Dodaj do ulubionych

Lokatorka bloku przy ul. Macedońskiej we Wrocła...

IP: *.ha.pwr.wroc.pl 08.09.04, 08:00
Wełna mineralna,jak sama nazwa wskazuje jest produktem nieorganicznym i sie
nie pali ani nie rozkłada.Moze za to dobrze chłonąć beznzen i inne substancje
pochodzące z rozkładu palących sie tworzyw sztucznych.Robotnicy popełnili
błąd powinni wymienić nie tylko ocieplenie ktore mialo kontakt z ogniem ale
tez te ktore moglo byc penetrowane przez dym (i szkodliwe opary).
Teraz taka welna mineralna powoli "puszcza" to co pochlonela w czasie
pozaru.Dodatkowo ocieplenie takie ma duzo nizsze wlasciwosci izolacyjne wiec
tym bardzie powinno sie je wymienic.
A lokatorke i wszystkich mieszkajacyh w tym felernym mieszkaniu zachecam do
pojscia do onkologa.Po roku przebywania w benzenie o takim stezeniu na pewno
warto...
Obserwuj wątek
    • Gość: kwasek Re: Lokatorka bloku przy ul. Macedońskiej we Wroc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:43
      Normalka. Wygląda na to, iż prezesa spółdzielnii Polanka interesuje jedynie
      kasa i prestiżowe stanowisko. Spółdzielcy, którzy płacą mu duże pieniądze za
      rzetelne wypełnianie obowiązków, mogą (dzięki niemu) truć się, umierać na raka.
      To nie jego sprawa. Brak nawet zwyczajnych ludzkich odruchów.
    • Gość: czas Re: Lokatorka bloku przy ul. Macedońskiej we Wroc IP: *.coxfiber.net 08.09.04, 15:30
      Skoro benzen/co to jest juz wiemy/ jest ciezszy od powietrza to znaczy idzie z
      gory a nie do gory. Sugeruje sprawdzenie calego budynku i instalacji
      wentylacyjnej w pionach do ktorych podlaczone jest mieszkanie lokatorki.
      Kosztuje niewiele i warte zrobienia zanim zacznie sie 'remont'. Pan Hrabia
      zapewne chcialby wiedziec co w trawie piszczy i co ludzie poza bigosem w
      garnkach maja?.
      • Gość: Phantom Re: Lokatorka bloku przy ul. Macedońskiej we Wroc IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.09.04, 20:43
        To już wiem co mi kolege zmutowało :-P

A tak na serio - to jest oburzające! Wydawałoby się, że naszą spółdzielnię obchodzą mieszkańcy. Te wszystkie remonty, które ostatnio są tutaj bardzo częste, a z gazet dowiaduję się że jakieś chemikalia podtruwają mi kolegę od roku... Cóż, to jest właśnie Polska !
    • Gość: valkyr... Re: Lokatorka bloku przy ul. Macedońskiej we Wroc IP: *.Korbank.PL / 81.219.226.* 08.09.04, 20:53
      aaaaaaaaa ja juz do niego nie chodze :P i tak resztki mozgu mi sie rozkladaja,
      ale jak do niego poleze to mi calkiem sie uklad nerwowy rozp....:P pozniej sie
      jesce wywale i mi echo zeby powybija...:P phantom boli cie jeszcze dupa??:>
      • Gość: kojka Re: Lokatorka bloku przy ul. Macedońskiej we Wroc IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.09.04, 21:55
        A w piaskownicach powinni zbadac poziom kocich kup.oraz badania
        bakteriologiczne zrobić,piasek jest beznadziejny.
        a prezes jeszcze bardziej beznadziejny.owszem remonty robią a do piwnicy zejsć
        nie mozna,bo pchyły grasuja aż miło...
        akurat mieszkam na Macedońskiej,a Pania Alicję znam,Ona nie jest z takich co
        robia szum o nic...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka