Dodaj do ulubionych

Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwiska

IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 18.03.03, 15:17
Bednarek , polonista - bohater tutejszego forum jest przykladem typowego
zydowskiego szowinizmu ,na jego lekcjach zajmowal sie oczernianiem glownie
polskiego koscola katolickiego i historii z kosciolem
zwiazanej .Zdolniejszych uczniow ,jednak o polskim pochodzeniu to zydowskie
scierwo zawsze staralo sie niszczyc .
Obserwuj wątek
    • Gość: rybak Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18.03.03, 17:13
      Kogo tatuś i mamusia nie nauczyli rozumu, tego często potrafi nauczyć dobra
      szkoła, a zwłaszcza dobry polonista. Twój post pozwolił mi zwątpić, czy pan
      Bednarek jest dobrym polonistą - chyba że byłeś naprawdę nieprzeciętnym
      uczniem. Natomiast dla wyjaśnienia rodowodu nazwisk, o których mówisz, nie
      trzeba polonisty, wystarczy trochę oleju w głowie. Wiele pięknych i cennych
      dóbr zawdzięczamy naszym starszym braciom w wierze, ale tych nazwisk akurat to
      nie dotyczy.
      Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu na łono gatunku ludzkiego

• Gość: Stefano Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:02
        Czy mam rozumiec , ze Bednarek to zydowskie nazwisko ?
        To bardzo interesujace , wiec prosze o objasnienia .
    • Gość: cojones Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 22:24
      rozumiem że kol wikul chciał zaistnieć - ale dlaczego w taki głupi sposób ...
      • Gość: M@ do Wikul i podobnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 08:02
        Przeraża mnie głupota i nietolerancja, brak wiedzy i świadomości takich ludzi
        jak Wikul wiesz, chociaż to bardzo drastyczne to co teraz napisze (staram się
        unikać takich stwierdzeń) ale pomyśl że ktoś cię wyzywa od sympatyków Hitlera
        albo Stalina?? A może jesteś....
        M@
      • doomsday Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi 24.09.23, 22:52
        To raczej Ty się tutaj ośmieszasz.
    • Gość: niim Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi IP: 195.20.110.* 19.03.03, 11:48
      Popieram , żydzi na kazdym kroku próbuja niszczyć POLAKÓW ! A tu trzeba
      siedzieć cicho , bo jak nawet źle popatrzyszto jestes antysemitą. Koniec z
      cichym siedzeniem , jak chcą mieszkać w Polsce to niech nie podskakują .
      Widziałem fajny napis na murze i go zacytuje "Ej Żydzi , Polska to nie
      Palestyna ! "

Polak

• Gość: M@ do: niim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 12:24
        Gość portalu: niim napisał(a):

> Popieram , żydzi na kazdym kroku próbuja niszczyć POLAKÓW ! A tu trzeba
        > siedzieć cicho , bo jak nawet źle popatrzyszto jestes antysemitą. Koniec z
        > cichym siedzeniem , jak chcą mieszkać w Polsce to niech nie podskakują .
        > Widziałem fajny napis na murze i go zacytuje "Ej Żydzi , Polska to nie
        > Palestyna ! "
        >
        > Polak
        >
        nikt ci nie każe siedzieć cicho tylko jak chcesz kogoś o coś obrazić to
        konkrety a nie hasła które nie mają żadnego merytorycznego sensu!

niim proponuje tobie wyrzuć z Polski Słowaków, Niemców, Czechów i całą resztę
        obcokrajowców, wymaż z historii wszystkie białe plamy a okaże się że nie masz
        żadnej tożsamości bo będziesz lub jesteś nikim!
        Jeżeli chodziłeś do jakiejś szkoły to wiesz że kultura powstaje z
        przenikania się innych kultur i wpływów a wygłaszanie takich zdań w stylu: Ej
        Żydzi , Polska to nie Palestyna ! " to tak jakbyś zgadzał się na to aby tak
        traktowano Polaków w innych krajach jak ty traktujesz żydów w Polsce.

Wstyd mi jeszcze za to że ktoś taki jak ty podpisał się Polak, cóż ale jak
        widać w naszym kraju jest miejsce dla takich jak ty i tobie podobni!
        (powinieneś cieszyć się z tego)
        M@
        • Gość: arab Re: do: niim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.03, 13:23
          Gość portalu: M@ napisał(a):

>
          > niim proponuje tobie wyrzuć z Polski Słowaków, Niemców, Czechów i całą resztę
          > obcokrajowców, wymaż z historii wszystkie białe plamy a okaże się że nie masz
          > żadnej tożsamości bo będziesz lub jesteś nikim!
          > Jeżeli chodziłeś do jakiejś szkoły to wiesz że kultura powstaje z
          > przenikania się innych kultur i wpływów a wygłaszanie takich zdań w stylu: Ej
          > Żydzi , Polska to nie Palestyna ! " to tak jakbyś zgadzał się na to aby tak
          > traktowano Polaków w innych krajach jak ty traktujesz żydów w Polsce.
          >
          >> M@

Cos Ci kolego M@ dolega? Nikt nie zamierza nikogo wyrzucac z Polski, a tylko
          wytyka zydom ich sposob na podporzadkowanie sobie innych nacji. Przykłady - o
          jest ich mnóstwo wystarczy popatrzec na wszelkie prominentne stanowiska
          zajmowane w rzadzie, urzędach i instytucjach. Na banki, teatry, film, telewizję
          i prasę (przede wszystkim GW) itp. sami zydzi w czystej lub zawualowanej
          formie. Dlaczego w Polsce polacy traktowani są jak obywatele drugiej kategorii,
          a lobby zydowskie ma sie dobrze. Rywin i Michnik to tylko rozgrywaka na
          szczycie tej piramidy. Niejaki Zemke pcha do wojny o rope polskich zolnierzy.
          Inny jude Miller podpisuje juz z ameryką układy na rozgrabienie Irackiej
          gospodarki.
          A co do przenikania sie kultur to popatrz brachu na stany. Tam po eksperymencie
          trwajacym ok 200 lat nie ma juz kultury innej niz zydowska, ekonomii innej niz
          prozydowska, polityki sprzecznej z interesami lobby zydowskiego itp. Mozna
          smiało stwierdzic że USA kręcą żydzi, jak chłopem w sądzie, a wszystkim się
          wydało że to Wojski gra jeszcze...
          Nikt nie wyrzuca żydów, ale niech wszyscy znają swoje miejsce.

Z konieczności nie żyd.
          • Gość: M@ Re: do:arab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 14:09
            Z konieczności nie żyd.
            ??????

Wszystko przed tobą nie martw się to tylko kwestia wiary i obrzezania a to
            możesz zrobić zawsze! Jehowa jest wielki i kocha wszystkich bez względu na
            poglądy, rasę nawet Ciebie.
            M@
            • Gość: niim Re: do:M@ IP: 195.20.110.* 19.03.03, 14:31
              A kto kogo wywala ? Chyba nie umiesz czytać i sam nie chodziłeś do szkoły . Mi
              nie przeszkadząją żadne narodowości jeżeli żyją w zgodzie z innymi. Czemu to
              słoweńcy czy inni sie nie czepiają ? A narodowi żydowskiemu zawsze źle ,
              uważają ,że wszystko jest ich , że my Polacy zgarneliśmy ich mienie. Czemu to
              żadem Polak nie odzyskał ( ba nawet nie miał takiej możliwości ) mienia ? A
              żydzi a i owszem .
              Więc czytaj uważnie !

POLAK

P.S. I cicho nie bede siedział - Koniec z tym
            • Gość: arab Re: do:arab IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.03, 14:33
              Gość portalu: M@ napisał(a):

> Z konieczności nie żyd.
              > ??????
              >
              > Wszystko przed tobą nie martw się to tylko kwestia wiary i obrzezania a to
              > możesz zrobić zawsze! Jehowa jest wielki i kocha wszystkich bez względu na
              > poglądy, rasę nawet Ciebie.
              > M@

Sorry, ale kim jest w tej sprawie Jehowa bo nie qmam.- Jesteś świadkiem? Ciebie
              widocznie nie kocha bo Ci rozum odebrał. Wiarę mam mocną , a obrzezanie jest
              rytuałem nie tylko żydowskim.

Z wyboru nie żyd.
              • Gość: M@ Re: do:arab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 14:54

> Sorry, ale kim jest w tej sprawie Jehowa bo nie qmam.- Jesteś świadkiem?
                Ciebie
                >
                > widocznie nie kocha bo Ci rozum odebrał. Wiarę mam mocną , a obrzezanie jest
                > rytuałem nie tylko żydowskim.
                >
                > Z wyboru nie żyd.

> Z konieczności nie żyd.
                > Z wyboru nie żyd.
                Zdecyduj się!!!!
                Wiarę masz mocną ale chyba w samego siebie!
                Wiarę w co ? w kogo? Przeczytaj podstawy jakiekolwiek wiary to może zaczniesz
                inaczej postrzegać ludzi którzy otaczają z każdej strony. Chyba że masz własną
                wymyśloną religie..
                M@
                • Gość: magician Re: do:arab IP: 217.30.133.* 19.03.03, 20:58
                  1) gdzie, przepraszam Żydzi w teatrze i co takiego złego robią w nim? Prosze o
                  przykład.
                  2) Polacy traktowani są jak naród drugiej kategorii - prawda. Szukasz
                  przyczyny? Przeczytaj post, który otwiera ten wątek. DOpóty, dopóki będziemy w
                  taki prezentować siebie i swoje poglądy, nie zmieni się to! Może rasiści i
                  antysemici w XXI nie zasługują na poważne traktowanie...?
                  • Gość: Wikul Wroclawskie Teatry IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 19.03.03, 21:45
                    Gość portalu: magician napisał(a):

> 1) gdzie, przepraszam Żydzi w teatrze i co takiego złego robią w nim? Prosze
                    o
                    > przykład.
                    > 2) Polacy traktowani są jak naród drugiej kategorii - prawda. Szukasz
                    > przyczyny? Przeczytaj post, który otwiera ten wątek. DOpóty, dopóki będziemy
                    w
                    > taki prezentować siebie i swoje poglądy, nie zmieni się to! Może rasiści i
                    > antysemici w XXI nie zasługują na poważne traktowanie...?

Cale zycie teatralne Wroclawia jest zdominowane przez zydowska mafie nierobow i
                    nieudacznikow .Zarowno w Szkolach Teatralnych jak i w samych teatrach osoby
                    polskiego pochodzenia , to jedynie panie sprzataczki .Podobnie jest w calej
                    Polsce .
                    • Gość: STrup Do Wikula, niech przemyśli (jesli w ogóle myśli) IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.03, 09:03
                      Gość portalu: Wikul napisał(a):

>
                      > Cale zycie teatralne Wroclawia jest zdominowane przez zydowska mafie nierobow
                      i nieudacznikow .Zarowno w Szkolach Teatralnych jak i w samych teatrach osoby
                      > polskiego pochodzenia , to jedynie panie sprzataczki .Podobnie jest w calej
                      > Polsce .

