Dodaj do ulubionych

Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocławiu ..

09.05.07, 23:47
witam,poszukuje fajnego lokalu na wesele we wroclawiu lub w okolicach (do 10
km od wrocławia) na 50 osób. Czy ktoś zna jakieś miejsca fajne i nie zadrogie
w których był na weselu lub sam je robił. Pomóżcie z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: piork Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.wro.vectranet.pl 10.05.07, 00:25
      Zajazd Pod Kasztanami na ul.Opatowickiej. Swietne miejsce na male wesele -
      chyba nawet maja gdzies strone w necie...
      • jan.zaworski [...] 10.05.07, 10:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: dw Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.comarch.com 10.05.07, 10:24
      Ja w ubiegłym roku skorzystałem z restauracji hotelu Qubus (tuż koło rynku) -
      może trochę drożej (koło 20zł/osobę niż inne oferty) - ale jednak miało to styl.
      Ostatnio byłem na Nowym Dworze w restauracji Kama na weselu znajomych. Było
      dosyć sensownie.
      • Gość: sylwias255 Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 23:44
        restauracja kama odpada bo czytałam ze nie jest tam zaciekawei ale hotel qubus
        i zajazd pod kasztanami wyglądaja fajnie i calkiem przyzwoite menu proponuja
        • Gość: agaswaczenska@gaze Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:53
          Witam
          Polecam Dom kultury PIAST, byłam tam już na 3 weselach i sama teraz będę miała
          tam wesele:) Koszt to jest 120zł od osoby(jedzenie plus ustrojenie całej sali).
          Pozdrawiam
        • Gość: dw Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.comarch.com 11.05.07, 16:24
          Jeśli już menu z Qubusa się podoba - to podejdź do nich.
          A różnica jest wielka w drobnych szczegółach. U nas imprezę obsługiwało 2
          kelnerów - którzy praktycznie byli niewidoczni. Po prostu to co powinno być na
          stołach pojawiało się tam w odpowiednich momentach. I po prostu ładne wnętrze z
          dobrą klimatyzacją (na zewnątrz było ponad 30 stopni...).
          PS - polecam apartament dla młodej pary ;-)
    • Gość: agaswaczenska@gaze Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:55
      Zapomniałam dodać , że mieści się on ul. Rękodzielniczej na Pilczycach
    • inga_iga Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław 11.05.07, 11:37
      polecam Karczmę Rzym, o ile ktos lubi takie klimaty. Mi się tam bardzo podoba.
    • Gość: tulka Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.lanet.net.pl 11.05.07, 20:48
      polecam restaurację IMPREZA na Klecinie. Moje wesele tam właśnie się odbyło.
      Bardzo fany lokal, pyyyszne jedzenie - w przyzwoitej cenie - i bardzo
      profesjonalna obsługa.
    • domin19761 Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław 11.05.07, 21:45
      Polecam akademie sztuk pieknych , fajna obsluga, ladny wystroj, super jedzenie,
      wiecej info moge podac na maila- www.bosek.pl/
    • Gość: lesiop Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:33
      Proponuję wyciszyć sie i jeszcze raz się zastanowić, czy to wesele ma sens...

Nie wychodź za mąż!

Wiem, teraz mnie zrugasz etc.

Ale, za lat kilka, jak już zaczniesz żałować swego czynu, przypomnisz sobie to,
      co teraz napisałem....
      • Gość: sylwias255 Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:55
        Skąd ty możesz wiedziec czy to wesele ma sens czy nie skoro nawet mnie nie
        znasz ... Jeśli ty nie chcesz brac slubu lub zawiodłes sie to twoja sprawa ...
    • Gość: marzenka Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.telsat.wroc.pl 12.05.07, 13:00
      My robiliśmy w tamtym roku w restauracji Impreza na Karmelkowej. Polecam!
      Bardzo wyszukane menu, przemiła obsługa, elegancki wystrój i ceny bardzo
      konkurencyjne.
      • Gość: aga Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.finemedia.pl 12.05.07, 20:08
        my robiliśmy wesele w hotelu bugatti, było pięknie i miło, obsługa przemiła, sam
        hotel i sala i jedzenie pieknie podane i przepyszne
        www.hotelbugatti.pl/pozdrawiam
        • Gość: Prześmiewca Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.centertel.pl 12.05.07, 23:05
          Wy wnuki i wnuczki dziadków,pradziadków Lwowa ,upajacie się klimatami Wrocławia
          ? taż to klimaat III Rzeszy,twierdzy, zniszczonego miasta Wasze wesela powinny
          się odbywać w klimacie radości obecnego województwa Podkarpackiego to jedyne
          miejsce
          odpowiadające spełnieniu pragnień Waszych dziadków.Zapraszam do zajazdów ,hoteli,
          restauracji Podkarpacia na imprezy weselne.
        • Gość: sylwias255 Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 16:10
          oglądałam juz wczesniej stronke tego hotelu,zapowiada sie nieżle ale troche
          boje sie ze ta sala jest tam za duża,ja planuje wesele tylko na 50 osób,ale
          podjeade tam i sie dowiem szczegółów bo na stronce tak dokładnie nic nie jest
          opisane,może maja jakąś mniejsza sale :))) pozdrawiam
    • dakusia karczma rzym we wroclawiu na jerzmanowie 12.05.07, 23:41

• dakusia a i bugatti tez jest w porzadku ale tuz kolo niego 12.05.07, 23:46
        jest "stara garbarnia" i tam jest super ( Wroclaw - Lesnica )

www.staragarbarnia.pl/ oraz

Karczma Rzym
        ul. Jarnołtowska 85B
        54-530 Wrocław
        tel. (071) 349-48-02
        e-mail: karczmarzym@karczmarzym.pl
        miejsc: ok.30 + ogródek letni + teren rekreacyjny dla ok. 1000 osób (łowisko,
        plenery)
        kuchnia: staropolska
        • Gość: sylwias255 Re: a i bugatti tez jest w porzadku ale tuz kolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 16:05
          własnie oglądałam stronke starej garbarni i mi sie bardzo spodobało,musze tam
          podjechac i sie dowiedziec dokładnie co i jak wygląda :)))
          • Gość: dorcia Re: a i bugatti tez jest w porzadku ale tuz kolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 18:42
            a ja polecam super klimat w karczmie KATARZYNKA w Św. Katarzynie ul. Główna
            ,ekstra klimacik , właściciel bardzo konkretny wie co robi sam zajmuję się
            wszystkim godne polecenia,
            • Gość: misia Re: a i bugatti tez jest w porzadku ale tuz kolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:28
              Gość portalu: dorcia napisał(a):

> a ja polecam super klimat w karczmie KATARZYNKA w Św. Katarzynie ul. Główna
              > ,ekstra klimacik , właściciel bardzo konkretny wie co robi sam zajmuję się
              > wszystkim godne polecenia,

o matko, a kto by tam jechał, strasznie daleko, a poza tym okolica nieciekawa -
              w sensie zagospodarowanie terenu wokół :/ jeszcze by goście pomyśleli, że ich
              wywiezono nie wiadomo gdzie,żeby na nich zaoszczędzić, jak mieliby stamtąd
              wrócić w nocy ? Jak wesele jest we Wrocławiu to nie trzeba się o transport
              martwić, a w Św. Katarzynie nie ma nawet nocnego :))) Nawet nie ma tam hotelu,
              żeby przenocować gości nie mówiąc o apartamencie dla Młodych..
    • sabciasbin Re: Poszukuje fajnego lokalu na wesele we wrocław 25.01.23, 10:40
      Ja ze swojej strony mogę polecić restaurację Orbita. Bardzo ładnie urządzona. Impreza perfekcyjnie zorganizowana. Pyszna kuchnia i bardzo dobra obsługa. Zabawa była wspaniała.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka