Dodaj do ulubionych

Czy Hampel zostanie w Atlasie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:08
Szanse na zostanie Hampela we Wrocławiu są takie same jak pozostanie Walaska
w Częstochowie , niby są już bardzo blisko podpisania , jednak gdzie będą
jezdzić zobaczymy jak w końcu podpiszą.
Obserwuj wątek
    • Gość: bananex Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie IP: 212.160.104.* 21.10.04, 15:43
      Mam nadzieję że zostanie on jednak we Wrocławiu.
      Bez niego skład będzie cieniutki a walka o mistrzostwo bedzie ciężka.
      Swoją drogą ciekawie kogo Rusko w tym roku nam sprezentuje??
      Mam nadzieję że jakoś skład włącznie z juniorkami pozbiera.
      Pozdrawiam kibiców WTS!!!
    • Gość: cancro Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.10.04, 18:55
      Wierzę w mądrość i doświadczenie prezesa Ruski. Jeśli prwadą jest to, że nasz
      klub jest profesjonalny i stabilny, to o wynik prowadzonych rozmów jestem spokojny.
      Co do składu, chciałbym zatrzymania wszystkich zawodników tegorocznego sezonu.
      Nie daj Boże znów jakieś kontuzje i będziemy jeździli w 5! Panie Prezesie,
      dziękuję za ten sezon. Liczę, że sezon 2005 będezie niegorszy!
    • Gość: WTS Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.10.04, 19:33
      A ja zostawilbym wszystkich i olal hancocka.Dokupic dobrego juniora i damy
      rade. Kto powiedzial ze musimy miec obcokrajowca.jest zgrany kolektyw wiec po
      co rozwalac to co zostalo dobrze zbudowane.Bardzo podobalo mi sie tegoroczne
      podejscie do celow postawionych przed zespolem-pelny luzik EFEKT? wszyscy
      widzielismy.Panie prezesie RUSKO my chcemy
      HAMPELKA,MISKOWIAKA,DRABIKA,GAPINSKIEGO,SLABONIA,SWIDERSKIEGO,JAMROZEGO+JUNIORKA
      Z IMPORTU.Zadnych crumpow nicholsow i hancockow!!!
      • cancro Re: Święte słowa ! - no txt 21.10.04, 20:15
      • Gość: mike25 Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie IP: 81.219.224.* 22.10.04, 00:32
        dolaczam sie do koncepcji ATLASU bez zawodnika zagranicznego
      • gelu Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie 22.10.04, 09:19
        Całym sercem jestem za takim składem. Po co nam obcokrajowiec. Zwłaszcza taki,
        który nie przyjeżdża, kiedy jest potrzebny...
        • Gość: PIOTR Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie IP: *.zywiec.plusnet.pl 22.10.04, 10:04
          Też uważam że skład który mamy i doszedł by wartościowy junior poglibyśmy
          zarezykować jazdę bez obcokrajowca. Może na kilka meczy jakiegoś młodego
          zagranicznego.
      • Gość: kibic WTS Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie IP: 212.127.95.* 22.10.04, 16:45
        W zasadzie to racja. Biorąc pod uwagę fakt, że obcokrajowcy w naszej ligówce,
        jak wszyscy widzieliśmy, niczego specjalnego nie pokazują, nawet objeżdżani
        przez naszych juniorów (za wyjątkiem A. Jonssona, który równo kosił w tym roku
        punkty ile się dało) to chyba byłby dobry pomysł, aby ścigać się bez jakiegoś
        wielkiego nazwiska, które niestety nie jedzie - tylko zawodnik.
    • Gość: WSZYSTKOWIEDZĄCY Re: Czy Hampel zostanie w Atlasie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.04, 19:02
      Niestety , mam pewne na 100% informacje , że Hampel poczuł dużą kasę w Toruniu
      i już podpisał kontrakt pro forma. Szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka