Dodaj do ulubionych

Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole językowej

20.02.20, 15:10
Chodziliście kiedyś do tej szkoły językowej i możecie powiedzieć coś na ich temat?
Mają całkiem konkurencyjne ceny, więc zastanawiam się, czy nie skorzystać, ale wpierw wolałabym zasięgnąć opinii od bardziej doświadczonych w temacie.
Obserwuj wątek
    • ynkol Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 03.04.20, 17:12
      Byłem niedawno na pierwszej lekcji i mam bardzo dobre wrażenia. Mają wygodnie podzielone typy kursów, więc łatwo jest dostosować nauczanie do własnych potrzeb, tak by dostosować język do swoich potrzeb.
    • boniku Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 24.05.20, 19:31
      Dokładnie tak, zgadzam się w z tym w 100%. Jest mega przyjemnie i przede wszystkim na wysokim poziomie.
    • fomo Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 23.05.22, 18:48
      Uczęszczałam na zajęcia do nich przed maturą i sporo z nich wyniosłam. Jeśli zależy wam na języku angielskim, to warto zapaść się na zajęcia właśnie do nich nie pożałujecie.
    • czemos Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 25.05.22, 09:32
      Od paru miesięcy uczęszczam na ich zajęcia i są naprawdę super. Nie spodziewałem się, że aż tyle można z nich wynieść. Co do ceny, to jest ona według mnie odpowiednia i każdy może pozwolić sobie na zajęcia u nich.
    • somko Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 27.05.22, 10:20
      Według mnie szkoła jedna z lepszych, ja akurat chodzę do nich od roku i jestem pod wrażeniem jak dobrze idzie mi nauka. Jeśli zależy Ci na nauce, to u nich tego doświadczysz, pieniądze nie będą wyrzucone w błoto :)
    • oikar Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 28.05.22, 09:15
      Jeśli zależy Ci na nauce, a nie zabawie, to u nich tego doświadczysz. Ja chodzę do nich na korki już pół roku i sporo umiem.
    • liksa21 Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 29.05.22, 10:24
      O szkole dowidziałam się od koleżanki i od razu zapisałam się do nich na korepetycje. Teraz mija jakoś drugi miesiąc odkąd do nich uczęszczam i jestem pod wrażeniem jak szybko idzie mi nauka.
    • skiola Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 02.06.22, 18:47
      Od paru miesięcy chodzę na zajęcia do tej szkoły językowej i dużo już się nauczyłam. Moje pierwsze lekcje nie były łatwe, ponieważ nie umiałem za wiele, ale z czasem jest coraz lepiej.
    • aioko Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 05.06.22, 15:13
      Moje młodsze dziecko uczęszcza do tej szkoły na zajęcia i jest zadowolone. Niedawno też sam się zapisałem do nich na kurs i już nie mogę go się doczekać. Podstępny w nauce mojej córki są ogromne.
    • dgiko Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 08.06.22, 18:29
      Od stycznia uczęszczałem do nich na zajęcia i dużo mi one dały. Dzięki nauce udało mi się zdać maturę ustną bez problemu, a tego najbardziej się obawiałem. Jak najbardziej polecam zapisać się do nich na zajęcia.
    • soli333 Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 10.06.22, 16:12
      Lubię chodzić na zajęcia do tej szkoły są bardzo ciekawe. Ogólnie nie sądziłem, że tak dobrze będzie mi szła nauka, a jak widać - wszystkiego można się nauczyć.
    • wiloka Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 13.06.22, 18:16
      Jak najbardziej tak, chodzę do nich na zajęcia od paru miesięcy i widzę postępy w nauce. Kiedyś nie bardzo mi szło z angielskim, ale po zajęciach u nich jest lepiej. Ceny nie są wysokie, warto się zainteresować.
    • czowa Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 17.06.22, 11:14
      Chodzę od niedawna i jestem zadowolona, moja poprzednia szkoła okazała się być jedną wielką pomyłką. Odkąd chodzę na zajęcia do nich wiele rozumiem i nie wyrzucam kasy w błoto.
    • liow Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 24.06.22, 09:52
      Od niedawna na zajęcia do tej szkoły chodzi mój syn i jest zadowolony. Atmosfera panująca na zajęciach jest cudowna i do tego uczą się dużo poprzez zabawę, co dla młodszych dzieci jest super opcją.
    • bailo Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 28.06.22, 16:36
      Oczywiście, że tak, chodzę do nich na zajęcia i jestem pod wrażeniem jak dużo z nich można się nauczyć. Z językiem angielskim zawsze mi szło ciężko, ale u nich jakoś lepiej mi wszystko wchodzi. Jeśli chodzi o ceny u nich, to są moim zdaniem spoko, mało gdzie można trafić na szkołę językową w tak atrakcyjnej kwocie.
    • lusier Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 01.07.22, 14:07
      Super szkoła, polecam każdemu kto ma problemy z językiem angielskim.
    • wito43 Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 08.07.22, 08:34
      Świetna szkoła językowa. Mają bardzo bogatą ofertę w przystępnych cenach.
    • soilnki Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 08.07.22, 14:31
      Szkoła jest naprawdę super. Nigdzie wcześniej nie nauczyłam się tak dużo jak tutaj.
    • elimo Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 12.07.22, 10:25
      Kursy dostosowane dla osób w każdym wieku i z każdym poziomem zaawansowania znajomości języka. Bardzo polecam, lepszej szkoły nie znalazłam.
    • liona Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 12.07.22, 16:17
      Chodziłam na różne kursy językowe do różnych szkół i ta okazała się najlepsza. Mają świetne metody nauki, a aby nauka nie była nudna używają np. tablic interaktywnych.
    • weiko Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 13.07.22, 09:22
      Dzięki tej szkole moja bariera językowa w końcu została przełamana. Dla mnie dużym plusem Profi Lingua jest przykładanie dużej uwagi do konwersacji. Właśnie takiego kursu szukałam.
    • ondi Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 14.07.22, 13:08
      Super szkoła z różnymi rodzajami kursów. Możesz wybrać kurs bardziej wakacyjny, przygotowujący do egzaminów, dla firm, kursy zdalne, grupowe, indywidualne itp. Super opcja.
    • szibi Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 14.07.22, 16:47
      Nie boję się stwierdzić, że lepszej szkoły we Wrocławiu nie znajdziesz. Kilku moich znajomych już skorzystało i jeszcze nie usłyszałem żadnej negatywnej opinii.
    • msikso Re: Profi Lingua Wrocław - opinie o szkole języko 16.07.22, 08:43
      Szkołę Profi Lingua poleciła mi znajoma, która jechała na wakacje za granicę i potrzebowała szybko nauczyć się języka. Ja zapisałam się na kurs indywidualny oparty na konwersacjach i nie żałuję, że korzystałam z tej oferty.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka