Dodaj do ulubionych

Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!!

27.07.06, 00:15
Słuchajcie mam kumpla naprawde świetny gość, chce rzucić palenie i ciagle to
wraca jak bumerang. Kto rzucał to wie jaka to ciężka sprawa i że to nie jest
tak pstryk i już.
Ja rzuciłem po 10 latach, staram sie go jakos zmobilizowac i tu jest pytanie
do was.Może ktos z was ma swoja historię wygranej walki z fajkami i nam tutaj
opowie?
Wszystkim kolesiom ktorzy szukaja debilnych zaczepek z gory dziekuje, prosze o
to aby kazdy z ludzi ktorym sie udalo albo wciaz walcza napisali pare slow o
tym jak rzucili i jakie sa korzysci dla nich samych.
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: torys Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:13
      Ja niestety mam ten sam problem.
      • kielczow2003 Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! 27.07.06, 17:28
        Powiem tak jarałem 10 lat i nikt nie wierzył że rzuce naprawde. Az pewnego dnia
        tak po prostu bez żadnego przygotowywania sie zmniejszania dawek ( próbowałem
        wczesniej nic nie dawało) przestałem palić. Nie twierdze że było łatwo ale
        wróciłem do normalnosci szybciej niz sobie to wyobrażałem.
        Zachęcam kazdego do rzucania chociaz nie potępiam palaczy bo wiem jakim pakudnym
        nalogiem sa papierosy
        • Gość: g625 Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! IP: *.Slowianska.k.pL 27.07.06, 19:32
          najwazniejsze to wbic sobie do glowy ze NIE PALISZ! czyli za kazdym razem jak
          ktos pyta o papierosa, albo czestuje, trzeba tak odpowiadac. po jakims czasie
          sam przestaniesz palic, podswiadomosc zadziala
          • Gość: a Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! IP: *.server.ntli.net 27.07.06, 21:01
            faje sa super
            ;-(-)
            • kielczow2003 Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! 27.07.06, 22:00
              pewnie ze sa super dlatego zastawilem wiecej dla Ciebie
              • Gość: faja Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! IP: *.madcomputers.pl 27.07.06, 23:47
                To trudny nalog.
                • kielczow2003 Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! 27.07.06, 23:55
                  No raczej. Ale ameryki tym nie odkrywamy kazdy kto jest wiezniem fajek wie jak
                  wielka potege ma ten dymek nad naszym umyslem
                  • Gość: wyobraźnia Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! IP: 212.127.95.* 28.07.06, 00:57
                    Rzuciłam palenie w połowie paczki. Nosiłam ją jeszcze w torebce, aż się
                    pokruszyła. Jeden skuteczny napad autosugestii? autohipnozy? dziesięć lat temu.
                    Zalety - oczywiste. Wady? - najmniejsza ilość dymu tytoniowego zwala mnie z nóg,
                    cierpię strasznie. A mąż pali.
                    • Gość: bedson Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 28.07.06, 11:39
                      bardzo dobre stwierdzenie w tytule watku
                      w pełni sie pod nim podpisuje, ja wklasnie jestem na etapie rzucania
                      ale okazuje sie ze nie jest totakie łatwe
                      ttaaaz miana mentalna w głowie tom chyba najwazniejsze, tylko najgorsze ze
                      fajjki sa wszechobecne i legalne błeeeeee
                      • Gość: milu kac nikotynowy- co robić? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.07.06, 12:00
                        A propos- mam właśnie mega- nikotynowego kaca, bo choć od 3 lat nie palę, to
                        zebrało mi sie przy alkoholu na "jednego" i...poszło z poł paczki. Rano nic mi
                        nie było, oprócz małej rewolty w żołądku, ale teraz chyba muszę obciąć sobie
                        głowę:/Chyba, że znacie jakiś sposób?
                        • kielczow2003 Re: kac nikotynowy- co robić? 28.07.06, 12:02
                          pij duzo wody mineralnej z cytryna wyplucz gardlo i zregeneruj sie. Na reszte
                          trzeba poczekac do jutra:-)

Tylko nie siegaj po fajki dzisiaj
                          • Gość: milu Re: kac nikotynowy- co robić? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.07.06, 12:09
                            Dzięki, na sam widok fajek mój zołądek reaguje jednoznacznie. Tylko jak będę pić
                            wodę, jak już obetnę sobie głowę?Chyba do szyi bezpośrednio będę wlewać...
                            • kielczow2003 Re: kac nikotynowy- co robić? 28.07.06, 12:16
                              hehehehehehe spox przejdzie Ci.Ja tez mialem taka "wpadke" po wodzie zajarlem w
                              manianie kilka fajek i rano czulem sie jak gowno. Przejdzie
                      • kielczow2003 Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! 28.07.06, 12:01
                        I to raczej sie nie zmieni, dlatego trzeba wypracowac wlasny system
                        "niewidzenia" papierosa.
                        Wraz z rzucaniem polecam radykalna zmiane stylu zycia, zapisac sie na silownie
                        albo joge( to nie kosztuje wiele wysilku a daje rewelacyjne efekty). Kiedy
                        poczujesz czyste pluca i brak kapcia w japie od razu chce sie zyc. Z kazdym
                        dniem bez fajki to Ty wygrywasz a fajki przegrywaja. Tak sobie mowie caly czas
    • marx28 Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! 28.07.06, 12:16
      Kto pije i pali ten nie ma robali ;-))
      • kielczow2003 Re: Nikotyna jak heroina opowiedz o tym!!!!!!!! 28.07.06, 12:17
        Kto pali i pije temu siusiak gnije:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka