez "najlepszy" . najlepszy czyli wszechstronny, zaangażowany, a nie żeby "odklepać klienta" i juz. ja korzystałam z usług takiej kancelarii, z którą skontaktowałam się przez favore (taki portal do zlecania usług i oni sami wyszukują Ci specjalistę). www.favore.pl/448861_obsluga-prawna-osob-fizycznych-i-prawnych.html napisz tam, polecam, indywidualne podejscie do klienta, szybko i sprawnie mnie obsłużyli. powodzenia !
    • gross-on Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 05.05.13, 12:10
      blablablams napisał:

> jak mogę się dowiedzieć, który adwokat we Wrocławiu jest najlepszy ? na jakiej
      > podstawie mam kogos wybrać? pierwszego lepszego z ulicy ? czy polecanego na fo
      > rach?

Człowiecze, poszukaj w aresztach, tam jest ich miejsce !
      • Gość: ela Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.14, 14:54
        sprawdz lepiej na forum jakims bardziej wiarygodnym np. o fachowcach, ja tak znalazłam kancelarie Rafała Kufiety, nie wiem do czego potrzebny Ci prawnik, ale moją sprawę poprowadził bardzo sprawnie
    • Gość: filipm Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu - Laurifer IP: *.play-internet.pl 21.09.13, 15:30
      ciezko powiedziec ktory jest najlepszy ale warto wiedziec czym sie kierowac przy wyborze adwokata - pomocne artykuly dla osob poszukujących

Jak wybrać dobrego adwokata
    • Gość: barbara Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu - Laurifer IP: 194.152.51.* 13.10.13, 19:59
      nie polecam tej kancelarii!!!
    • jusia_77 Re: JMK Kancelaria Adwokacka 21.10.13, 16:00
      Ja z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię Adwokacką Katarzyny Kamieniowskiej z Wrocławia - bardzo dobrze poprowadziła sprawę, która wydawała się już nie do wygrania... Naprawdę polecam!
    • Gość: ankawro23 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 15:20
      Hej, Mi bardzo pomógł adwokat Jerzy Chojka. Pan Adwokat przede wszystkim profesjonalnie podszedł do sprawy, a co najważniejsze nie traktował mnie, jak kolejnego szarego klienta.
    • angrusz1 To już 24.01.14, 07:45
      tak kiepsko z pracą , że adwokaci muszą się reklamować tu na forum ?
    • Gość: Oszi Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 20:40
      Myślę, że warto posłuchać znajomych, szczególnie jak ich prawnicy mają na koncie wygrane sprawy. Ja współpracowałem z Adwokatem Arturem Zbrońcem, ale niestety kontakt gdzieś zagbubiłem razem z telefonem :(
      • Gość: grubux Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.15, 18:47
        Jak dla mnie to najlepsza jest Pani adwokat Marta Olejnik-Hejne. Doskonale sprawdza się przy rozprawach rozwodowych.
        • doti771 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 31.01.15, 17:27
          Nie wiem który adwokat we Wrocławiu jest najlepszy, bo żeby to stwierdzić musiałabym skorzystać z usług każdego z nich, a najlepiej żeby każdy z nich prowadził mi tą samą sprawę przed tym samy sędzią i wtedy miałabym w miarę obiektywną ocenę, a to jest niemożliwe.
          Natomiast mam swoje lata i w całej mojej historii życiowej korzystałam z pomocy wielu pełnomocników (radców prawnych, adwokatów). I naprawdę wielu z nich mogłabym ocenić i nie byłoby to zawsze pozytywnie. Ogólnie mogłabym powiedzieć, że jestem kopalnią spraw sądowych, chociaż w ostatnim czasie troche się to uspokoiło, z czego się cieszę :) Korzystając z usług tych wszystkich adwokatów, radców prawnych przez przypadek trafiłam na mecenasa Marcina Andreasika. Przejął sprawę po moim wcześniejszym pełnomocniku i jak się okazało był to bardzo dobry wybór. Facet odkręcił sprawę po wcześniejszym adwokacie, rzetelnie poprowadził mi sprawę i wygrał. Uwieżcie sprawa nie była łatwa. Zasięgałam jego porady jeszcze w innej sprawie i również pozytywnie mnie zaskoczył. Zatem uważam, że jest bardzo dobrym adwokatem i jeżeli kogokolwiek mogłabym uważać za najlepszego adwokata, to właśnie jego.
        • Gość: dobry Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.15, 15:59
          ja mogę z czystym sumieniem polecić Pana Wojtka podgórskiego, to jest naprawdę dobry adwokat wp-kancelaria.com/dobry-adwokat-wroclaw.php
        • Gość: gosc98 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.15, 08:45
          Korzystałem kilka miesięcy temu z usług kancelarii www.goldenstein.pl/pl/ i jak najbardziej mogę ją polecić ze względu na dobre podejście do sprawy, fachowość i oczywiście pozytywne zakończenie.
        • Gość: Monika Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: 78.10.240.* 12.04.15, 19:25
          Polecam adw. Iwonę Drewnicką, przykłada się do spraw i nie żąda horrendalnych pieniędzy. Jest bardzo miła i kompetentna.
        • Gość: Marcin Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: 78.10.253.* 26.04.15, 21:45
          Polecam adwokat Aleksandrę Grygajtis, mi sporządziła bardzo dobrą umowę za niewygórowaną stawkę.
    • Gość: Emigrant w UK Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 27.03.14, 00:14
      Im lepszy,tym droższy
    • Gość: sensowa Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu - Laurifer IP: *.183.internet.malbork.pl 24.04.14, 22:03
      Polecam Kancelarie Radcy Prawnego IURIS z siedzibą w Wałbrzychu. W ramach prowadzonej działalności oferują kompleksową obsługę prawną na rzecz podmiotów gospodarczych oraz osób indywidualnych. To profesjonaliści, którzy chcą pomóc rozwiązać problemy. Gwarantuje 100% zadowolenie po skorzystaniu z usług IURIS. Zachęcam do sprawdzenia na stronie kancelariaiuris.pl/
    • Gość: DW najlepszy? IP: 195.191.163.* 18.05.14, 20:07
      najtańszy....
    • Gość: pawel Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.14, 14:52
      Skoro chcesz konkretnych nazwisk to polecam Panią Kramkowska-Rysiewicz.
      Dobra cena oraz same konkrety.

Kancelaria Adwokacka Magdalena Kramkowska - Rysiewicz
      Namiary:
      ul. Tadeusza Kościuszki 7/5
      50-037 Wrocław
      • Gość: Gość portalu Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.14, 14:31
        Ja polecam mecenas Katarzynę Kamienowską. Pomogła mi sporządzić odpowiednie pisma. Widziałam, że można korzystać z usług porad on-line. Więcej zdecydowanie znajdziesz na jej stronie adwokat-wroclaw.net.pl
    • Gość: Wygrana Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.centertel.pl 30.07.14, 19:59
      Powiem tak , noe wiem jak to mozliwe ale wygralam sprawe o odszkodowanie w wypadku , ktory byl z mojej winy . Mozd nie ma sie czym chwalic ale wierzcie mi ze do obrony ma kazdy czlowiek . Przypadkowo teafilam na mecenesa Rajmunda Kietlinskiego . Nie znam sie na prawie opowiedzialam tylko o wypadku zebralam plik dokumentow itd. Pan Rajmund wiedzial co z tymztobic i poprowadzil sprawe tak ze nie mam wyroku, choc wszystko na to wskazywalo . Polecam 510 456 789
      • Gość: Re Mec Kietliński Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.centertel.pl 30.07.14, 20:05
        Potwierdzam , adwokat jakich brakuje mimo mlodego ( jak na ten zawod ) wieku czlowiek zna sie na tym co robi a przy tym nie jest zadufanym bucem !!!! Fakt ze jego kancelaria , ma on biuro na ul krupniczej Platon galeria sztuki wydahe sie byc bardzo luksusowa poczotkowo mnie wystraszyla. Nic bardziej mylnego mecenas przyjal mnie po godzinach pracy bo sprawa byla nagla i nie sciagnal ze mnie kroci . Wysluchal i doradzil aktualnie peowadzi mi 2 apeawy jestwm zadowolony ,
    • Gość: Tomek Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.08.14, 12:11
      Jeżeli chodzi kancelarie adowkackie, to wcześniej obsługiwała mnie duża kancelaria (potrzebowałem i nadal potrzebuję stałej obsługi prawnej), nie byli najgorsi, ale furory też nie robili, natomiast pod końcem brakowało mi kasy na ich obsługę. Kumpel wtedy polecił mi jednego adwokata, umówiłem się z nim i ogólnie wrażenie średnie, ale postanowiłem z nim współpracować bo był poprostu tańszy. Co się okazało? Koleś ma łeb, jest poprostu niesamowity, to co dla mnie robi, to nie chciałbym się tym chwalić na forum - poprostu Amazing! Koleś postawił moją firmę na nogi, a w dodatku nie goli odemnie jakieś wielkiej kasy.
      Koleś marketingowo jest słaby, z tego co wiem to dopiero niedawno ktoś mu zaczął tworzyć stronę (mówi, że jest mu to niepotrzebne), ale tel. do niego jak by ktoś chciał go sobie sprawdzić to 668 59 21 43, nazwisko Andreasik (imienia nie pamiętam). Jest oczywiście z Wrocławia.
      • asiajn Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 26.01.15, 15:49
        Nie wiem, bo nie prześledziłam wątku do czego ma być ten adwokat. Wiadomo, dużo z nich się specjalizuje..., ale ja polecam mecenas Joannę Jaroń. Jest cierpliwa i walczy w sądzie jak lew. Jest przy tym pracowita, dobrze przygotowuje się do sprawy i zawsze jest z nią kontakt. Miałam różne doświadczenia w tym względzie. Ma swoją stronę www. Kosztowo również przystępnie. Tyle, że ja akurat miałam rozwód, a to tanie nie jest.
    • gddusia77 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 26.08.14, 18:44
      Polecam Kancelarię Adwokacką Michał Basiński.
      Profesjonalni adwokaci. Nie liczący tylko na zysk...
    • Gość: grad Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 17.12.14, 20:56
      Ja korzystałam z usług Pani Marty Olejnik-Hejne, przy rozprawie rozwodowej i jestem naprawdę zadowolona z jej usług. Polecam!
      • Gość: pestka Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 25.06.15, 19:06
        a ja radzę adwokat Paulinę Paskal, dość młoda, bardzo doświadczona, kultura i ogromna wiedza
    • Gość: Krismax5 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.15, 20:20
      Zależy co przeskrobałeś.Jest specjalizacja.Tak jak w medycynie.
      • asiajn Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 26.01.15, 15:53
        Ponawiam wypowiedź, bo nie wiem czy się zapisała.
        Nie wiem, bo nie prześledziłam wątku do czego ma być ten adwokat. Wiadomo, dużo z nich się specjalizuje..., ale ja polecam mecenas Joannę Jaroń. Jest cierpliwa i walczy w sądzie jak lew. Jest przy tym pracowita, dobrze przygotowuje się do sprawy i zawsze jest z nią kontakt. Miałam różne doświadczenia w tym względzie. Ma swoją stronę www. Ma kancelarię przy Leszczyńskiego (koło Świdnickiej - przejścia) Kosztowo również przystępnie. Tyle, że ja akurat miałam rozwód, a to tanie nie jest.
        • Gość: inerin999 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.15, 18:43
          Chyba ze Wrocław/Oława. Dwie kancelaria w tych miastach ma prawnik artur zbroniec. jesli mam polecac, czego zazwyczaj na forach nie robie, zeby nie byc posadzonym o reklamę, to w odpowiedzi na pytanie zachęcam do skorzystania z jego porad jesli zajdzie taka potrzeba. 48607107245
    • wrocpedia Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 14.04.15, 11:50
      Prowadzisz kancelarię adwokacką we Wrocławiu? Koniecznie dodaj wpis swojej firmy w serwisie Wrocpedia.pl Dotrzyj do 650.000 Wrocławian i daj się poznać z dobrej strony
      • Gość: jozek99 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.15, 13:04
        Mogę wam polecić sprawdzoną przeze mnie kancelarię www.kancelariajk.opole.pl mecenas Kuliński był moim pełnomocnikiem w sprawie o alimenty i dzięki jego zaangażowaniu udało mi się uzyskać korzystne rozstrzygnięcie.
        • Gość: LeonW Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.15, 10:26
          Ja korzystałem z usług adwokata z Opola, ponieważ znajomi byli zadowoleni z jego usług a miejsce zamieszkania nie było przeszkodą ;) Jego działania podczas procesu były bardzo skuteczne, co praktycznie zatkało buzię stronie przeciwnej z czego byłem bardzo zadowolony. Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że nie ma co ryzykować i szukać w ciemno doradców prawnych, lepiej wpierw popytać znajomych. Numer znajdziesz na stronie www.kancelariajk.opole.pl/ moim adwokatem był Pan Przemysław Kuliński
    • Gość: Tomek Stefański Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.finemedia.pl 01.05.15, 16:13
      ja też polecam Agnieszkę Przybyłę-Kotwicką
    • Gość: Alicja Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu IP: *.217.146.194.generacja.pl 20.06.15, 09:57
      Ja korzystałam z pomocy Pana adwokata Łukasza Buczko. Prowadził moją sprawę karną i jestem zachwycona. Bardzo profesjonalny, uczciwy i rzeczowy. Z chęcią polecę tego prawnika bo naprawdę warto. Zawsze miał dla mnie czas co było dla mnie szczególnie ważne w mojej sprawie.
      • wojtekwydra21 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 20.06.15, 21:11
        Gorąco polecam Małgorzate Niemiec-Żorko z Wrocławia. Chcę podkreślić że nie wiedziałem że istnieją osoby z takim honorem, godnością, charyzmą i troską w tej branży, ale jednak pani Żorko udowodniła inaczej. Miałem wielkie problemy, byłem w miejscu gdzie nikomu nie zycze się znaleść. Moja rodzina i ja byliśmy w dołku i w desperacji. Adwokatów było wiele co tylko obecywali i brali pieniądze bez ulgi naszego zmartwienia, i bez skutków. A wtedy pojawiła się pani Gosia i zmieniła moje życze i mojej rodziny na zawsze. Od razu poczułem troskę tej osoby, nie obecywała jak reszta, fakty przedstawiła, i powiedziała że będzie ciężko ale po stara się jak tylko może. I dała siebie 150%, i to co przez 10 lat nie myśleliśmy może być możliwe stało się prawdą, i to przez tą nie samowitą kobietę. Po 5 latach dalej utrzymujemy regularny kontakt, i radzi mi teraz nie w legalnych ale życiowych sprawach. Po prostu tyle jestem tej osobie wdzięczny, polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Jak ktoś chcę wiedzieć więcej, proszę dzwonić do mnie pod numer 505863564
    • pablo.wis89 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 03.12.15, 18:26
      Nie bierz pierwszego z ulicy. Warto wybrać takiego, który specjalizuje się w dziedzinie, która Cię dotyczy. Ja miałem w swoim zyciu styczność z wieloma prawnikami i kilku mogę Ci polecić ze względu na cenę, kontakt i kompetencje:
      Prawo karne, wykroczenia, przestępstwa: Maksymilian Bergtraum (bergtraum.eu) Ma swoje biuro na Ostrowskiego, koło FAT.
      Prawo rodzinne, cywilne, rozwody, spadki: Kamila Łukowicz (adwokat-lukowicz.pl). Biuro ma w Thespianie przy pl. Powstańców Śląskich.
      Prawo gospodarcze, prawo autorskie: Jakub Orłowski (adwokat-orlowski.pl).

Jeśli trafisz do dobrego prawnika, to powierzenie mu sprawy jest zawsze warte swojej ceny. Niestety, również wśród prawników możesz trafić na cwaniaków.
    • graszka877 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 04.12.15, 13:53
      www.wybierzprawnika.com to jest największy w Polsce portal gdzie klienci zamieszczają opinie o prawnikach. Jest wiarygodny bo w przeciwieństwie do portali gdzie są same pozytywne komentarze nie boją się także publikować tych negatywnych
    • adamw434 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 14.12.15, 21:20
      Dużo dobrego mogę powiedzieć o adwokacie Łukaszu Buczko. Fachowy, solidny i miły. Korzystałem. Polecam. Telefon do adwokata 505828413
    • woit2 Re: najlepszy adwokat we Wrocławiu 15.12.15, 09:54
      na pewno nie maliccy.Stosują taktykę przeciągania sprawy i dojenia klienta.Zależy tez od rodzaju sprawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka