Dodaj do ulubionych

Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopasowany

12.12.05, 23:29
Oczywiście że najważniejszym elementem w edukacji kandydata jest fakt że był
internowany. Budowa wzmacniacza radiowego i umieszczenie go na dachu budynku
obok ELWRO to największa zasługa.
Stare przysłowie kadrowca-"mierny, ale wierny" wciąż aktualne.
Za komuny chociaż nie nagłaśniano takich osiągnięć w życiorysie. Wstyd!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 02:33
      Nic dodać nic ująć. Test na inteligencję na poziomie dzieci austycznych. I po co
      te testy dla idiotów i durny zestaw pytań jak i tak tylko pisuarowiec nawet
      dennie głupi ma szansę zostać prezydentem miasta.
      • Gość: X Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 05:50
        A kto mówił o budowie mostu radiowego? Kto mówi o byciu prezydentem? Do szkoły,
        głomby, czytanie ze zrozumieniem się kłania... Ciekawe, jaki byłby wasz wynik
        tego testu "na poziomie dzieci autystycznych"...
      • brody Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas 13.12.05, 11:29
        sara ciekawe w jakiej partii są tacy głupi ludie jak ty. w tym twoim
        zacietrzewieniu politycznym nawet nie zwracasz uwagi na to o czym jest
        dyskusja - ty chcesz tylko dowalić przeciwnikowi. Pan Grzelczyk jest kandydatem
        na WOJEWODĘ a nie na prezydenta miasta.
    • Gość: S Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.05, 05:51
      Zapanował PIS -zmieniają się władze. Więc po co ten test ? A co z dotychczasowym wojewodą ?
      • walbrzych POZOSTAWIĆ INTELIGENTNEGO LACHERA 13.12.05, 08:10
        Gość portalu: S napisał(a):

> Zapanował PIS -zmieniają się władze. Więc po co ten test ? A co z dotychczasowym wojewodą ?
        PRZYPUSZCAM (chociaż nie jestem pewny!), ŻE OBECNY WICEWOJEWODA RYSZARD LACHER PO KRÓTKIM TRENINGU TEŻ DOPASOWAŁBY TE FIGURY GEOMETRYCZNE. POZOSTAWCIE GO NA STANOWISKU, PRZECIEŻ TEN KURDUPEL TAK ŁADNIE WYGLĄDA NA OFICJALNEJ FOTOGRAFII DUW W SWOIM FOTELU WICEWOJEWODY. JAK GO WYRZUCICIE Z POSADY TO CHŁOP MOŻE SIĘ ZAŁAMAĆ PSYCHICZNIE. PRZECIEŻ LEWICKI JUŻ NIE JEST SENATOREM I KTO MU ZNAJDZIE PRACĘ?
    • Gość: Radian Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: *.teta.com.pl 13.12.05, 07:45
      Nie wiem czy to rozumiesz, ale fakt internowania świadczy o tym że swoje poglądy
      potrafił wyrażać nawet jak nie było to wygodne dla ówczesnych władz i poszedł za
      to do więzienia. Znaczy to tyle że w jego życiu liczyły się nie tylko pieniądze
      i jest większa szansa, że nie sprzeda nas za 30 srebrników i może będzie dbał
      nie tylko o swoje szemrane interesy jak w opinii wielu czynił to poprzedni
      wojewoda Z SLD.
      • Gość: pan Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:52
        Fakt internowania świadczy tylko o tym,że dał się złapać. Gdyby wszyscy , którzy
        potrafili i mieli odwagę wyrażać swoje poglądy, trafili by wtedy do więzień , to
        komunizm by trwał do dzisiaj.
    • walbrzych JESTEM ZACHWYCONY KANDYDATEM !!! 13.12.05, 08:01
      Jestem bardzo zachwycony kandydatem na wojewodę dolnośląskiego. Ucieszyłem się, że potrafi dopasować figury geometryczne. Mam sześcioletniego wnuka, któremu kiedyś kupowałem wszelkiego rodzaju geometryczne łamigłówki. Już w wieku czterech lat dopasowywał figury i różnego kształtu kostki do pudełka z wyciętymi otworami. Teraz wnuk "wydoroślał" i nie chce się już bawić tymi zabawkami. Możemy te zabawki (w dobrym stanie technicznym)przekazać teraz panu wojewodzie. Będzie mógł swoim gościom pokazywać swój intelekt dopasowując kształtne kostki do otworków w pudełku. Na wszelki wypadek zabawki możemy przekazać przed objęciem fotela wojewody, żeby mógł podszkolić swój intelekt i nie przyniósł wstydu wysokiemu urzędowi.
      Jestem również szczęsliwy z innnego powodu. Przeprowadzony test wicepremiera Dorna uświadomił mnie, że mój sześcioletni wnuk już posiada umiejętności i kwalifikacje do objęcia urzędu wojewody w rzadzie premiera Marcinkiewicza !!!
      • a_o_s Re: JESTEM ZACHWYCONY KANDYDATEM !!! 13.12.05, 08:38
        jesli wnuk odpowiedzialby jeszcze na te 48 pytan, to mysle ze powinienes go
        promowac za cztery lata, na stanowisko wojewody.
    • Gość: ale kicha! Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: 213.76.147.* 13.12.05, 08:06
      Zasługi jak diabli!
      • Gość: Tazet Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.05, 11:38
        No tak, wychodzi z tej dyskusji, że lepszy był Nawrat z SLD. Gratulacje.
    • Gość: ~Bombay Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: 213.199.232.* 13.12.05, 13:52
      ważniejsze, że był kierownikiem biura bezpieczeństwa
      • galapago Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas 13.12.05, 14:17
        Grzelczyk jest OK ! W końcu wojewoda musi być z PiSu, jest to stanowisko
        polityczne, a pokażcie lepszego. Doświadczenie samorządowe gwarantuje jego
        dobrą współpracę z samorządami, a to że pogoni komuchów zasiedziałych w
        UWojewódzkim - to dobrze. Jest uparty i pracowity, dobry urzędnik i
        organizator, więc czego jeszcze trzeba ? Dajcie mu szansę...
        • Gość: xxx Re: Krzysztof Grzelczyk - kandydat świetnie dopas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.05, 14:40
          ciekawe, kiedy mu podłożą świnię i co mu wyciągną z życiorysu! Służby czuwają!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka