GoĹÄ: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:59 Jadę sama ,a wolałabym z kimś [oczywiście miłym i uczciwym]. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ktos Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.local5.pl / 62.29.157.* 26.03.06, 20:00 hej a skat jestes ja tez wybieram sie niema konkretnego miejsca wiem tylko ze chce jechac ale tez niema z kim i gdzie daj znac pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 26.03.06, 22:00 w surrey pieknie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 26.03.06, 23:57 Surrey - dobry wybor :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rycerzswejdamy Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.06, 01:37 che-lives@wp.pl chcialbym wiecej o twoim pomysle uslyszec Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 11:41 mowa o surrey w s-e londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 27.03.06, 11:51 Gość portalu: ewe napisał(a): > mowa o surrey w s-e londynie? surrey to nie jest s-e londyn. to hrabstwo na poludniowy zachod od londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 15:41 ja mieszkam w surrey, wlasnie w s-e Londynie dlatego sié pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.local5.pl / 62.29.157.* 27.03.06, 16:47 hej ja tez bym była chetna napisz cos wiecej pela.21@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 27.03.06, 16:57 Nie mozesz mieszkac w SE London i Surrey bo Surrey jest na S,SW od Londynu ;) Gdzie mieszkasz ewe, ja w Sutton :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 21:25 proszé cié sprawdz mapé:) mieszkam w croydon, surrey:) i to jest SE londyn:) takze sié nie z przeczaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.03.06, 21:27 zprzeczaj:D a nie z przeczaj mialo byc:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolina Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:16 wybieram się do Surrey ,które znajduje się jeszcze w tzw. okręgu miejskim Londynu ,na południu-taką dostałam informację;).Mam na imię Karolina mieszkam w Warszawie ,mam 26lat- zainteresowanych wyjazdem proszę o kontakt na adres - spinx1@gazeta.pl Miło przeczytać ,że to miejsce to dobry wybór i że tam jest pięknie -to pocieszające;) Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 27.03.06, 23:48 www.multimap.com Mieszkalem przez 3 lata w Croydon i to jest w lini prostej na poludnie od City of Westminster, sprawdz sobie mape. Croydon nie jest w SE London, Croydon na poludnie od Londynu. Mieszkalem w West Croydon a potem w South Croydon, moze mamy wspolnych znajomych :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 29.03.06, 14:45 no to ty sobie sprawdz mapé i sprawdz jak croydon jest podpisany;) na rachunkach pisze croydon , surrey,,, a wiéc czemu to tak?:P i jest to S-E Londyn;) wystarczy wpisac w wyszukiwarce razem croydon surrey;), by the way, ja mieszkam na addiscombe rd - east croydon i bardziej w gore , a na west croydon tez mam znajomych, wszyscy mieszkaja na london rd.,na west croydon majá tez tam calkiem dobry polski chleb;) Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 29.03.06, 16:09 za wikipedia: Croydon is a major suburban town and commercial centre situated 9.5 miles (15.3 km) south of Charing Cross and the principal town in the London Borough of Croydon. Croydon was created a municipal borough of Surrey in 1883. In 1889, through its growing economic importance, it was made a county borough exempt from county administration. In 1965 the County Borough of Croydon was abolished and its former area was transferred to Greater London and combined with that of the Coulsdon and Purley Urban District to form the present-day London Borough of Croydon. en.wikipedia.org/wiki/Croydon Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 29.03.06, 16:10 i jeszcze: (..)Further reforms in local government in 1965 further changed the borders of the county. The area of the boroughs of Croydon, Kingston, Merton, Richmond and Sutton were made part of Greater London, and Spelthorne was acquired from Middlesex. en.wikipedia.org/wiki/Surrey Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: spinka croydon??? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.03.06, 21:51 Jest tu ktos z croydony??ja mieszkam na thornton heat kolo Tesco:)ja k co piszcie na gg hetni z kims z okolic poklacham:)8710493 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? 29.03.06, 22:15 www.find-our-community.net/region/Europe/Western_Europe/UK/South_Eastern_England/Surrey_map.htm Mapka Surrey Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewe Re: czy ktoś wybiera się do Surrey w maju? IP: *.range86-138.btcentralplus.com 30.03.06, 11:15 ta klutnia jest calkowicie bez sensu,, temat topiku ,, jak wyzej,, croydon jest w pieprzonym surrey bo tu do cholery jasnej mieszkam;) i mam na rachunku jak wol napisane, wiecej sie sprzeczac nie bede z takim uparciuchem jak Ty, bo to nie ma sensu:D sama jestem uparciuchem i tak gadac mozemy bez konca co i gdzie;) pozdrawiam;) a i jeszcze jedno,,, wejdz sobie na stronke www.jobcentreplus.gov.uk/ wpisz w miejscowosc croydon i zobaczysz jak bedzie podpisana;) milego dnia:) buziaki:*;) Odpowiedz Link Zgłoś