Dodaj do ulubionych

czy ktoś wybiera się do Surrey w maju?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:59
Jadę sama ,a wolałabym z kimś [oczywiście miłym i uczciwym].
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.local5.pl / 62.29.157.* 26.03.06, 20:00
      hej a skat jestes ja tez wybieram sie niema konkretnego miejsca wiem tylko ze
      chce jechac ale tez niema z kim i gdzie daj znac pozdarwiam
    • elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 26.03.06, 22:00
      w surrey pieknie jest :)
    • martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 26.03.06, 23:57
      Surrey - dobry wybor :).
    • Gość: Rycerzswejdamy Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.06, 01:37
      che-lives@wp.pl chcialbym wiecej o twoim pomysle uslyszec
      • Gość: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 11:41
        mowa o surrey w s-e londynie?
        • elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 27.03.06, 11:51
          Gość portalu: ewe napisał(a):

> mowa o surrey w s-e londynie?

surrey to nie jest s-e londyn. to hrabstwo na poludniowy zachod od londynu.
          • Gość: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 15:41
            ja mieszkam w surrey, wlasnie w s-e Londynie dlatego sié pytam:)
            • Gość: ania Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.local5.pl / 62.29.157.* 27.03.06, 16:47
              hej ja tez bym była chetna napisz cos wiecej pela.21@interia.pl
            • martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 27.03.06, 16:57
              Nie mozesz mieszkac w SE London i Surrey bo Surrey jest na S,SW od Londynu ;)
              Gdzie mieszkasz ewe, ja w Sutton :).
              • Gość: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 21:25
                proszé cié sprawdz mapé:) mieszkam w croydon, surrey:) i to jest SE londyn:)
                takze sié nie z przeczaj;)
                • Gość: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 21:27
                  zprzeczaj:D a nie z przeczaj mialo byc:D
                  • Gość: karolina Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:16
                    wybieram się do Surrey ,które znajduje się jeszcze w tzw. okręgu miejskim
                    Londynu ,na południu-taką dostałam informację;).Mam na imię Karolina mieszkam w
                    Warszawie ,mam 26lat- zainteresowanych wyjazdem proszę o kontakt na adres
                    - spinx1@gazeta.pl Miło przeczytać ,że to miejsce to dobry wybór
                    i że tam jest pięknie -to pocieszające;)
                • martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 27.03.06, 23:48
                  www.multimap.com
                  Mieszkalem przez 3 lata w Croydon i to jest w lini prostej na poludnie od City
                  of Westminster, sprawdz sobie mape. Croydon nie jest w SE London, Croydon na
                  poludnie od Londynu.

Mieszkalem w West Croydon a potem w South Croydon, moze mamy wspolnych znajomych :).
                  • Gość: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 29.03.06, 14:45
                    no to ty sobie sprawdz mapé i sprawdz jak croydon jest podpisany;) na
                    rachunkach pisze croydon , surrey,,, a wiéc czemu to tak?:P i jest to S-E
                    Londyn;) wystarczy wpisac w wyszukiwarce razem croydon surrey;),
                    by the way, ja mieszkam na addiscombe rd - east croydon i bardziej w gore ,
                    a na west croydon tez mam znajomych, wszyscy mieszkaja na london rd.,na west
                    croydon majá tez tam calkiem dobry polski chleb;)
                    • elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 29.03.06, 16:09
                      za wikipedia:

Croydon is a major suburban town and commercial centre situated 9.5 miles (15.3
                      km) south of Charing Cross and the principal town in the London Borough of Croydon.

Croydon was created a municipal borough of Surrey in 1883. In 1889, through its
                      growing economic importance, it was made a county borough exempt from county
                      administration. In 1965 the County Borough of Croydon was abolished and its
                      former area was transferred to Greater London and combined with that of the
                      Coulsdon and Purley Urban District to form the present-day London Borough of
                      Croydon.

en.wikipedia.org/wiki/Croydon
                      • elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 29.03.06, 16:10
                        i jeszcze:

(..)Further reforms in local government in 1965 further changed the borders of
                        the county. The area of the boroughs of Croydon, Kingston, Merton, Richmond and
                        Sutton were made part of Greater London, and Spelthorne was acquired from Middlesex.

en.wikipedia.org/wiki/Surrey
                        • Gość: spinka croydon??? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.03.06, 21:51
                          Jest tu ktos z croydony??ja mieszkam na thornton heat kolo Tesco:)ja k co
                          piszcie na gg hetni z kims z okolic poklacham:)8710493 pozdro
                    • martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 29.03.06, 22:15
                      www.find-our-community.net/region/Europe/Western_Europe/UK/South_Eastern_England/Surrey_map.htm
                      Mapka Surrey
                      • Gość: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-138.btcentralplus.com 30.03.06, 11:15
                        ta klutnia jest calkowicie bez sensu,, temat topiku ,, jak wyzej,, croydon jest
                        w pieprzonym surrey bo tu do cholery jasnej mieszkam;) i mam na rachunku jak
                        wol napisane, wiecej sie sprzeczac nie bede z takim uparciuchem jak Ty, bo to
                        nie ma sensu:D sama jestem uparciuchem i tak gadac mozemy bez konca co i gdzie;)
                        pozdrawiam;) a i jeszcze jedno,,, wejdz sobie na stronke
                        www.jobcentreplus.gov.uk/ wpisz w miejscowosc croydon i zobaczysz jak
                        bedzie podpisana;)
                        milego dnia:) buziaki:*;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka