iwma1 25.10.03, 18:40 Szukam młodej mamy bedacej tak jak ja na urlopie wychowawczym (mam 4- mies. dziecko), ktora siedzi w domu, opiekuje sie dzieckiem i niekiedy marz o powrocie do pracy. moze ktos szuka kumpelki na wspolne spacery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pantera.72 Re: szukam młodej,nudzacej się mamy -Wrocław 25.10.03, 19:54 Cześć! Co masz na myśli pod pojęciem "młoda mama"? Młoda wiekiem (to do ilu lat)? Młoda duchem? Czy może młoda bo ma malutkiego dziszusia? :-) Mam 4,5 m-cznego synka, mieszkamy we Wroclawiu blisko centrum dokładnie to Krzyki-Rakowiec. Obecnie jestem jeszcze do połowy listopada na urlopie wypoczynkowym no a potem wychowawczy. Chętnie pospacerowałabym z jakąś mamą, bo już też mam dosyć samotnych spacerków. Napisz w jakiej dzielnicy mieszkasz. Mój GG 2912851 Pozdrawiam! Beata Odpowiedz Link Zgłoś
g273 Re: szukam młodej,nudzacej się mamy -Wrocław 26.10.03, 14:53 Witajcie, dołączam się do "klubu". Mam 4 miesięczną córcię i również spacerki z powodu braku "dorosłego" towarzystwa nie są moją pasją...Z chęcią poznam wrocławskie mamy, mam 29lat i jestem z Grabiszynka. Pozdrawiam Asia. Piszcie na priva Odpowiedz Link Zgłoś
g273 Re: szukam młodej,nudzacej się mamy -Wrocław 26.10.03, 14:57 Acha, zapomniałam moje G-G to 1251780. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
claire Re: szukam młodej,nudzacej się mamy -Wrocław 27.10.03, 21:36 A czy 29 letnia mama jest jeszcze młoda?:)Bo jesli tak to fajnie:))Jestem mamą 11 miesięcznego urwisa,spędzającą cały dzień z synem,a tatuś musi na nas "tyrać":)))Mieszkam w Śródmieściu. Pozdrawiam claire. Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: szukam młodej,nudzacej się mamy -Wrocław 05.11.03, 20:47 Hej! I ja chciałabym nawiązać z wami kontakt. Jestem mamą 6 miesięcznej Majeczki. Potrzebuję towarzystwa na spacery. Chętnie z wami popiszę. Mój nr GG 900133. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś