Dodaj do ulubionych

Jaka kancelaria:

23.11.12, 13:29
poszukuje we Wrocławiu jakiejś kancelarii prawnej, adwokackiej. znalazłem jakąś:
www.grupatrinity.pl/uslugi/kancelariaprawna
czy mozecie cos o niej opowiedzieć, korzystał ktoś z jej usług?
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Jaka kancelaria: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 16:00
      ja mogę powiedzieć, ze mają słaby marketing
      • Gość: Jan Dzban Re: Jaka kancelaria: IP: *.internetia.net.pl 23.11.12, 16:23
        Tak słaby, że jakiś cienki bolek próbuje ich reklamować na forum....
    • Gość: EPUSERVICE Re: Jaka kancelaria: IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 20:08
      www.epuservice.pl (pozew za 0,00 zł)
    • Gość: Space Jockey No coś takiego!!! Na stronie pf.pl IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.12.12, 20:57
      wyświetla się we Wrocławiu 416 pozycji, a ty akurat tę wynalazłeś, przypadek, prawda? :D
    • Gość: wrocek Re: Jaka kancelaria: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 20:57
      Polecam kancelarię obsługi prawnej i finansowej z wrocka ze Starogranicznej . Dobra obsługa i nie są drodzy a do tego pyszna kawke serwuja :) zlecenia nie zalegają u nich miesiącami jak to czasem u innych bywa ...obsługą klienta i przyjmowaniem zleceń zajmuje się tam Pani Małgosia kom : 730 000 096. Polecam ! Sprawdzeni i godni polecenia
    • power1mike Re: Jaka kancelaria: 20.03.17, 18:03
      witam. myślę że na tej stronie znajdziesz biznesssonline.livejournal.com/871.html
    • bozena_jola Re: Jaka kancelaria: 13.10.17, 09:39
      Nie wiem, na ile będzie ci to pomocne, ale ze swojej strony mam dobre doświadczenia z kancelarią Veriv www.veriv.pl/index.php/kancelaria-prawna/ Mnie skutecznie pomogli w pewnych kwestiach związanych z prawem pracy, nie wchodząc w szczegóły sprawa była dosyć skomplikowana. Mają szeroką ofertę, zorientuj się w niej, może ci podpasuje, gdyż nie wiem, o sprawę z jakiego segmentu prawa ci chodzi.
    • anna9 Re: Jaka kancelaria: 17.01.19, 16:28
      Jeśli chodzi o tą Kancelarię to się nie wypowiem, bo nie miałam z nią do czynienia. Jednak ze swojej strony z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię Adwokacką Dr. Dariusza Erwina Kotłowskiego. Ma sieć kancelarii, gdzie swoją siedzibę mają również we Wrocławiu. Ogromna skuteczność i doświadczenie w zawodzie. Polecam
    • d.gradek778 Re: Jaka kancelaria: 06.07.20, 13:33
      Ja zwróciłam się do specjalistów z Legnicy www.rafson.pl/zalatwienie-spraw-w-kancelarii-prawnej/ bardzo fachowo się mną zaopiekowali.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka