samogloska6 05.03.13, 12:46 Proszę o opinie przychodni Skanmex z Wrocławia na ul. Krasińskiego. Chodzi mi o badanie rezonansem magnet. i tomografem komp. Jest to jedna z przychodni, w której czas oczekiwania na RM i TK jest zadziwiająco krótki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urko70 Re: Skanmex Wrocław proszę o opinie 05.03.13, 14:17 samogloska6 napisała: > Proszę o opinie przychodni Skanmex z Wrocławia na ul. Krasińskiego. > Chodzi mi o badanie rezonansem magnet. i tomografem komp. > Jest to jedna z przychodni, w której czas oczekiwania na RM i TK jest zadziwiaj > ąco krótki... Miło, sprawnie, odczytujący nie narzekał na jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjent Re: Skanmex Wrocław proszę o opinie IP: *.internetia.net.pl 16.12.13, 16:50 Niestety mam złą opinie na temat tego miejsca. Może z powodu tego, że okazało się , że mam klaustrofobię. Wcześniej nie miałem objawów i nie mam takich typowych, spoko mogę jeździć zatłoczoną windą i nawet skakać w wniej :). 1. Słaba obsługa recepcji, zachowują się panie jak za czasów PRL w sklepie mięsnym. No może przesadziłem. Daje się jednak odczuć, że mają zapewniony byt i nie muszą się starać, nawet mogą robić łaskę i nie ma możliwości na jakieś powiadomienia kiedy ktoś zrezygnuje. 2. Samo badanie - okazało się że mam klaustrofobię, czy ktoś się przejął, pani czekała aż się zdecyduję, prawie tupiąc nogą, potem wsunęła mnie do trumny :) i nie mówiąc co się będzie działo i czy można się jakoś komunikować wyszła. Badanie trwało nie wiem ile, schiz mnie ogarniał coraz większy i kiedy na dłuższą niż przedtem chwilę zatrzymała się aparatura, musiałem ją opuścić natychmiast. Byłem zażenowany całym zajściem i sobą, dorosły facet, a zachowuje się jak dziecko. Pani mnie wysunęła i na moje pytania, czy udało się i ile czasu było badanie, przygotowywała łoże dla kolejnego pacjenta i stwierdziła- robiąc swoje i nie zwracając uwagi na mnie, że opiszą ile mają. Czułem niesmak całej sytuacji i ogromny stres. Nikt mnie nie zapytał jak się czuję itd. Wyszedłem z tej placówki jak z koszmaru. 3. Odebrałem wyniki. Okazało się, że płyta nie została nagrana :) Jak ktoś nie ma schiza, jest pewien, a jest szybciej tam, to pewnie nie ma znaczenia gdzie zrobi badanie, powinni takie aparaty samoobsługowe robić. Jeżeli nie jest pewien swojej reakcji (ja nawet nie myślałem o czymś takim), to powinien się zastanowić. Ja teraz muszę szukać MR otwartego, bo obawiam się, że po tej traumie nie będę mógł zrobić kolejnego badania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anulka Re: Skanmex Wrocław proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 18:57 niestety potwierdzam złą opinię. Nie mam klaustrofobii ale obsługa pań w recepcji jak za czasów PRL, nie miłe zadufane w sobie. A co najważniejsze nie douczone co do skierowań od NFZ. Wyszłam tak zdenerwowana, że syna zarejestrowałam gdzie indziej. Tym chamom nie dam zarobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: b. Re: Skanmex Wrocław proszę o opinie IP: *.arch.pwr.wroc.pl 26.03.14, 14:14 Bylo okej.Pani obslugujacą maszyne mila -przyznam,ze sie balam bo sie nasłuchalam jak maszyna buczy ale pani mnie uspokajala, tlumaczyla, co mam robic jak uznam,ze nie dam rady, Dalam.Opis bardzo dobry, pochwalony przez neurochirurgow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ejab Re: Skanmex Wrocław proszę o opinie IP: *.centertel.pl 23.09.23, 08:00 Niestety ale nie mamy dobrej opini o tym punkcie robienia rezonansu. Maz robil rezonans obu kolan.badanie mialo trwac 40 min a trwalo 90min bo maszyna stanęła. Pani obslugujaca sprzet stwierdziła ze badanie bedzie kontynuowane....To jakas porażka. Żadnych przeprosin i wyjaśnień Czy to zdrowe dla chorych kolan i pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś