Dodaj do ulubionych

mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac?

IP: *.manc.cable.ntl.com 20.11.06, 17:14
w zwiazku z tym, ze szukam mieszkania/domu dla dwoch osob w Blackburn
Lancashire - wszystkie agencje, ktore tutaj sa maja zazwyczaj ogromne domy, w
ktorych moze zamieszkac szescioosobowa rodzina - prosze o informacje, gdzie
mozna umiescic ogloszenie ewentualnie gdzie tych ogloszen szukac? sprawdzam
Lancashire Telegraph ale niewiele tam tego jest :(
Obserwuj wątek
    • Gość: piracik Re: mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac? IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 20.11.06, 17:23
      www.email4property.co.uk/blackburn/estate-agents.htm
      już druga z kolei agencja oferuje mnóstwo one bedroom:

www.your-move.co.uk/cgi-bin/test.sh/let_propertyresults.p
      • Gość: sz Re: mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac? IP: *.manc.cable.ntl.com 20.11.06, 19:36
        dziekuje!! a czy ktos wie, na jakich stronach mozna umiescic za free wlasne
        ogloszenie dot. wynajmu domu/mieszkania? mamy juz na gumtree.chodzi mi o takie
        stronki, ktore najczesciej czytaja mieszkancy blackburn:)))
        • Gość: Mwaruwari Re: mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac? IP: *.autocom.pl 20.11.06, 21:57
          Np. www.easyroommate.com
          • Gość: Mwaruwari Re: mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac? IP: *.autocom.pl 20.11.06, 21:59
            Generalnie kombinacja room+rent+uk+blackburn w google załatwia Ci sprawę,
            nieprawdaż :) ?
            • Gość: sz Re: mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac? IP: *.manc.cable.ntl.com 20.11.06, 22:38
              calkiem fajna propozycja, tyle ze przed swietami chyba sie nie sprawdza, bo
              niewiele jest domow/mieszkan samodzielnych ,a my juz mieszkalismy z
              kims...dlatego teraz szukamy czegos oddzielnie. ale wielkie dzieki!! na pewno
              trudniej jest, gdy przychodzi samemu cos znalezc dla siebie, dlatego wlasnie tu
              jestem i prosze o rade :)
    • Gość: Mwaruwari Re: mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac? IP: *.autocom.pl 21.11.06, 09:57
      www.blackburn.gov.uk/server.php?show=ConWebDoc.1164
      Nie wiem ile sie czeka w Spalonym Na Czarno, zakładam, że ok. 3 miesiecy. Do
      tego czasu mozna wynajac cos innego, nawet share flat.
      • Gość: sz Re: mieszkanie w Blackburn- gdzie szukac? IP: *.manc.cable.ntl.com 22.11.06, 19:15
        ja tam nie mam nic do share flat ale druga osoba niestety tak, dlatego
        poszukiwania sie wydluzaja... w SpalonymNaCzarno na mieszkanie o jakim mowisz,
        czeka sie duzo dluzej niz 3 miesiace.... no chyba, ze ma sie ponad 55 lat. tak,
        to wlasnie jest :( dzieki za podpowiedzi!!
    • raidenz House 25.10.19, 16:00
      uk online estate agency - houzeq

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka