Gość: studenciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:26 przezylem dzis 2 kontrole (w tym przez pania w wieku 50 lat przebrana za hip- hopowczynię), moi ziomale po jednej... wiecie co jest grane? pojawila sie jakas nowa firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: K A N A R Y zaatakowały city ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 11:38 Szczerze mówiąc trochę mnie przeraził fakt o pojawieniu sie "kanarów".Sama osobiście spotkałam już "ekipę",było to na trasie "4" przy świdnickiej.Ale niestety nic nie słyszałam,żeby pojawiła się jakaś firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: K A N A R Y zaatakowały city ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 12:39 Kochani, zamiast sie przerazac (tak jak Ania) lepiej kasowac bilecik. Proste a skuteczne i o ile spokojniej czlek zyje. A i jazda wydaje sie byc zgola przyjemniejsza. Zamiast wypatrywac kanara na przystanku - wypatrujcie ladne dziewczyny/przystojnych chlopakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nujska Re: K A N A R Y zaatakowały city ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:55 Prawda, nie ma nic gorszego niż wyszukiwanie w tłumie znajomych kanarów. Spocone dłonie zaczepione ze strachem o rurkę, nerwowe wyszukiwanie biletów na uszczelkach okien, które zostały zostawione przez litościwych i miłosiernych współpasażerów. Drżenie rąk, niespokojne i podejrzliwe spojrzenia na uczestników podróży do kolejnego przystanku. Ech. I śni sie wciąż ta sama kanarka z 17nastki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: K A N A R Y zaatakowały city ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:37 potwierdzam !! wczoraj ich widziałem!!!na świdnickiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosierny :) KANARY LUBIĄ TŁOK I TWOJE PIENIĄDZE :P IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 06.05.05, 23:42 Gość portalu: nujska napisał(a): [...] nerwowe wyszukiwanie biletów na uszczelkach okien, które zostały zostawione przez litościwych i miłosiernych współpasażerów... PRZEKAŻ BILET - BĄDŹ LITOŚCIWY I MIŁOSIERNY! :) _______________________________________ "KANARY LUBIĄ TŁOK I TWOJE PIENIĄDZE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraxas Re: K A N A R Y zaatakowały city ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:03 Takie "przerażanie się" może być niebezpieczne dla zdrowia. Nerwy wysiadają, a i można zawału dostać na widok kanara. Polecam terapię nazywaną przez uczonych kupowaniem biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: K A N A R Y zaatakowały city ! 06.05.05, 23:01 mialam ostatnio kontrole w 327 na pl. solidarnosci Odpowiedz Link Zgłoś