isis! 16.05.02, 00:35 ... dodam, że rozśpiewanych. Pogoda gorsza niż we Wrocławiu, chłodniej o kilka stopni. Poza tym - na razie dużo pracy, mało przyjemności. W oczekiwaniu, że zmieni się na korzyść tych drugich - isis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Pozdrowienia z Dusznik... 17.05.02, 18:54 i chodź spać o jakichś przyzwoitych porach. cera niewyspana to cera brzydka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Pozdrowienia z Dusznik... 17.05.02, 18:55 przecież napisała: rozśpiewane duszniki- a jak tu śpiewać w dzień???W nocy do księżyca- to jest to:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Pozdrowienia z Dusznik... 17.05.02, 18:56 ale w nocy do księżyca to, o ile dobrze kojarzę, wilki, psy i kojoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Pozdrowienia z Dusznik... 17.05.02, 19:00 albo kochankowie pod oknem serenady...:) a ogniska obozowe to może w dzień:P ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicki Re: Pozdrowienia z Dusznik... IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.05.02, 01:21 Duszniki Z. ... Tyle wspomnien... Romantycznych, ale i realistycznych... Zurick nach Breslau, meine Liebe, schnell !!! Czekamy niecierpliwiie ! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Pozdrowienia z Dusznik... 21.05.02, 15:02 Gość portalu: vicki napisał(a): > Zurick > nach Breslau, meine Liebe, schnell !!! Czekamy niecierpliwiie ! Już jestem. Pisałam już w innym wątku, ale powtórzę: W Dusznikach od czwartku była przepiękna pogoda. Gołe baby (w ohydnych, wielkich biustonoszach) rozkładały się na balkonach sanatoriów, a nawet w Parku Zdrojowym! Ale te Duszniki opóźnione w rozwoju - tam dopiero kwitną bzy, a rododendrony mają jeszcze zielone pąki. A u mnie w ogrodzie cudne róże, rododendrony we wszystkich odcieniach czerwieni, żółci, różu i fioletu no i jaśmin... Przyjdźcie dziś na koncert laureatów - w Akademii Muz. o 19.00. Wstęp wolny. Będzie TV. Zapraszam. Wygrała wrocławianka! Odpowiedz Link Zgłoś