Dodaj do ulubionych

Szukam Pani do sprzątania mieszkania

02.08.08, 11:56
Witam,szukam Pani do sprzątania mieszkania.Mieszkanie 90m na
Oporowie.Jesli ktoś by mogł polecic jakąs zaufaną i solidna osobę?
Czekam na jakies info. koszelnik@o2.pl
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:44
      Laboga ludzie kochane taka okzjo juz sie nie trafi Ino sie ogarnę gumno zamiete nafurturuje gadziny i już leta do Wielmożnej Pani jej metraże pucować. Wieżna mnie wilemoż przeca byłam pirsza
    • Gość: a Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:44
      Laboga ludzie kochane taka okzjo juz sie nie trafi Ino sie ogarnę gumno zamiete nafurturuje gadziny i już leta do Wielmożnej Pani jej metraże pucować. Wieżna mnie wilemoż przeca byłam pirsza
      • xenia29 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 02.08.08, 16:32
        Żal mi Ciebie....
        • Gość: Nagan_głowy_tył Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.08.08, 17:19
          Takie coś jak ty kilkadziesiąt lat temu w Rosji gwałcono i wieszano
          na przydrożnym drzewie. I nie było by mi ciebie żal..
          • diego_8 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 02.08.08, 19:01
            Kilkadziesiąt lat temu to był Związek Radziecki, odezwał się miłośnik dawnego
            ustroju.
            Zdaje się, że Xenia29 nie proponuje nikomu żeby sprzątał za darmo, do tego
            gotował, prał, robił zakupy i obsługiwał jej męża. A jeżeli ktoś daje innej
            osobie uczciwie zarobić, to o co chodzi?
        • Gość: a Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 01:16
          wybaczta wielmożna Pani Xeniu smiałość,że siem tak przez forum do Panienki odezwała, głupie my i proste ludzie zmiłowania Panienki prosiom, a za łaske zlitowania i żalu nad nami pokornie dziekujem. MMy ludzie proszte a uczciwe co prawda u mecenastowa nie przątajem ale panienki 90 metrów ogarniem. Damy radę u nas obora na ze 200 metrów a gadziny wygarnięte majo na fest. Swoje prawa znajo pirsze były i poikronie proszo co by nas na służbe przyjąć
          • Gość: ania Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 03.08.08, 19:02
            coś ci dolega ....?
    • mamaolisia Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 02.08.08, 19:45
      Z całym zaufaniem moge polecic moja siostre ona sprzata kancelarie
      adwokackie ale również miaeszkania.
      Jeżeli jesteś zainteresowana daj znać na mamaolisia@gazeta.pl
    • Gość: Taka jedna Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.08, 14:50
      Spróbuj napisać do mari_jka@gazeta.pl
      To godna - moim zdaniem - i dyskretna pani w średnim wieku.
      Do nas - też w granicach 90m2 - przychodzi raz, dwa razy w tygodniu
      i sprząta oraz prasuje.

• Gość: Taka jedna Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.08, 14:50
        Miało być "godna zaufania".
        Ach, ten pośpiech...
    • Gość: gość Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:27
      Witam :)

mam osobę która jest ZAINTERESOWANA ta posadą
      Jej numer telefonu to :

723477786

P.S wiecej informacji o tej osobie dowiesz sie przez telefon ;)

lub prosze o kontakt na GG :9647391

pozdrawiam :)
    • witotito Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 12.08.08, 22:34
      witam. jestem zainteresowana tą pracą

moj numer gg 9243207
      meil: narzeczona1@wp.pl
      • Gość: . Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.media4.pl 14.08.08, 12:47
        tez poszukuje, prosba o kontakt na corelll@gazeta.pl
        • jagoda5 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania 14.08.08, 20:29
          Też przydałby mi się ktoś do pomocy w sprzątaniu, raz w tygodniu, ale w
          okolicach Łoziny gm. Długołęka.
          • Gość: Gosia Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.chello.pl 18.08.08, 20:35
            Prosze o kontakt mailowy:goszka13@poczta.onet.pl
            Mieszkam na Psim Polu.
    • Gość: xenia29 Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.wro-com.net 18.08.08, 13:49
      up
    • Gość: anita Re: Szukam Pani do sprzątania mieszkania IP: *.eranet.pl 18.09.08, 10:37
      witam moge polecić studentkę z którą wspólpracuje ok 2 lat- dziewczyna sumienna
      i dokładna jestem bardzo zadowolona. jej nr tel 602150858 na imie ma agnieszka.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka