michalolszewski0 12.06.08, 16:14 hej, kto uczestniczył w kursie GoWork? jak było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyn-kamala Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 13.06.08, 16:32 hej, byłam na kursie z Gowork w ubiegłym roku. Kurs polecam, sporo sie nauczyłam, właśnie wróciłam z kontraktu, teraz szukam nowej pracy, może znów wyjadę do Anglii. Jeśli chodzi o kurs to można dużo wynieść, faktycznie opanować go komunikatywnie, łatwiej oczywiscie jak juz ma się jakieś podstawy, lektorki super babki, jedzonko było spoko, zakwaterowanie w ośrodku też. Ogólnie ok. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
tonia.pe Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 28.09.19, 17:11 mnie takie kursy nic nie dawały, niby z czytaniem i pisaniem nie miałam problemu, ale mówienie to był dla mnie stres... dopiero wyjazd na Angielską Wioskę mi pomógł! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kacha Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.08, 14:20 Ten kurs to pic na wodę/ Nie da sie w 3 tygodnie opanować języka w stopniu komunikatywnym/ Byłam na tym kursie w w zeszłym roku w Serpelicach/ Warunki tragiczne, jedzenie straszne ,po którym wiekszość ludzi chorowala, zimno, często brak prądu/Z powodu tych warunków wieczne afery i kłotnie z właścicielami ośrodka i z przedstawicielami GoWork /Ale wiadomo, o co chodzi/ O to, żeby wszystko odbyło sie, jak najtańszymi kosztami/ Dlatego GoWork wynajął najtańszy osrodek jaki tylko mozna było/Nasza grupa, jako jedna z ostatnich odbywała kurs w osrodku w Serpelicach/ Myślę,ze nie byliśmy jedyna grupa, która dopominała sieie moga uczyś o godne warunki i dlatego właściciel GoWorka był zmuszony zmienić miejsce/ Mam nadzieje,że teraz ludzie mogą uczyć sie spokojnie bez tracenia czasu i nerwów na kolejne afery i kłótnie z GoWorkiem albo z kierownictwem osrodka/ Co do nauki, to wyglada ona tak, że leci sie po łebkach przez materiał, żeby zdążyc przerobic, co było zaplanowane i nie ma czasu na utrwalenie tej wiedzy/ W moim przypadku ta metoda nauczania ie sprawdziła się/ Niczego nowego sie nie nauczyłam/ Z ta wiedza z jaka przyjechałam na kurs, wyjechałam z powrotem do domu/N a szczęscie płacił za niego mój Urząd Pracy, w którym zarejestrowałam sie tylko z powodu tegoz kursu i teraz nie żałuje, bo gdyby zapłaciła sama miała bym do siebie teraz pretensje/ Oczywiście praca, która oferuje gowork jest praca za najnizszą stawkę w Wielkiej Brytani, dlatego wiele osób po kursie nie skorzystało z ich oferty i wyjechało na własna rekę/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmily_3 Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 02.07.08, 16:16 Witam. Uczestniczyłem w kursie angielskiego z GoWork w tym roku, bardzo mi się podobało, kurs spełnił moje oczekiwania, ośrodek jak i jedzienie ok, lektorzy też, nauczyłem się bardzo dużo, miałem słabe podstawy, teraz sie komunikuję, po 180 godzinach nauki chcąć nie chcąć człowiek sie nauczy, ty to chyba pojechałaś nie w tym celu, pewnie ci tylko w głowie imprezy, dlatego tak tez to widzisz. Moja cała grupa była bardzo zadowolona, gowork robi profesjonalne kursy, więc z twoją opinią się nie zgadzam. Kurs angielskiego polecam, faktrycznie mozna sporo wynieść, lektorzy super, fajni ludzie, potem szansa na pracę. Zachęcam gorąco, przyszłym kursnatom życzę owocnej nauki i pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc portalu Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.popl.cable.ntl.com 17.06.08, 16:18 bylem jakis czas temu na tym kursie na 2 tygodnie.dla mnie to strata pieniedzy,bo za te pieniadze mozna sobie kupic mniejsza liczbe lekcji z nauczycielem sam na sam i napewno sie wiedzej z nich wyniesie.caly dzien lekcji+prace domowe to niestety nieliczny mozg zapamieta.ja czulem sie po tygodniu juz otepialy Odpowiedz Link Zgłoś
aniasowa Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 18.06.08, 11:43 hej wszystkim, byłam na kursie ang. z GoWork, szkolenia odbywały się w super dworku w Zabużu, było bardzo fajnie, nie rozumiem wypowiedzi poprzednika, chyba pojechałeś w innym celu, kurs był spoko, dużo się nauczyłam, jeśli ktoś chce to może, naprwade mozna sporo wynieść, zajęć jest dużo, ale to też mobilizuje, lektorzy bardzo dobrzy fachowcy, jedzienie też super, lepsze niz w domu. Polecam i pozdrawiam, nigdzie za taką cenę nie znajdziesz nauki angielskiego z całodziennym wyżwyieniem i zakwaterowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: 195.164.254.* 26.05.09, 12:26 hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.chello.pl 17.06.08, 19:45 byłam na kursie z tej firmy, było fajnie, miałam juz podstawy angielskiego, więc po kursie miałam znajomosć komunikatywną, lektorzy bardzo fajni, sporo od nas wymagali, ale to dobrze, dzięki temu teraz sobie radze językowo. Generalnie polecam kurs, można naprawdę sie sporo nauczyc, wystczy chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
przemy-slaw3 Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 20.06.08, 16:19 witam, byłem na kursie angielskiego z gowork. Dziwi mnie że ktoś był niezadowolony z tego szkolenia, kurs był na najwyższym poziomie, lektorzy najlepsi, umieli podejść indywidualnie do każdego kursanta, ośrodek ok, jedzonko też - niektórzy twierdzili że lepsze niż w domu. Sporo wyniosłem z tego kursu, w tej chwili bez problemu komunikuje sie w angielskim, nie mam z tym problemu, na kursie przełamałem barierę językową. Kurs polecam i zachęcam do korzystania, naprawdę warto. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ella Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.eranet.pl 21.06.08, 12:04 No to zazdroszczę tym, którzy sa zadowoleni z kursu/ Widocznie ja znalazłam sia w złym miejscu i w złym czasie na kursie z gowork/ Trafił mi sie osrodek Małgosia w Serpelicach(jesli ktos był i widział, to wie ze warunki tam lekko odbiegaja od normalnych w szczególności w porze jesienno-zimowej), trafiło sie jedzenie wrecz koszmarne, lektorki moze nie najgorsze ale chyba nikt nie opracował żadnej w miarę skutecznej metody nauczania jezyka w tak któtkim czasie i w tak jak by nie było ekstremalnych warunkach/ W mojej grupie z kursu zadowolone były góra 2 osoby ale to były osoby,z kategorii tych, którym wszystko sie podoba/ W trakcie kursu zrezygnowało 2 kursantów i jeden lektor/Pozdrawiam wszytkich wybierajacych sie na kurs i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
monikalew4 Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 25.06.08, 14:46 hej wszystkim, byłam na kursie z GoWork, kurs odbywał sie w Serpelicach - urocza miejscowość, nie popieram opinii powyżej, byłam w tym samym osrodku, było ok, warunki dobre, jedzienie też, nie wiem jak mozna narzekać, za te pieniadze nie można oczekiwac hotelu 5*, wybaczcie, byc może ktoś pomylił się w jakim celu tam przybył,. Kurs warty tej kwoty, ja osobiście jestem zadowolona, dużo wyniosłam, wróciłam juz w kontraktu, teraz będę startowac wyżej, z angielskim teraz będzie mi łatwiej. Polecam i zyczę powodzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka555 kurs angielskiego 05.08.08, 11:50 hej, ukończyłam kurs angielskiego, na kursie było ciężko, sporo godzin, program dość napięty, nauka, nauka, nauka, ale dawaliśmy sobie radę. Moja grupa bardzo się ze sobą zgrała, na wzajem sobie pomagalismy. Jeśli ktoś chce szybko podszkolić angielski, to jest to dobra metoda, przez 3 tygodnie przebywasz w atmosferze angielskiego, chcąć nie chcąc przyswajasz go sobie, efekty mogą byc całkiem niezłe, ja opanowałam angielski dobrze, jestem zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
filipzdolny Re: kurs angielskiego 18.09.08, 12:06 witam wszystkich, jestem zainteresowany kursem angielskiego, podstawy już mam, więc napewno będzie mi łatwiej na szkoleniu, mam pytanie, jak szybko po szkoleniu osoby podejmują pracę? zależy mi na szybkim wyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszek234 Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 03.07.08, 14:35 hej Michał, osobiście uczestniczyłem w kursie organizowanym przez GoWork. Kurs moge ci szczerze polecić, warto skorzystać jeśli masz taką możliwość, miejsce szkolenia-Serpelice ok, ośrodek w porządku, jedzenie też, u mnie w grupie nikt nie narzekał, były teksty że lepiej niz w domu, no i nauka przede wszytskim, duża ilość godzin, ale można dużo się nauczyć, chcąć nie chcąc każdy coś wyniósł z kursu nawet jeśli nic nie robił, u mnie byli zapaleńcy, wszyscy chcieli się uczyć, mobilizowała nas lektorka i sami na wzajem. Poznałem fajnych ludzi, angielski podszlifowałem, na tyle że za granicą sobie radziłem na luzie. Kurs polecam nawt jeśli sam chesz wyłożyć kasę, bo na prawde warto. Powodzonka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.trzebinia.msk.pl 07.07.08, 20:01 Jadę na kurs 2 tygodniowy celem podszkolenia języka. Termin - 21 lipca-3 sierpnia 2008. Jeśli ktoś wybiera się w tym terminie to proszę o kontakt na maila: krisek.m@gmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekwolt Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 09.07.08, 09:35 Hej, byłem na kursie angielskiego w ubiegłym roku. Faktycznie intensywna nauka, ale można sporo się nauczyć. Przed kursem miałem słabe podstawy, a na zkończenie nieźle sobie radziłem, komunikowałem się, co przydało mi się w późniejszej pracy którą podjąłem z gowork. Teraz będę próbował znaleźć pracę w UK, dzięki znajomosci angielskiego bez problemu znajdę coś odpowiedniego. Zachęcam do udziału w kursie i żuczę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm To jest akcja reklamowa firmy gowork!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.08, 15:16 Caly ten watek to REKLAMA firmy Gowork! Az smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: coco Re: To jest akcja reklamowa firmy gowork!!! IP: *.eranet.pl 14.07.08, 18:28 Zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viki-4 Re: To jest akcja reklamowa firmy gowork!!! 15.07.08, 11:11 Nie zgadzam się!!! jeśli ktoś jest zainteresowany i ma pytania, to miło ze ktoś odpowie, sam pewnie też byś oczekiwał odpowiedzi na swoje zapytanie. Odnośnie kursu to jestem zaintersowana, chciałabym wziać w nim udział, ale po wakacjach, wtedy dysponuje czasem wolnym, moje pytanie: czy faktycznie po tych 3 tygodniach można opanować angielski komunikatywnie, zaznaczam ze podstawy już mam. Czekam na odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dankazaba Re: To jest akcja reklamowa firmy gowork!!! IP: *.range86-152.btcentralplus.com 05.08.08, 12:38 z pewnością nie, ale dobrze przygotujesz sie do rozmowy kwalifikacyjnej. ja dość dobrze znalam angielski jadąc na ten kurs. zalezalo mi żeby tylko załapać się do "pewnej" pracy wraz z mieszkaniem. bylam swiadoma sam kurs niewiele zmieni. troche może uporządkował moją wiedzę. tylko dwóm osobom z kursu zaproponowano pracę w dniu egzaminu /w tym mnie/. gdy przyjechalam do anglii to przez pierwsze tygodnie byłam przerażona bo w ogole nie rozumialam co do mnie mówią a o swobodnej rozmowie nawet nie było mowy. dopiero teraz po kilku miesiącach pobytu, mogę powiedziec ze posluguje sie angielskim w stopniu naprawde komunikatywnym. owszem, zdarza sie ze nie zrozumie czegoś, ale nie jest to juz takim stresem. reasumując - kurs z gowork jest świetnym sposobem na znlezienie się w anglii. z pierwszym pracodawcą załatwisz wszelkie potrzebne formalności, nin, wrs, konto. a potem szybko szukaj czegoś lepszego. ja odeszlam po 2 miesiącach, znalazlam przez inną agencje lepiej platną pracę. w tej chwili po roku jest to już moja 5 praca /i z pewnością nie ostatnia bo mój "apetyt na funty" wciąż rosnie/ pozdr i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx-xxx Re: To jest akcja reklamowa firmy gowork!!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.08, 12:57 Tak, te wypowiedzi niby-kursantów są tak piekne, że wydają się podejrzane. Byłam na kursie z gowork i moje doświadczenia nie są aż tak pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Kurs Gowork IP: *.centertel.pl 25.07.08, 21:18 Witam! Jestem obecnie na kursie w Serpelicach, mialem już podstawy angielskiego i osłuchanie z jezykiem wiec dla mnie jest OK. Jest ciezko - nauka od godz. 8 rano do 18, a pózniej "odrabianie zadan domowych" - jest ich duzo wiec zostaje tylko czas na umycie sie i sen :) Nauka jest intensywna ale daje efekty, szersze informacje za tydzien 3-4 sierpnia jak wroce. pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
paulinamisiak kurs ang 30.07.08, 11:13 uczestniczyłam w kursie angielskiego jakiś czas temu. Na kursie naprawdę spora ilość godzin, pod tym względem ciężko, ale osoby po to tam jadą, aby opanowac angielski komunikatywnie. Dla osób które mają już podstawy jest łatwiej, aczkolwiek były osoby które zaczynały nauke od początku i nieźle sobie poradziły. Lektorka nieźle nas cisnęła, a zarazem mobilizowała, dobry lektor to podstawa. Program szkolenia obszerny, w głowie może się pomieszać, ale pozwala na wszechstronne opanowanie wiedzy. Po kursie można śmiało mieć znajomość komunikatywną języka angielskiego, wystarczy się przyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kacpereeek kilka słów o kursie 13.08.08, 10:05 witam, byłem na szkoleniu angielskiego, było naprawdę ciężko, w ciągu dnia zajecia, wieczorami odrabianie prac domowych, tylko niedziela była wolna. Program obszerny, już po pierwszym tygodniu odczuwałem zmęczenie ale lektorka, która miała naszą grupę mocno nas mobilizowała, więc dałem radę. Jesli chce się opanować angielski komunikatywnie, trzeba się przyłożyć i być wytrwałym. Ja angielski opanowałem całkiem nieźle, przed kursem miałem już podstawy więc było mi łatwiej niż osobom które dopiero zaczynały. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 12:03 Oto moje wrażenia z kursu angielskiego, który zakończył się 03.08.2008 - w Serpelicach (mieszkaliśmy w domkach Ośrodka "Partner").Okolica - bardzo piękna, cicha, uspakajająca rzeka Bug, śpiewające ptactwo, piękna i niezniszczona przyroda. Dzień zaczynał się od śniadania o 7:30, potem zajęcia od 8:00 z krótkimi przerwami do 13:30 - potem obiad i przerwa do 15:00, potem znów zajęcia i o 18:00 kolacja. To nie koniec :) Zadania domowe :) więc nie było wiele relaksu - tylko trzeba było tłumaczyć zdania, wkuwać słówka itp :) Było nas 10 osób, z czego 8 miało już wcześniej - na różnym poziomie - doświadczenie z językiem angielskim. Zajęcia prowadziła Pani Monika K. - najlepsza lektorka językowa z jaką mielismy w życiu do czynienia - pozdrawiam :) Monika miała bardzo wiele własnych materiałów - niezależnych od tych z Goworku. Bardzo dużo praktycznych ćwiczeń - rozmowa w sklepie, na lotnisku, otwieranie konta bankowego, restauracja, hotel, rozmowy kwalifikacyjne i masę innych :) Gramatyka była wytłumaczona bardzo przystępnie - w końcu wiem, kiedy i w jakich czasach mówić ! Zajęcia nie były nudne, wręcz przeciwnie, poza tym dużo śmiechu, a także wprowadzaliśmy jakieś nasze własne pomysły - zabawy z muzyką i tłumaczeniem piosenek. Ponoć byliśmy dość dobrą grupą, w każdym razie osoby których interesowała praca jako care assistant / waitress dostali od razu oferty pracy. Mnie kurs dał bardzo dużo - nauczyłem się poprawnie konstruować zdania, nie boję się mówić po angielsku, pierwszy test miałem podczas powrotu do domu - w pociągu ponad godzinę konwersowałem z zagranicznymi turystami (po angielsku oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
monikarybka Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 01.09.08, 10:26 hej wszystkim, również ukończyłam kurs angielskiego w Serpelicach, nie było łatwo, ale jestem zadowolona, mój angielski jest w chwili obecnej na poziomie komunikatywnym, dobrze sobie radzę. Nie żałuję że wzięłam w nim udział, po tych 3 tygodniach byłam wykończona, ale było warto. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maksbbb Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 10.09.08, 10:46 hej, wybieram się na kurs do GoWork pod koniec września, czy program szkoleniowy jest bardzo napięty, ile tak naprawdę w ciągu dnia jest nauki. Zależy mi aby szybko i solidnie przyswoić angielski, czeka na mnie praca w Irlandii. GoWork propnuje ciekawą technikę nauczania, czy faktycznie po tych 3 tygodniach można mieć komunikatywny angielski, wiem że na pewno sporo zależy od damego kursanta. Za odpowiedzi wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dankazaba Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.range86-145.btcentralplus.com 10.09.08, 12:53 myślę że bardziej to zależy nie tyle od kursanta co od osoby prowadzącej zajęcia. warto spróbować ale nie oczekuj cudów. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 09:25 program szkoleniowy, owszem jest napięty - raczej nie poodpoczywasz sobie, o godz. 18 kolacja - a potem trzeba odrobić "zadania domowe". Jesli trafisz na lektorkę - Monikę K. to będziesz zadowolona - jak cała nasza grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
karolmaj1 Re: jak na kursie angielskiego w GoWork? 10.05.23, 14:39 Ciekawe informacje! Proponuje zajrzeć na: wmh.agency/zarzadzanie-opiniami-gowork/ Odpowiedz Link Zgłoś