Dodaj do ulubionych

znacie jakies domy opieki w surrey???

IP: *.range81-155.btcentralplus.com 16.06.06, 15:31
gdzie mozna byloby sie zalapac do pracy jako care assistant, obecnie pracuje
na czarno i koniecznie musze zmienic prace na legalna,moze macie jakies
namiary?? kazdy mowi ze to tak latwo sie do takiej pracy zalapac a ja szukam
szukam i nic,, moze zle szukam??
Obserwuj wątek
    • juniorbristol Re: znacie jakies domy opieki w surrey??? 16.06.06, 18:51
      Chyba nie pracujesz na czarno jako care assistant? a powaznie, nie wiem jak
      tam, ale w Bristolu jest mnostwo ogloszen, jak masz dobry angielski i
      doswiadczenie albo polski dyplom to powysylam cv do Bristolu, jak dostaniesz
      prace to i dom sie znajdzie.
      pozdr Junior
      • Gość: Olcia Re: znacie jakies domy opieki w surrey??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:19
        Ja mieszkalam w East Grintead (west sussex)i mój chlopak pracowal w domu opieki
        (co prawda jako rehabilitant ale zawsze). Wiem że w Lingfield(surrey) jest taki
        dom dla dzieci z autyzmem i epilepsja, zawsze tam kogos potrzebuja (nawet bez
        kwalifikacji), a w dodatku jest tam zakwaterowanie od razu. I ogólnie sa tam
        dośc dobre warunki pracy i sporo Polaków. Podaje linka: www.ncype.org.uk/
        • Gość: :) Re: znacie jakies domy opieki w surrey??? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.06.06, 11:24
          dzieki, a czy do tej pracy mozna dojezdzac??mieszkam z mezem i nie chce sie
          nigdzie przeprowadzac:)
          • Gość: Olcia Re: znacie jakies domy opieki w surrey??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:20
            Na pewno mozna dojezdzac. tylko może lepiej by dla Was bylo przeprowadzic sie
            gdzies blizej. samo Lingfield to taka wioska,ale obok jest miasto East
            Grinstead, z ktorego jest bardzo dobre polaczenie- 1 stacja pociagiem. Chyba ze
            macie auto to juz w ogole bez problemu. Tam na ich stronie jest application
            form, to od razu mozna wypelnic. Jestem pewna ze kogos potrzebuja, takze do
            dzieła! Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka