Gość: student IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 19:48 Czy to kierownik jest odpowiedzialny za ten burdel? Czy ten kto to planowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Haunold Na Kurpiów wpuszczeni w kanał IP: *.router.finemedia.pl 31.07.08, 19:51 Kierownik: - Proszę pani, ja mam tu tylko położyć rury. Generałowie Hitlera też wykonywali tylko rozkazy. Oto Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Na Kurpiów wpuszczeni w kanał IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 31.07.08, 20:05 dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjhiu Na Kurpiów wpuszczeni w kanał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:13 Na wszystkich przychodzi kolej we Wrocławiu. Zapytajcie mieszkańców Zacisza pl. Kromera co tam sie wyrabiało / juz troche lepiej ale nie do końca/ Cieszcie sie że to robia.Wrocław coraz bardziej pięknieje no ale niestety czasem i naszym mieszkańców kosztem.Życze cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Na Kurpiów wpuszczeni w kanał 31.07.08, 20:18 A planował wykonawca robót, którego kierownik jest w pewnym sensie przedstawicielem. Na Mazur, choć jest tylko rzeczniczką ZDiUM, można się wściekać. Dlaczego odpuszczać kierownikowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Na Kurpiów wpuszczeni w kanał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 23:29 Faktem jest, że przez ten czas to można było zrobić wszystko: rury, nawierzchnię, latarnie i wodotryski. Tempo jest tak powolne, że jak tak dalej pójdzie będziemy mieć rocznicę. Sam tam nie mieszkam ale codziennie do pracy muszę robić ekstra 3-4 km objazdów. W jedną stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGLICA Re: Na Kurpiów wpuszczeni w kanał IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.08.08, 00:06 Skoro jest to jedna z glownych ulic dojazdowych to raca powinna byc przynajmniej na dwie zmiany zeby wszystko szybko skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Na Kurpiów wpuszczeni w kanał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:17 No właśnie gdyby pracowali na dwie zmiany wszystkie ulice we Wrocławiu były by szybciej remontowane!! Na zachodzie nawet pracują na trzy zmiany!! Bo w nocy jest mniejszy ruch i w lato chłodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek_rr reamonty ulicy a budowa przedszkola 01.08.08, 09:17 Ja jestem Ciekaw czy przedszkole otworzą zgodnie z planem 1 września? Odpowiedz Link Zgłoś