Gdyby to co piszesz nie było objawem najgłębszej, przerażającej głupoty, to
                      może nawet byłoby śmieszne.
                      Ale śmieszne nie jest.
                      Siedzisz w tej swojej Kanadzie i pewnie dziwisz się, że cię tam traktują jak
                      przygłupa i obywatela drugiej kategorii.
                      Jeśli jeszcze masz ze trzy szare komórki, to może nawet zastanawiasz się,
                      dlaczego tak cię traktują w tej twojje Kanadzie. Oczywiście ubogim duchem
                      wystarczy jakieś proste wytłumaczenie. np. takie że to żydzi wszystko innym
                      zabierają. Tobie to najwyraźniej wystarcza.
                      Uświadom więc sobie wreszcie, że jesteś traktowany z buta, boś głupek. Twoje
                      posty nt. żydów są właśnie przykładem twojej przerażającej głupoty. A że głupka
                      inni traktują jak głupka, to chyba naturalne. Jak mają traktować?
                      Zostań w Kanadzie i nie zaśmiecaj nam Forum.
                      • Gość: M@ Re: Do Wikula, arab, niim i podobnym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 09:18
                        STrup ma racje , od siebie dodam tylko że na głupotę nie ma lekarstwa więc
                        Wilkul, arab, niim i reszta towarzystwa wzajemnej adoracji niech zacznie pisać
                        cos co ma sens bo to o czym i jak piszą świadczą tylko o nich...
                        M@
    • acho Ja pierniczę... 20.03.03, 15:05
      Jak byłem mały, to mama na mnie wołała ArturEK.

Zupełnie tak, jak BednarEK, GeremEK, KramEK...

Kurde, zawsze myślałem, że gdzieś tak od połowy 17 wieku (wcześniej - brak danych) moi praszczurowie byli Polakokatolikami z krwi i kości.
      A tu kolega z Kanady mnie oświecił.

a.
      PS: A tak na serio - po obejrzeniu przesłuchania tow. Czarzastego pomyślałem sobie, że właśnie poznałem granice ludzkiej głupoty. Kolega z Kanady uzmysłowił mi, że się myliłem...
      • Gość: lesiop uderz w stół i pluń świni w ryło IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 17:49
        Taaa. No i wszystko jasne. Jak nie masoni to cyliści. Reszta to oczywiście
        antysemici.
        Lesio P
      • wikul Re: Ja pierniczę... 19.04.03, 18:16
        Przeszukując zasoby tego forum natknąłem się na ten wątek a wiec i na posty
        podpisane moim nickiem . Z przykrościa stwierdziłem że z mojego nicka korzysta
        jakiś antysemita - uzurpator nadający z zagranicy (chyba z Kanady). Zrobił to
        dodatkowo na forum Wrocław a więc w mieście mojej młodości z którym jestem
        bardzo sentymentalnie i rodzinnie zwiazany . Korzystając więc z okazji
        oświadczam że antysemickie poglądy są mi obce a działalność tego osobnika jest
        nikczemna .
        P.S. Mieszkam obecnie w Warszawie i jeżeli nie jestem zalogowany można to
        stwierdzić po domenie acn.waw.pl .
    • doomsday Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi 29.08.23, 05:27
      Święta Racja !
    • doomsday Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi 29.08.23, 05:31
      To byl człowiek, który nienawidził uczniów z polskich domów i rodzin.
      Szczególnie tych zdolniejszch, którzy mieli z matematyki i fizyki piątki . Potrafił im na koniec semestru
      postawić niedostateczny. To był żydowski, karłowaty potwór, 148 cm.
    • doomsday Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi 17.09.23, 04:22
      Prawda i tylko prawda
    • doomsday Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi 17.09.23, 06:09
      Byłem jednym z polskich uczniów tego gada. Potwierdzam wszystko o tym antypolskim ścierwie.
    • doomsday Re: Bednarek , Geremek , Kramek - zydowskie nazwi 24.09.23, 22:59
      Bednarek "uczył" mnie polskiego przez rok, 73/74. Dał mi niedostateczny na pierwszy semestr. Z pozostałych przedmiotów miałem oceny dobre i bardzo dobre. W klasie maturalnej miałem polski z prof. Bursztyn.
      Miałem u niej same piątki. Bursztyn też była Żydówką, ale potrafiła się zachować. U Bednarka dzieci z żydowskich rodzin miały same piątki, niezależnie od wkładu pracy i zdolności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka