xenia29 02.08.08, 11:56 Witam,szukam Pani do sprzątania mieszkania.Mieszkanie 90m na Oporowie.Jesli ktoś by mogł polecic jakąs zaufaną i solidna osobę? Czekam na jakies info. koszelnik@o2.pl Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:44 Laboga ludzie kochane taka okzjo juz sie nie trafi Ino sie ogarnę gumno zamiete nafurturuje gadziny i już leta do Wielmożnej Pani jej metraże pucować. Wieżna mnie wilemoż przeca byłam pirsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:44 Laboga ludzie kochane taka okzjo juz sie nie trafi Ino sie ogarnę gumno zamiete nafurturuje gadziny i już leta do Wielmożnej Pani jej metraże pucować. Wieżna mnie wilemoż przeca byłam pirsza Odpowiedz Link Zgłoś
xenia29 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 02.08.08, 16:32 Żal mi Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagan_głowy_tył Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.08.08, 17:19 Takie coś jak ty kilkadziesiąt lat temu w Rosji gwałcono i wieszano na przydrożnym drzewie. I nie było by mi ciebie żal.. Odpowiedz Link Zgłoś
diego_8 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 02.08.08, 19:01 Kilkadziesiąt lat temu to był Związek Radziecki, odezwał się miłośnik dawnego ustroju. Zdaje się, że Xenia29 nie proponuje nikomu żeby sprzątał za darmo, do tego gotował, prał, robił zakupy i obsługiwał jej męża. A jeżeli ktoś daje innej osobie uczciwie zarobić, to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 01:16 wybaczta wielmożna Pani Xeniu smiałość,że siem tak przez forum do Panienki odezwała, głupie my i proste ludzie zmiłowania Panienki prosiom, a za łaske zlitowania i żalu nad nami pokornie dziekujem. MMy ludzie proszte a uczciwe co prawda u mecenastowa nie przątajem ale panienki 90 metrów ogarniem. Damy radę u nas obora na ze 200 metrów a gadziny wygarnięte majo na fest. Swoje prawa znajo pirsze były i poikronie proszo co by nas na służbe przyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 03.08.08, 19:02 coś ci dolega ....? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolisia Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 02.08.08, 19:45 Z całym zaufaniem moge polecic moja siostre ona sprzata kancelarie adwokackie ale również miaeszkania. Jeżeli jesteś zainteresowana daj znać na mamaolisia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.08, 14:50 Spróbuj napisać do mari_jka@gazeta.pl To godna - moim zdaniem - i dyskretna pani w średnim wieku. Do nas - też w granicach 90m2 - przychodzi raz, dwa razy w tygodniu i sprząta oraz prasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.08, 14:50 Miało być "godna zaufania". Ach, ten pośpiech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:27 Witam :) mam osobę która jest ZAINTERESOWANA ta posadą Jej numer telefonu to : 723477786 P.S wiecej informacji o tej osobie dowiesz sie przez telefon ;) lub prosze o kontakt na GG :9647391 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
witotito Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 12.08.08, 22:34 witam. jestem zainteresowana tą pracą moj numer gg 9243207 meil: narzeczona1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.media4.pl 14.08.08, 12:47 tez poszukuje, prosba o kontakt na corelll@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda5 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 14.08.08, 20:29 Też przydałby mi się ktoś do pomocy w sprzątaniu, raz w tygodniu, ale w okolicach Łoziny gm. Długołęka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.chello.pl 18.08.08, 20:35 Prosze o kontakt mailowy:goszka13@poczta.onet.pl Mieszkam na Psim Polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia29 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.wro-com.net 18.08.08, 13:49 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.eranet.pl 18.09.08, 10:37 witam moge polecić studentkę z którą wspólpracuje ok 2 lat- dziewczyna sumienna i dokładna jestem bardzo zadowolona. jej nr tel 602150858 na imie ma agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś