Dodaj do ulubionych

Poradźcie dobry serwis komputerowy.

17.03.13, 14:55
Witam wszystkich. Padł mi komputer stacjonarny. Na 99% kondensatory na płycie głównej. Sam niestety wymienić tego nie dam rady, poszukuję więc firmy, która mi uczciwie zdiagnozuje usterkę, naprawi i nie zedrze skóry. Fajnie by było, gdyby tego typu rzeczy naprawiali w ciągu jednego dnia a jeszcze fajniej, jakby firma była gdzieś w okolicach Różanki, Polanki, Nadodrza.
Czy ktoś może coś poradzić? Znalazłem kilka punktów w okolicy. Może ktoś miał z nimi do czynienia?
ADP na Wincentego, V-Lab na Chorwackiej, PC-Doktor na Kamieńskiego.
Obserwuj wątek
    • greges58 Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 17.03.13, 15:57
      w którym z wymienionych pracujesz ???
      ;)
      • Gość: krecik9999 Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 19:09
        W żadnym. Dlatego pytam o poradę.
        • greges58 Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 17.03.13, 22:57
          O. K.
          operacjapc.pl/cms.php?id_cms=4
          polecam - niedawno naprawiałem u nich !
          chłopaki nie zdzierają, żadnych faktur i rachunków ;)
          zawodowcy...

Jedności Narodowej, absolutne centrum !
          blisko przystanki 0 i 1.
    • Gość: poradzić doradzić IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 18:11
      poradzić
    • Gość: abc Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.13, 19:10
      www.aid-serwis.com.pl/ Na pewno naprawią, jednak czy tanio to kwestia względna.
      Ze swoich doświadczeń zarówno w pracy jak i prywatnych przypuszczam, że cena wyniesie 100 zł o których piszą w cenniku "Jeśli koszty naprawy przekroczą wartości odpowiednio dla: (...) Informujemy o kosztach telefonicznie lub pocztą elektroniczną. Jeśli klient nie wyraża zgody na dalszą naprawę, ma możliwość odbioru sprzętu w identycznym stanie jak sprzed naprawy - nie ponosząc żadnych kosztów."
      Naprawa monitorów LCD oddawanych w pracy jak i prywatnie kosztowała 200 zł. Firmowe się opłacało, prywatnie nie, bo za 150 zł mógłbym kupić używany identyczny monitor.
      • Gość: krecik9999 Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 19:29
        Dziękuję za odpowiedź. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje serwisów to chętnie posłucham.
        • koala801 Re: Dziękuję 17.03.13, 22:11
          W V-Lab naprawiałam komórki i i-poda. Wszystko było ok i niedrogo. Choć wygląd tego zakładu, a w zasadzie miejsce, czyli dawny Elam odstrasza, bo nie było tam sprzątane ani remontowane chyba od czasu powstania, ale zakład wydaje mi się ok i właściciel też, choć zaznaczam, że komputera nie naprawiałam.
        • Gość: maxima-it.com Re: Dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.14, 18:11
          Zapraszam do serwisu maxima-it.com
          Gwarantujemy, że jakoś naszej pracy jest najwyższa, dokładamy wszelkich starań o to, żeby klient miał sprawny sprzęt i był zadowolony.

Dajemy gwarancję na nasze naprawy.
          Jesteśmy legalnie działającą firmą, wystawiamy faktury VAT.

Centrum miasta - Traugutta 67.

Pozdrawiam.
    • Gość: Gość Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.14, 02:36
      To osoby prywatne naprawdę korzystają z serwisów? Bo z moich obserwacji wynika, że najczęściej "potrzebujący" szuka delikwenta wśród rodziny i znajomych. Gdy znajdzie kandydata, domaga się pomocy "bo ty się na tym znasz", oczywiście ZA DARMO (lub "za piwo", choćby nawet delikwent musiał szarpać się z jego złomem bite trzy dni), "bo jesteś rodziną/znajomym".

W przypadku (zrozumiałej) odmowy następuje oburzenie, obrażenie się, obrabianie tyłka niedoszłego delikwenta np. przez opowiedzenie przynajmniej dziesięciu wspólnym znajomym "on to się w ogóle nie zna na tych komputerach, co za leszcz", oraz dalsze szukanie frajera, aż do skutku. Choćby miał to być w ostateczności trzynastoletni syn brata sąsiadki - ważne że ZA DARMO (lub ewentualnie za gumę do żucia).
      • Gość: Lukasz Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.14, 21:03
        Ciężko dzisiaj polecić kogokolwiek...
        Ja 2 razy wykonywałem naprawę w wrokomp.pl na trzebnickiej nie bylo super tanio ale sprzety działają do dzisiaj jak narazie.
    • Gość: lukasz Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.15, 21:00
      Ja 2 razy korzystałem z Wrokomp na Trzebnicka 19 chyba.. Nie duży serwis, ale moge go z palcem na sercu polecić.
    • Gość: ampolad Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.compower.pl 26.04.15, 14:34
      najlepszy jaki znam to dagart.net - najpierw ogarnęli mi sklep i stronę, a teraz zajmują się wszystkimi kompami w firmie i nie mam żadnych problemów. Do tego świetny kontakt.
    • kaskak2015 Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 29.10.15, 13:04
      Polecam Ci RSC na Śnieżnej 63. Jakiś czas temu padł mi laptop i im go zaniosłam to po 2 dniach był już zrobiony. Kasy też dużo nie wzięli a kontakt telefoniczny też spoko. Jakbyś był ciekaw to wejdź sobie na rs-c.eu i tam masz zakładkę kontakt.

Pozdrawiam!
    • serwisaptopowwroclaw Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 03.04.17, 02:11
      witam, naprawa laptopów wrocław - www.serwiskomputerowywroclaw.pl
    • serwisaptopowwroclaw Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 03.04.17, 03:08
      Witam, polecam dobry serwis komputerowy wrocław:
      Tekst linka
    • serwisaptopowwroclaw Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 10.04.17, 07:56
      Witam,
      Zdecydowanie mogę polecić serwis : www.serwiskomputerowywroclaw.pl
      Tani serwis, miła i przyjazna usługa.
    • vindicator Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 13.04.17, 10:58
      Zapraszamy do wroclaw-serwis-komputerowy.pl/ - nie będę agitował, po prostu zobacz listę opinii w Google - ...maps/Aw1kbj16iz72
      • Gość: Deju1234 Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.22, 14:43
        Witam, polecam serwis www.naprawlapka.pl
        • Gość: Kamil Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.22, 14:45
          Serwis laptopów wroclaw
    • tomdx05 Re: Poradźcie dobry serwis komputerowy. 28.01.23, 23:17
      zdarzyła mi się naprawa i polecam dbać o notebooka
      tutaj mini rada
      jak ważne jest dbanie
      Tekst linku
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka