Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM rozmiar 80 (36) G, GG, H

23.11.11, 02:12
W tytule postu podaj ROZMIAR stanika, który chcesz sprzedać. Podaj także MARKĘ, MODEL, KOLOR, STAN (nowy czy używany - jeśli używany, to jak długo) oraz CENĘ.

Twoja oferta powinna być odpowiedzią NA TEN POST. Dzięki temu pojawi się na odpowiednim poziomie "drzewka" wątku.

Na naszym forum możesz również zamieszczać linki do swoich aukcji na Allegro. Zaznacz to wtedy w tytule posta, dopisując [Aukcja].

Obserwuj wątek
    • metia Panache Evie Bridal Strapless 80H, 25zł 16.02.16, 21:07
      Koleżanka przyniosła mi do sprzedania swój stanik spod ślubnej sukienki - model Evie Bridal z Panache, rozmiar 80H. Użyty dwa razy (na ślub i na sesję). Ma kilka maleńkich zaciągnięć na miskach (od kontaktu z sukienką) i niestety gdzieś w (po)weselnym ferworze zapodziały się ramiączka. Poza tym stan bdb+.
      Służę zdjęciami i wymiarami na życzenie smile
      25zł + przesyłka.

Kontakt przez maila gazetowego.
      • metia NIEAKTUALNE 16.10.17, 11:15
        nt
    • genepi Freya Active sportowy 36G/80G 20.09.17, 21:09
      Sprzedam sportowy stanik czarny Freya Active, używany stan bardzo dobry, cena 40 zl
      Wymiary:
      Wysokość mostka 12 cm
      U 21 cm, UU 44 cm
      Głębokość miski 34 cm

Kontakt na gazetowego.
    • metia Ava 1410 miękki plunge 80G, 25zł 27.10.17, 20:08
      Ava 1410, kupiona jako 80G. Ma wycięta metkę rozmiarową, ale ten rozmiar wydaje mi się realny, bo u polskich producentów zazwyczaj mam 80G właśnie.
      Daje efekt b. głębokiego plunge.
      Brak błyszczącej ozdoby na mostku. Stan bdb-.
      25zł + przesyłka. Chętnie sprzedam w zastawie z czarną Nessą Selene 80H z innego postu.
      https://ulubionabielizna.pl/pol_il_Ava-1401-kolor-gold-typ-miekki-27868.jpg
    • metia Nessa Selena 80H, czarna, stan bdb, 40zł 27.10.17, 20:14
      Nessa Selene, 80H (polskie). Klasyczna balkonetka.
      Rozmiar wypada standardowy. Stan bdb- (ślady używania sa widoczne tylko na metce).
      40zł + przesyłka. Chętnie sprzedam z Avą 80G z innego posta (wypadają podobnie rozmiarowo).
      https://www.margot24.pl/17624/nessa-selena-soft-biustonosz-miekki-czarny.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka