Dodaj do ulubionych

Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wrocławiu

04.05.22, 15:00
Ostrzegam wszystkich przed firmą Maciej Strzelecki eCFO Twój Doradca Finansowy online.
Właściciel tej firmy Maciej Strzelecki oraz jego księgowe nie znają przepisów o rachunkowości,
nie reagują na wezwania Urzędu Skarbowego do zrobienia korekt zapisów zgodnie z przepisami,
pomimo ponagleń, co jest spowodowane bałaganem w dokumentacji księgowej, a co zapewne wynika
z nieznajomości przepisów.
Właściciel firmy Maciej Strzelecki eCFO Twój Doradca Finansowy online, stracił kontakt z rzeczywistością,
odmawia udostępnienia zapisów z ksiąg, które stanowią własność mojej firmy.

Odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą, a dla ostrożnych podaje dane kontaktowe tej firmy:

Maciej Strzelecki eCFO Twój Doradca Finansowy online
55-020 Żórawina, ul. Jagodowa 5
NIP 899-248-32-81
REGON 021415041
kstrzelecka.dors@gmail.com
tel 509 442 686
www.ecfo.pl
Obserwuj wątek
    • wroclaw.iak1 Re: Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wroc 07.05.22, 14:43
      Uważajcie na firmę - Maciej Strzelecki eCFO Twój Doradca Finansowy online.
      Doprowadził moja firmę praktycznie do upadłości. Mam jak się okazało, nie zgłoszone dochody itd.
      i z tego tytułu mam teraz ogromne problemy i kary w Urzędzie Skarbowym.
      Do dzisiaj nie mogę odzyskać od ksiegowego Macieja Strzeleckiego z eCFO, faktur i dokumentów księgowo-rachunkowych.
      Nie odbiera telefonu, wzywałem też kilkukrotnie o kontakt również drogą mailową i listowną, ale całkowity brak odzewu.
      Zostałem sam z ogromnymi problemami, które narobił mi ksiegowy z firmy - Maciej Strzelecki eCFO Twój Doradca Finansowy online.
      To pełne O_SZ_U_S_T_W_O!!!
      Przestrzegam - STRACICIE PIENIĄDZE, CZAS, ZDROWIE.
      Ten księgowy nie ma pojęcia i wiedzy rachunkowo-księgowej.
      Kłamstwo goni kłamstwo.
      PRZESTRZEGAM!!!
    • inzo Re: Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wroc 18.05.22, 15:27
      Kompletny brak rzetelności, profesjonalizmu i uczciwości.
      Z mojej perspektywy niby wszystko było w porządku, ale tylko do momentu jak otrzymałem wezwanie od
      Naczelnika Urzędu Skarbowego do złożenia wyjaśnień w sprawie faktur przychodowych, których biuro rachunkowe Maciej Strzelecki eCFO Twój Doradca Finansowy online, jak się dopiero później okazało nie zgłaszało w Urzędzie Skarbowm, a co za tym idzie nie były odprowadzane podatki do urzędu skarbowego.
      Jak wręczyłem Maciejowi Strzeleckiemu - właścicielowi tego pato biura eCFO Twój Doradca Finansowy online,
      wezwanie do złożenia wyjaśnień i sprostowania tej sprawy w tym pokrycia kosztów które musiałem ponieść,
      to następnego dnia otrzymałem wypowiedzenie umowy od biura rachunkowego.
      Firma która w taki sposób postępuje, nie ma racji bytu!!!
      Ostrzegam przed firmą Maciej Strzelecki eCFO Twój Doradca Finansowy online.
    • rakuj Re: Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wroc 23.05.22, 14:33
      Niestety jakość usług firmy eCFO Twój Doradca Finansowy online Maciej Strzelecki, to tragedia,
      bo opiera się na pracy osób bez doświadczenia i niezbędnej wiedzy.
      Właściciel biura eCFO Twój Doradca Finansowy online Maciej Strzelecki, jest zbyt leniwy, żeby taką wiedzę księgowo-podatkową mieć i wszystko nadzorować.
      Prawdziwe problemy pojawiły się w momencie kontroli z Urzędu Skarbowego. Musiałem zapłacić za błędy tej pato firmy eCFO Twój Doradca Finansowy online Maciej Strzelecki tj. opłata karno-skarbowa, zaległe podatki oraz odsetki, bo tak mnie obsługiwało to biuro rachunkowo-księgowe, a raczej imitacja biura!
      Zachowanie szefa tego biura to już dno-dna, po prostu zniknął, nie odbiera telefonu, maili, listów, nie che udostępnić dokumentacji mojej firmy!!!
      eCFO Twój Doradca Finansowy online Maciej Strzelecki to PRAWDZIWY JANUSZ BIZNESU !!!
      OSTRZEGAM !!! OSTRZEGAM !!!
    • Gość: Maciej Re: Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wroc IP: *.centertel.pl 27.05.22, 17:00
      Szanowny Panie. Wydaje mi ze pomylił Pan w swojej opinii firmy. Opiniuje Pan jednoosobowa działalność, która nie zatrudnia pracowników i nie świadczy usług księgowych. Pana opinia, bardzo niemerytoryczna ukierunkowana jest na szkalowanie i przedstawia kłamliwe, fałszywe informacje. Żywię nadzieje, iż to pomyłka. W przypadku kontynuowania przez Pana tych praktyk sprawa zostanie zgłoszona na policje/prokuraturę. Z poważaniem.
    • ponge Re: Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wroc 04.06.22, 13:58
      Firma eCFO Twój Doradca Finansowy online Maciej Strzelecki, doprowadziła mnie niemal do bankructwa.
      Dokumentacja księgowa była tak fatalnie prowadzona, że skończyło się kontrolą pracowników
      Izby Skarbowej oraz bardzo wysoką karą karno-skarbową.
      OSTRZEGAM przed tą firmą, a szczególnie przed PATO-Doradcą Finansowym online Maciejem Strzeleckim z eCFO.
      A po tym syfie który nam sprezentował ten pseudo-doradca Maciej Strzelecki chowa się jak szczur, nie odbiera telefontów itp.
      Będziesz siedział!!!
      • Gość: Maciej Re: Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wroc IP: *.centertel.pl 04.06.22, 15:03
        Szanowny Panie. Jak już wspomniałem wcześniej, myli mnie Pan z kimś innym. Wpisy zostały zgłoszone odpowiednim organom ścigania. Z poważaniem.
    • Gość: Maciej Re: Najgorsze biuro rachunkowe, księgowe we Wroc IP: *.centertel.pl 15.06.22, 15:25
      Szanowny Panie, jak już wspominałem wcześniej kilkukrotnie, opiniuje Pan inna osobę. Nigdy nie współpracowaliśmy, nie mam żadnych spraw w sądzie ani w urzędach. Nikt przeze mnie nie placi kar. Pisze Pan w podobnyn tonie te same wiadomosci udając rozne osoby. Proszę mnie nie straszyć. Klienci którzy mnie znają z którymi współpracuje latami maja do mnie pelne zaufanie. Niestety internet daje Panu możliwości szkalowania mojej i kilku innych osób póki co bezkarnie. Z poważaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka