parsnip Re: kto lata z belfastu do berlina <czy war 07.01.06, 01:39 Mam znajomych, ktorzy pochodza z Chojnic i lataja wlasnie trasa Belfast - Berlin (easyjet). Po czym ktos ich odbiera z lotniska furką. Jesli chodzi o sam lot to jest to tania opcja (20-30 funtow). Jesli masz blisko z Berlina do domu to takie rozwiazanie może być wygodne i oplacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
2northern Re: kto lata z belfastu do berlina <czy war 07.01.06, 13:41 dzieki , wiem ze jest tanio , zostje podroz autem do polski <GDANSKA> Odpowiedz Link Zgłoś
parsnip Re: kto lata z belfastu do berlina <czy war 07.01.06, 14:58 ee, to chyba troche za daleko. Ja latam z przesiadka w Londynie do Gdanska wlasnie i w sumie ta opcja wydaje mi sie najtansza biorac pod uwage koszty i czas dojazdu z Berlina. Zreszta pal szesc te 20 funtow roznicy - z przesiadka jestes na miejscu w gdansku, a z berlina musisz sie tluc polskimi szosami. Odpowiedz Link Zgłoś
2northern Re: kto lata z belfastu do berlina <czy war 07.01.06, 15:35 mieszkajac w polnocnej irlandi latam albo z belfastu easyjetem na luton a potem wizzairem do gdanska ,,albo z dublina ryanerem na stansted i dalej do gdanska niestety obie opcje wiaza sie z wzieciem hotelu poniewaz loty do gdanska sa rano inema jak doleciec z N.I trzeba wyleciec ostatnim lotem wieczorem ..rodzinka przylatuje czasami z gdanska przez kopenchage do dublina SAS-em Odpowiedz Link Zgłoś
parsnip Re: kto lata z belfastu do berlina <czy war 07.01.06, 16:11 wizzair ma loty z luton do gdanska o 15:30, te loty chyba nie sa dostepne codziennie, ale mozna cos wykombinowac tak, zeby uniknac koniecznosci noclegu w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś