Gość: adamus-22 IP: 212.14.2.* 14.04.07, 23:41 byłem i po 2 tygodniach miala przyjsc odpowiedz, jakby nie patrzał 2tyg z hakiem minely a tu nic.... moze ktos z 30 marca cos wiee?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania77 Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.chello.pl 15.04.07, 07:41 hej,ja byłam 29 i też jak dotad nie dostałam odpowiedzi... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.toya.net.pl 15.04.07, 20:21 Ja byłem 5 kwietnia i też nic. Wkrótce mija 2 tygodnie i nic. Nativ też nie dzwonił więc może nas nie chcą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:23 my bylismy 12 marca i do dzis nic nie wiadomo. Jedynie co to odrazu nam powiedzieli ze przeszlismy kolejny etap i ze bedzie nativ dzwonil a tu juz miesiac minal ani nativ nie dzownil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus-22 Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: 212.14.2.* 16.04.07, 09:59 a ja już dostałem odpowiedź... no i niestety brzmiała cytuje: ,,nie jesteśmy wstanie zaoferować panu stanowiska o jakie pan się ubiega" :P ( nie nie...wcale nie starałem się o stanowisko menagera:):) )no cóż...za rok się uda:). Życze wam powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
legalny_bronek Re: byłem 30 marca na rozmowie... 16.04.07, 13:50 oni maja tam taki burdel (w krakowie), ze sami nie wiedza co maja w danej chwili robic. generalnie nic ich nie obchodzi. wiec moze lepiej zadzwonic do nich i sie dopytac? przeciez nie zabija nikogo przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 13:55 Waśnie dowiedziałem się że jadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: byłem 30 marca na rozmowie... IP: *.chello.pl 18.04.07, 20:38 Dowiedziałam się że nie dzwonią do nas (myślę tu o planujących wyjazd na sezon wakacyjny) bo Anglicy nie wysłali im jeszcze liczby pracowników jaka będzie im potrzebna w sezonie. Więc, jak narazie nie maja nam nic konkretnego do zaoferowania. Podobno zająć to może jeszcze nawet kilkanaście dni. Odpowiedz Link Zgłoś