agnieszka.jurek 02.06.20, 07:42 Witam, czy jest we wrocławiu prywatna klinika urologiczna która robi zabieg kruszenia kamieni nerkowych? Chodzi mi o taką gdzie się robi zabieg i wieczorem puszczają do domu. No i oczywiście nie chirurgicznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysak Re: kruszenie kamieni 02.06.20, 10:41 Doktor Tomasz Tuchendler na Przyjaźni ma gabinet ESWL kruszenie kamieni falą dźwiękowa i robi w jeden dzień. Dużo skuteczniejsze niż chirurgicznie i nie boli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.nina Re: kruszenie kamieni 03.06.20, 07:38 Też polecam T&T Medical świetnie wyposażona klinika, doktor ma różne lasery i sprzęt do usuwania kamieni w zależności od ich wielkości i umiejscowienia. mama jest po zabiegu u czuje sie świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aleksandra Re: kruszenie kamieni IP: *.icpnet.pl 11.04.23, 19:25 Czy ta klinika robi te zabiegi na NFZ też Odpowiedz Link Zgłoś
janek.mm Re: kruszenie kamieni 07.06.20, 10:53 Ja też polecam, byłem tam na innym zabiegu ale full profeska i mają dobry sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś