sierpniowa_mama1 10.05.07, 17:14 Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londynie z uprawnieniami na suwnice, wózki widłowe, doświadczenie kilkuletnie, w polsce na stanowisku brygadzista. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy IP: *.lei3.cable.ntl.com 10.05.07, 17:55 na wozki to musisz miec angielskie papiery,na suwnice pewno tez.Na poczatek ciezko bedzie dostac robote.A jak angielski??Jak zero to nawet nie probuj!W miare komunikatywnie trzeaba gadac.Na wozkach teraz dostaja 5,5£do gora 8£-ale spadaja zarobli bo teraz b.duzo osob tu porobilo to i nadal robia.Z suwnicami to niewiem,ale na poczatek to gora 8£ pewno-jak w miare dobra kasa to chetnych jest sporo(i to angoli)-wiec raczej nie szukaja do takiej roboty.A doswiadczenie z PL to przewaznie mozna sobie wsadzic w d...-tylu jest chetnych ze wola tych co tu maja doswiadczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_mama1 Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy 11.05.07, 12:26 Ale te uprawnienia na wózki to są już te nowe, unijne, więc tam trzeba wyrabiać nowe? A no z językiem to troche kalectwo. To nie wiedziałam że tak cięzko się polakowi dostać do takiej pracy, że jest tak oblegana. Ale nic. Dzięki za info. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy IP: 82.109.70.* 11.05.07, 14:03 ja pracuje w odlewni i ludzie na produkcji zarabiaja od 9 do 14 na godzine. Jak bys chciala pracowac, nie w Londynie to daj znac? Masz jakies doswiadczenie, albo szkole skonczona z tematow jak chemia, metalurgia albo inz. materialowa)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 26.01.14, 22:51 czesc czy ty dalej pracujesz w tej odlewni? Czy do was potrzebuja ludzi? jestem magistrem odlewnictwa (zeliwa) i szukam pracy w zawodzie. michal z Ire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytomierz Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy IP: *.broadband.tesco.net 06.03.14, 14:39 popatrz na date:) na pewno jzu nie aktualne... jesli interesuje cie praca w odlewni to wiem gdzie przyjmuja... na dzien dziejszy w UK firma ALUMASC northamptoshire-odlewnia aluminium, prosta praca stoisz na masyznie i czesci ogladasz. Zarobki cos okolo 8 gbp na poczatek malo nadgodzin. Kolejna odlewnia aluminium to CastAlum nie wiem jak tam jest ale niedawno dzwonili bez przerwy zebym sie umowil na interwiew ale kasa lepsza niz u mnie. Ostatnia to Meridian Lightweight Technology UK - odlewnia magnezu nie aluminium, robota trudna i dosc niebezpieczna, zarobki na dzien dobry okolo 20k, nadgodziny dobrze platne bo z dodatkiem za zmiany, motywacyjne dodatki jak zrobisz duzo czesci, vouchery na sniadanie dla lizodupow. Papiery na suwnice sie przydadza ale tylko na taka do 30ton lub wiecej. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wk350 Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy 10.05.07, 18:13 W Manchesterze oferują 6,0-6,25 na godzinę (pracownikom na produkcji) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy 10.05.07, 20:07 a jest jakas odlewnia aluminium w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Ile można zarobić w Odlewni Aluminium w Londy 11.05.07, 14:12 a co? Londyn to nie Trzeci Swiat? Odpowiedz Link Zgłoś