Dodaj do ulubionych

byłem 30 marca na rozmowie...

IP: 212.14.2.* 14.04.07, 23:41
byłem i po 2 tygodniach miala przyjsc odpowiedz, jakby nie patrzał 2tyg z
hakiem minely a tu nic.... moze ktos z 30 marca cos wiee??
Obserwuj wątek
    • Gość: ania77 Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.chello.pl 15.04.07, 07:41
      hej,ja byłam 29 i też jak dotad nie dostałam odpowiedzi... :(
      • Gość: tom Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.toya.net.pl 15.04.07, 20:21
        Ja byłem 5 kwietnia i też nic. Wkrótce mija 2 tygodnie i nic. Nativ też nie
        dzwonił więc może nas nie chcą:(
    • Gość: Kasia Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:23
      my bylismy 12 marca i do dzis nic nie wiadomo. Jedynie co to odrazu nam
      powiedzieli ze przeszlismy kolejny etap i ze bedzie nativ dzwonil a tu juz
      miesiac minal ani nativ nie dzownil.
      • Gość: adamus-22 Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: 212.14.2.* 16.04.07, 09:59
        a ja już dostałem odpowiedź... no i niestety brzmiała cytuje: ,,nie jesteśmy
        wstanie zaoferować panu stanowiska o jakie pan się ubiega" :P ( nie nie...wcale
        nie starałem się o stanowisko menagera:):) )no cóż...za rok się uda:). Życze wam
        powodzenia!!
        • legalny_bronek Re: byłem 30 marca na rozmowie... 16.04.07, 13:50
          oni maja tam taki burdel (w krakowie), ze sami nie wiedza co maja w danej
          chwili robic. generalnie nic ich nie obchodzi.
          wiec moze lepiej zadzwonic do nich i sie dopytac? przeciez nie zabija nikogo
          przez telefon.
          • Gość: tom Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 13:55
            Waśnie dowiedziałem się że jadę:)
            • Gość: jw Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.chello.pl 18.04.07, 20:38
              Dowiedziałam się że nie dzwonią do nas (myślę tu o planujących wyjazd na sezon
              wakacyjny) bo Anglicy nie wysłali im jeszcze liczby pracowników jaka będzie im
              potrzebna w sezonie. Więc, jak narazie nie maja nam nic konkretnego do
              zaoferowania. Podobno zająć to może jeszcze nawet kilkanaście dni.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka