zlota_20 08.02.12, 14:31 Nie możecie płacić POdatków wrogom Polski i Katolicyzmu: www.youtube.com/watch?v=Jw6V4a-ZbRo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grgkh Re: Trzy Słowa Do Łojca Derektora. 11.02.12, 14:54 bogucjusz napisał: > .... .. . .... Bez problemu domyśliłem się, co się kryje pod tym szyfrem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 15:44 zlota_20 napisał: > Nie możecie płacić POdatków wrogom Polski i Katolicyzmu: > www.youtube.com/watch?v=Jw6V4a-ZbRo Jak na 'prawdziwego' Polaka przystało,dobrze Polsce życzy...zapomniał,że z podatków funkcjonuje państwo. Gdyby tak, jego wierni słuchacze, przestali płacić na radiową tacę,to cieńko by śpiewał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 16:17 Coraz więcej przesłanek wskazuje na to że rydzyk jest agentem obcego kraju, tzw. "agentem wpływu". Przez lata rozpracowywał polską emigrację w Niemczech; dziś, na polecenie zleceniodawców (najprawdopodobniej ze wschodu) nawołuje do anarchii, do nieposłuszeństwa wobec DEMOKRATYCZNIE wybranych i całkowicie legalnych polskich władz. Również wrogość do Unii Europejskiej i polskiego w niej uczestnictwa jest znamienna, bowiem taka postawa i taka antyunijna propaganda jest na rękę władzom w Moskwie których marzeniem byłoby wystąpienie Polski z UE i powrót do stefy wpływu Kremla. No i na koniec - nie należy zapominać skąd w pierwszej fazie działalności RM były nadawane jego audycje. Tym którzy nie chcą pamiętać przypominam: z terytorium imperium rosyjskiego, z wykorzystaniem rosyjskich WOJSKOWYCH stacji nadawczych. Trzeba komentować ? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 20:17 Tusk to agent putina. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 10:49 Powiedzial ci juz ktos, ze jestes kretynka? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 11:04 kontik_71 napisał: > Powiedzial ci juz ktos, ze jestes kretynka? Uwierzy jak jej to powie tato dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 16:49 Przeczytałem bardzo dobry wywiad z ojcem Rydzykiem w Uwazam Rze i stwierdziłem ze jest to bardzo madry i zasłuzony dla Polski kapłan katolicki,ktory ma cos konkretnego do powiedzenia nie tylko dla katolikow.Dziwia mnie tylko stałe napasci medialne i kłamliwe oszczerstwa propagowane w niepolskich mediach.Dla scisłosci podaje ze chodzi mnie o media nalezace do roznych zagranicznych firm lub osob a wydawanych w jezyku polskim.Rowniez w tych nieobiektywnych mediach pisza polscy dziennikarze ale czesto bez etyki dziennikarsjiej i nie obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sim_00 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 17:08 Rydzyk i kościół powinni się trzymać z dala od polityki i nie mieć z nią nic wspólnego, bo nie od tego są. Tylko bałamucą ludzi przez takie wypowiedzi jak w tym linku i później ludzie pod ich wpływem wybierają takich ludzi do rządu, bo ten naród jest za bardzo katolicki... nie ufaj telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 21.02.12, 16:19 przede wszystkim Rydzyk powinien trzymac się z dala od Kościoła, bo własnie naszemu Kościołowi robi najwięcj krzywdy Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 21:09 adams96 napisał: > Przeczytałem bardzo dobry wywiad z ojcem Rydzykiem w Uwazam Rze i stwierdziłem > ze jest to bardzo madry i zasłuzony dla Polski kapłan katolicki,ktory ma cos ko > nkretnego do powiedzenia nie tylko dla katolikow. Tego debila nawet spora część katolików nie chce słuchać i widzieć . Dziwia mnie tylko stałe napasci medialne i kłamliwe oszczerstwa propagowane w niepolskich mediach.Dla scisłosci podaje ze chodzi mnie o media nalezace do roznych zagranicznych firm lub o > sob a wydawanych w jezyku polskim.Rowniez w tych nieobiektywnych mediach pisza > polscy dziennikarze ale czesto bez etyki dziennikarsjiej i nie obiektywnie. Aha a co takiego napisali nieobiektywnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 17:02 a czy jak urząd skarbowy naliczy odsetki, to po zwrot do Pana Księdza należy się zwrócić??? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 17:17 Za ta wypowiedz mołojca KRRIT powinien cofnąć bałwanowi licencje* Kiedyś ksiądz katecheta uczył na lekcji religii ze Żydzi na pustyni zwątpili w Boga i zaczęli modlić się do bałwana.Tak jak dzisiaj moherowi modlą się do w Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 17:18 zlota_20 napisał: > Nie możecie płacić POdatków wrogom Polski i Katolicyzmu: > www.youtube.com/watch?v=Jw6V4a-ZbRo Ojciec Tadeusz to pajac więc i pajacuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 18:45 boblebowsky napisał: > zlota_20 napisał: > > > Nie możecie płacić POdatków wrogom Polski i Katolicyzmu: > > www.youtube.com/watch?v=Jw6V4a-ZbRo > > > Ojciec Tadeusz to pajac więc i pajacuje. > Pajac? To cwaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 20:18 To wspaniały ciepły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 21:10 zlota_20 napisał: > To wspaniały ciepły człowiek. Kto ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 23:10 Ojciec Doktor Tadeusz Rydzyk. Wspaniałe poczucie humoru i dystans do samego siebie. Parę razy byłem na Jego wykładach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 23:24 zlota_20 napisał: > Ojciec Doktor Tadeusz Rydzyk. Wspaniałe poczucie humoru i dystans do samego sie > bie. Parę razy byłem na Jego wykładach. Sztuka obłudy opanowana perfekt , no w końcu z żyje , z kręcenia jeleni Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 18:03 Pełen Obłudy to jest twój tuskopalikotomiller. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 18:07 zlota_20 napisał: > Pełen Obłudy to jest twój tuskopalikotomiller. Nie mój a nasz bo jesteś obywatelką tego kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 23:03 Ja na niego nie głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 12:51 zlota_20 napisał: > Ja na niego nie głosowałem. Ja na kaczorów też nie ,ale nie zmieni to faktu ze byli i prezydentem i premierem mojej ojczyzny !! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:35 Premier Jarosław Kaczyński oraz Profesor Prezydent Lech Kaczyński byli jedynymi w naszych dziejach przywódcami wszystkich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:42 zlota_20 napisał: > Premier Jarosław Kaczyński oraz Profesor Prezydent Lech Kaczyński byli jedynymi > w naszych dziejach przywódcami wszystkich Polaków. No nie bardzo jakieś 30 % ich popierało . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:52 Nie chodzi o poparcie zmanipulowanej, nieprzebudzonej masy, Chodzi o to, że Premier Jarosław Kaczyński oraz Profesor Prezydent Lech Kaczyński dbali o każdego Polaka z osobna. Leżał Im na sercu wyłącznie los umęczonego POokrągłostołowymi grubymi kreskami Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:05 zlota_20 napisał: > Nie chodzi o poparcie zmanipulowanej, nieprzebudzonej masy, Chodzi o to, że Pre > mier Jarosław Kaczyński oraz Profesor Prezydent Lech Kaczyński dbali o każdego > Polaka z osobna. Leżał Im na sercu wyłącznie los umęczonego POokrągłostołowymi > grubymi kreskami Narodu. No fakt , kler napasiony za ich rządów był jak tłuste bąki Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:07 Kościół Święty i Duchowni są naszymi (tak, nawet twoimi lewacki ateisto) przewodnikami. Dzięki Nim każdy (nawet ty) ma szansę dostać się do Królestwa Niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:23 zlota_20 napisał: > Kościół Święty i Duchowni są naszymi (tak, nawet twoimi lewacki ateisto) przewo > dnikami. Dzięki Nim każdy (nawet ty) ma szansę dostać się do Królestwa Niebiesk > iego. Za ile ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:27 Za uczciwe i pobożne życie z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:46 heh a z tego lewackiego ateisty to nie powinieneś się wyspowiadać :D ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:52 Prawda to nie grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 00:17 O rozumiem, czyli jak powiem że jesteś tępym buraki... to mogę do woli bez grzechu, bo przecież to prawda? Tak czy siak, nie zgrywaj świętego, co to nawraca naród. Nie tak się nawraca Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 10:17 Pierwsi Chrześcijanie też mówili neronowi i faryzeuszom, że błądzą. Oni byli ścinani, obdzierani ze skóry, krzyżowani i zjadani przez lwy. Moja sytuacja jest analogiczna, podobnie jak i całego Kościoła Świętego. Jesteśmy represjonowani przez POstmodernistów. Na razie nikt nas nie morduje a najwyżej wyzywa, jak TY. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 13.02.12, 11:13 zlota_20 napisał: > Pierwsi Chrześcijanie też mówili neronowi i faryzeuszom, że błądzą. Oni byli śc > inani, obdzierani ze skóry, krzyżowani i zjadani przez lwy. No a potem cesarz Konstantyn założył katolicyzm i wtedy to katolicy zaczęli obdzierać ze skóry chrześcijan . Moja sytuacja jest > analogiczna, podobnie jak i całego Kościoła Świętego. Jesteśmy represjonowani p > rzez POstmodernistów. Na razie nikt nas nie morduje a najwyżej wyzywa, jak TY. No a co nie pozwalają ci do kościoła wchodzić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 13.02.12, 22:09 Zobaczysz, że za parę lat cały twój tuskopalikotomiller zakaże chodzić do Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 13.02.12, 22:15 zlota_20 napisał: > Zobaczysz, że za parę lat cały twój tuskopalikotomiller zakaże chodzić do Kościoła. Nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 14.02.12, 23:13 Przekonasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 22:09 zlota_20 napisał: > > > Ojciec Doktor Tadeusz Rydzyk. Wspaniałe poczucie humoru i dystans do same > go sie > > bie. Parę razy byłem na Jego wykładach. Antychryst jak nic! Złociutki, ile Ty masz latek? Bo albo 15 albo 60+ Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 23:04 Mam 39 lat i jestem doktorem geologii. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 09:41 W takim razie powinieneś być mądrzejszy, a nie jak tuman wierzyć ślepo we wszystko co mówi jakiś narcystyczny wariat. Chodź Ty do kościoła, bo na razie to widzę że się modlisz do Rydzyka a nie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 10:02 Do Kościoła chodzę co tydzień, a w czasie urlopu nawiedzam Świątynię codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 12:54 zlota_20 napisał: > Do Kościoła chodzę co tydzień, a w czasie urlopu nawiedzam Świątynię codziennie To tak często macie dyżury do sprzątania? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:24 Ty nawet na zmywak się nie nadajesz, nie mówiąc już o specjalistycznych pracach jak np. sprzątanie Świątyń i pielęgnacja fresków. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:28 zlota_20 napisał: > Ty nawet na zmywak się nie nadajesz, nie mówiąc już o specjalistycznych pracach > jak np. sprzątanie Świątyń i pielęgnacja fresków. No wiesz lata praktyki uczyniło cię mistrzem w sprzątaniu kleszych przybytków . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:34 Twoje POtwarze nie robią na mnie wrażenia. Jeśli już to wolałbym być sprzątaczem w Bożym Domie niż sprzedajnym liberałem - aferałem, który swoją matkę oddaje POd eutanazje bo mu czasu i pieniędzy brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:41 zlota_20 napisał: > Twoje POtwarze nie robią na mnie wrażenia. Jeśli już to wolałbym być sprzątacze > m w Bożym Domie niż sprzedajnym liberałem - aferałem, który swoją matkę oddaje > POd eutanazje bo mu czasu i pieniędzy brakuje. No a dałbyś dobrodziejowi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:43 Księża dzięki modlitwom do Świętego Rafała skutecznie zwalczają swoje chucie. Tobie też by się przydało, zaraz po modlitwie do Ducha Świętego o Dar Rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:59 zlota_20 napisał: > Księża dzięki modlitwom do Świętego Rafała skutecznie zwalczają swoje chucie. T > obie też by się przydało, zaraz po modlitwie do Ducha Świętego o Dar Rozumu. No tak a tobie przydałby się jurny chłop Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:59 W przeciwieństwie do 80% elektoratu tuskopalikotomillera nie jestem sodomitą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:19 zlota_20 napisał: > W przeciwieństwie do 80% elektoratu tuskopalikotomillera nie jestem sodomitą. No ale jak cie tak ładnie pleban poprosi to mu dobrze zrobisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:27 Nie bo nie jestem sodomitą. Ponadto żaden Ksiądz nie jest sodomitą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:28 zlota_20 napisał: > Nie bo nie jestem sodomitą. Ponadto żaden Ksiądz nie jest sodomitą. No nie ,ale 30 % z nich to geje. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:29 Dowody proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 12:52 zlota_20 napisał: > Mam 39 lat i jestem doktorem geologii. Aha czyli lubisz w glinę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 04.06.13, 15:50 zlota_20 napisał: > Mam 39 lat i jestem doktorem geologii. I co , handlujesz ciepłą wodą , która wydobywa Ryjdzyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 20:50 W większości demokratycznych państw, w tym także w Polsce, obywatele mają wobec państwa: - obowiązek wierności i lojalności - obowiązek przestrzegania prawa i stawienia się przed sądem; - obowiązek płacenia podatków i innych opłat publicznych. - obowiązek obrony ojczyzny; Ten łobuz sprawdza, jak daleko może się posunąć, zanim dostanie po łapach, Jak na razie uchodzi mu wszystko bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 21:07 zlota_20 napisał: > Nie możecie płacić POdatków wrogom Polski i Katolicyzmu: Przecież ta dziwka i tak podatków nie płaci !! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 23:12 Płaci bandyckie POdatki bo jest do tego zmuszany. A jak nie to tusek wyśle ABW Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 23:25 zlota_20 napisał: > Płaci bandyckie POdatki bo jest do tego zmuszany. A jak nie to tusek wyśle ABW Kłamiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 23:34 > Płaci bandyckie POdatki bo jest do tego zmuszany. A jak nie to tusek wyśle ABW Albo masz dopiero 14 lat, albo zatrzymałeś się w rozwoju na tym poziomie. W obu wypadkach nie dorosłeś do prowadzenia sensownej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 08.02.12, 23:42 jotkajot49 napisał: > > > Płaci bandyckie POdatki bo jest do tego zmuszany. A jak nie to tusek wyśl > e ABW > > Albo masz dopiero 14 lat, albo zatrzymałeś się w rozwoju na tym poziomie. > W obu wypadkach nie dorosłeś do prowadzenia sensownej rozmowy. Diabli wiedzą co to jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 10:52 > Diabli wiedzą co to jest ?? // Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 11:05 lumpior napisał: > > Diabli wiedzą co to jest ?? // Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 18:05 Sodomitą to twój palikot jest. Na Antykomora tusek pierwszy wysłał ABW Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 18:08 zlota_20 napisał: > Sodomitą to twój palikot jest. Na Antykomora tusek pierwszy wysłał ABW No o tym ze jaro to ciocia wiadomo od 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 23:04 Pan Premier Jarosław Kaczyński oddał całe swoje żucie dla POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 12:53 zlota_20 napisał: > Pan Premier Jarosław Kaczyński oddał całe swoje żucie dla POLSKI Dzięki za zmielone coś w cudzej gębie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 14:36 Kolter, szkoda czasu, ten człowiek nie potrafi dyskutować, nie ma nawet swoich racji, tylko pierniczy wyuczone formułki zasłyszane u innych fanatyków i rm. Przyjmijmy do wiadomości że chodzi to to po świecie i zanieczyszcza powietrze ale świry też muszą być, ciekawiej będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 14:54 i.am.girl napisała: > Kolter, szkoda czasu, ten człowiek nie potrafi dyskutować, Ja to wiem , dla mnie to zabawa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 18:03 A to dołączę później, jak będę mieć czasu więcej :) Kolter vs Złota 10-0. Nie ma szans :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 19:40 i.am.girl napisała: > A to dołączę później, jak będę mieć czasu więcej :) Kolter vs Złota 10-0. Nie m > a szans :D No to przybywaj bo na horyzoncie pokazał się jeszcze lepszy orzeł :)) niejaki Tomcio _456 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:26 Chyba w konkursie na chamstwo i prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:37 zlota_20 napisał: > Chyba w konkursie na chamstwo i prostactwo. Ten który wygrałeś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:45 Kończą ci się repliki, to zaczynasz miotać kamieniami? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:02 zlota_20 napisał: > Kończą ci się repliki, to zaczynasz miotać kamieniami? No w ciebie należy ciskać psychotropami Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:04 Bo mam inny światopogląd od twojego? Polska może być tylko i wyłącznie Katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:20 zlota_20 napisał: > Bo mam inny światopogląd od twojego? Polska może być tylko i wyłącznie Katolicka. No na szczęście mamy to za sobą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:28 Przed sobą mamy wielką konfrontację Patriotów z lewakami wspieranymi przez centrum ateizmu w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 09.02.12, 23:40 ciekawe komu ciągnął? :) pewnie jakiemuś esbekowi, zeby go wypuscil :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 10:07 Pan Premier Jarosław Kaczyński był na tyle inteligentny aby uniknąć tępaków z SB i UB Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 12:55 zlota_20 napisał: > Pan Premier Jarosław Kaczyński był na tyle inteligentny aby uniknąć tępaków z S > B i UB No , dopiero co ich pod niebiosa w mediach wychwalał . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:27 WSI24 przeinaczyło słowa Pana Premiera Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:37 zlota_20 napisał: > WSI24 przeinaczyło słowa Pana Premiera Jarosława Kaczyńskiego. Aha ,wszyscy kłamią ino jaro jest prawdomówny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:47 Kłamię media polskojęczyne, a nie kłamią media POLSKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:02 zlota_20 napisał: > Kłamię media polskojęczyne, a nie kłamią media POLSKIE. No to juz wiesz czemu polak nie powinien słuchać stacji podległych watykanowi . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:05 Stacje podległe Stolicy Apostolskiej nie kłamią, gdyż etyka Katolicka zabrania kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:21 zlota_20 napisał: > Stacje podległe Stolicy Apostolskiej nie kłamią, gdyż etyka Katolicka zabrania > kłamać. Tak , zabrania jeleniom a nie pasterzom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:29 Podaj przykłady kłamstw Kościoła Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:36 zlota_20 napisał: > Podaj przykłady kłamstw Kościoła Świętego. No powiedz mi jak np ma się nauka o trójcy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:45 "Idźcie więc i nauczajcie wszystkie narody, udzielając im chrztu w imię Ojca i Syna, i Ducha Świętego" (Mt 28:19 BT). Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 12.02.12, 12:37 zlota_20 napisał: > "Idźcie więc i nauczajcie wszystkie narody, udzielając im chrztu w imię Ojca i > Syna, i Ducha Świętego" (Mt 28:19 BT). Dwa razy fałsz . wy nie chodzicie a ino siedzicie w swoich kościołach . Już od dawna katoliccy teologowie mówią ze tak ten werset nie brzmiał . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 12.02.12, 21:08 POdaj nazwiska tych "teologów". Pewnie z ITI religia tv Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 12.02.12, 21:14 zlota_20 napisał: > POdaj nazwiska tych "teologów". Pewnie z ITI religia tv Przykro mi to teologowie z KUL a opisano to w Encyklopedii katolickiej pod hasłem Chrzest img821.imageshack.us/img821/4875/img005e.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 14.02.12, 23:14 Fałszywka Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 15.02.12, 22:51 Jak grochem o ścianę, gimboateista. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 12:53 kotekali napisał: > ciekawe komu ciągnął? :) pewnie jakiemuś esbekowi, zeby go wypuscil :) Nie musiał , jego tatuś był wykładowcą takich tumanów . Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Biedak zapomniał 09.02.12, 07:58 że budżet państwa to główne źródło dochodów KośKatu? Sam chce sobie finansowanie odciąć? Aż tak mu się już od tej waaadzy pomieszało, że postanowił samobójstwo popełnić? Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 10:20 zlota_20 napisał: > Nie możecie płacić POdatków wrogom Polski i Katolicyzmu: Podatki płacić należy i płaci się je w każdym państwie. > CZŁONEK GAZETOWEGO ZESPOŁU WOLONTARIUSZY > NA RZECZ PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI. > My ludzie z WYŻSZYM wykształceniem (GEOLOG) popieramy PiS Może i wyższe, ale nadzwyczaj nędznej jakości. Dyplom nie stanowi o wartości człowieka. Nędza wykształcenia wyższego polega tu na utożsamianiu "prawa partyjnego", "sprawiedliwości partyjnej", "Polski" i "katolicyzmu" jako pojęć, które muszą występować nierozdzielnie. Nie jest to prawda. PiS nie jest ani prawe ani sprawiedliwe, co okazało się po krótkim czasie rządzenia Polską przez tę partię i co w powszechnych wyborach wypowiedzieli potem wyborcy - POLACY. Polacy nie chcieli, by nimi rządziła partia o fałszywej nazwie "Prawo i Sprawiedliwość". Katolicyzm jest jedną z tysięcy religii, mającą na sumieniu ogromne krzywdy w stosunku do ludzkości. A Polska należy do każdego Polaka, który tu mieszka i jest obywatelem tego państwa, i jego wyznanie lub brak wyznania nie ma żadnego znaczenia dla systemu, w ramach którego wszyscy jesteśmy zobowiązani płacić podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 12:56 grgkh napisał: Może i wyższe, ale nadzwyczaj nędznej jakości. Dyplom nie stanowi o wartości człowieka. Ten jełop złota chciał tylko zaznaczyć ze miał do szkoły pod górkę , czyli nie koniecznie wyższe wykształcenie . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:31 Wasze plucie tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że czynię dobrze. Podczas najtwardszych egzorcyzmów demon też wije się jak piskorz. Wy też się tak zachowujecie. Opadną wam klapki z oczu już niedługo, kiedy Naród podniesie czoło i zrobi porządek w swojej Ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:36 Złota 20 TRZYMAJ SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:41 skomar102 napisał: > Złota 20 TRZYMAJ SIĘ. Za jaja . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:48 Dziękuję za wyrazy wsparcia. Ja tu walczę o WOLNOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:03 zlota_20 napisał: > Dziękuję za wyrazy wsparcia. Ja tu walczę o WOLNOŚĆ! No to daj namiary na szpital to ci pomogę kaftan zrzucić . Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:08 Oto kultura wyborców tuskopalikotomillera. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:23 zlota_20 napisał: > Oto kultura wyborców tuskopalikotomillera. Nie chodzę na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:31 Przynajmniej jeden głos mniej oddany na lewaków, jesteś więc biernym lewakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:37 zlota_20 napisał: > Przynajmniej jeden głos mniej oddany na lewaków, jesteś więc biernym lewakiem. Nie jestem lewakiem ,ale wole ich niż prawice Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:46 Czyli jesteś lewakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 16:54 zlota_20 napisał: > Czyli jesteś lewakiem. Czy prawak jest lepszy od lewaka. Dlaczego? Co chcesz zrobic z "gorszymi" ludźmi? Dlaczego nienawidzisz? Czy to skutek religii? Czy Twoja religia nie każe miłować bliźniego? Dlaczego Twoja religia jest fałszywa? Co ona z wami robi? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 12.02.12, 12:38 zlota_20 napisał: > Czyli jesteś lewakiem. No a kogo ułomie pytasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 16:51 zlota_20 napisał: > jesteś więc biernym lewakiem. Kto to jest lewak? A czy Ty jesteś prawakiem? Czym się różni lewak od prawaka? Jakie to ma znaczenie dla ich obu? Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 16:49 zlota_20 napisał: > Ja tu walczę o WOLNOŚĆ! Z kim? Kto Cię ciemięży? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:40 zlota_20 napisał: > Wasze plucie tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że czynię dobrze. Podczas najt > wardszych egzorcyzmów demon też wije się jak piskorz. Wy też się tak zachowujec > ie. Opadną wam klapki z oczu już niedługo, kiedy Naród podniesie czoło i zrobi > porządek w swojej Ojczyźnie. Tobie psychiatra jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 22:55 Musimy się na nowo policzyć. My Patrioci! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:16 zlota_20 napisał: > Musimy się na nowo policzyć. My Patrioci! No jest was w Polsce 30 tys w tym 17 tys księży Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:20 Jest nas bite 20 milionów. Z tym, że tysiące boją się represji P.O. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:25 zlota_20 napisał: > Jest nas bite 20 milionów. Z tym, że tysiące boją się represji P.O. Do uczestniczenia w katolickich egzorcyzmach przyznaje się 41 % katolików , to sporo mniej niż 20 milionów Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:30 Nie przyznają się bo boją się represji P.O. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:37 zlota_20 napisał: > Nie przyznają się bo boją się represji P.O. Aha i dlatego też w anonimowych wyborach na PO glosują ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:46 Bo im WSI i GW zamydla oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:51 Ja już tu czegoś nie rozumiem. Może to ta późna pora, wytłumaczcie mi katolicy nie przyznają się do uczestniczenia w mszach egzorcystyczych bo się boją PO? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 10.02.12, 23:53 Katolicy boją się uczestnictwa w Obrzędach, z obawy przed hunwejbinami z P.O. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 00:20 Dobra, to jakaś prowokacja? Bawisz się w badanie opinii publicznej? Piszesz ze szpitala psychiatrycznego, bo przydzielili Ci laptop? Naćpałeś się? Nigdy, przenigdy, nie słyszałam tak kretyńskich niedorzecznych wypowiedzi. Jesteś skrajnie pomylony. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 10:19 W Chinach Mao Tse- Tunga też usilnie wmawiali opozycji, że są chorzy na głowę. Zachowujesz się dokładnie jak hunwejbini i inni stalinowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 10:27 No właśnie jesteś ja ci ślepcy, oni też wierzą, że wódz jest bogiem. Co powie, to bałwany przyjmują bez jednego ale. Sekty działają podobnie. Jak Odnowa w Duchu Świętym. Jedna wielka sekta. A Wy durne pionki ślepe bezwładne idziecie jak ćmy. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 14:32 Każdy Duszpasterz to Głos Pana Boga na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 17:07 zlota_20 napisał: > Każdy Duszpasterz to Głos Pana Boga na ziemi. A zwłaszcza duszpasterz-pedofil. Ładnego macie boga za patrona. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 18:53 Nie masz żadnych dowodów na rzekomą pedofilię w Kościele Świętym, ateisto - gimnazjalisto. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 13.02.12, 11:27 zlota_20 napisał: > Nie masz żadnych dowodów na rzekomą pedofilię w Kościele Świętym, ateisto - gim > nazjalisto. hheeheh to po co wieruszka zebrała się w watykanie :))) " Wszystko w reakcji na zeszłoroczny okólnik watykański polecający biskupom całego świata katolickiego wypracowanie wytycznych dla swoich diecezji w sprawach krzywd wyrządzonych przez duchownych niepełnoletnim w ich pieczy. Zaproszono grupę ofiar, które mają opowiedzieć uczestnikom o tym, co im zrobili ludzie, którzy z Bogiem na ustach gwałcili ich autonomię i godność. Więcej pod adresem www.polityka.pl/swiat/komentarze/1524217,1,w-watykanie-o-grzechu-pedofilii.read#ixzz1mFxTScjh Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 14.02.12, 23:17 To są działania na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 21.02.12, 17:14 zlota_20 napisał: > Nie masz żadnych dowodów na rzekomą pedofilię w Kościele Świętym, ateisto - gim > nazjalisto. A czy to ja powinienem mieć? Wystarczy, że sądy je mają. Wyroki skazujące są faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 13.02.12, 11:19 zlota_20 napisał: > Każdy Duszpasterz to Głos Pana Boga na ziemi. Klecha pedofil , przemawia w imieniu boga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 13.02.12, 11:15 zlota_20 napisał: > W Chinach Mao Tse- Tunga też usilnie wmawiali opozycji, że są chorzy na głowę. > Zachowujesz się dokładnie jak hunwejbini i inni stalinowcy. No przez kilkanaście wieków to papieże twojej sekty byli takimi stalinami np europy , niepokorni szli na stosy . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 12.02.12, 13:49 zlota_20 napisał: > Katolicy boją się uczestnictwa w Obrzędach, z obawy przed hunwejbinami z P.O. No popatrz tchórze :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 12.02.12, 13:26 i.am.girl napisała: > Ja już tu czegoś nie rozumiem. Może to ta późna pora, wytłumaczcie mi katolicy > nie przyznają się do uczestniczenia w mszach egzorcystyczych bo się boją PO? :D Znasz tłumaczenie słowa Parafianin ?? parafianin członek parafii przestarzałe: człowiek bez ogłady, wykształcenia, zacofany, ograniczony No to już znasz :)) www.sjp.pl/parafianin Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Ociec Doktor Tadeusz Rydzyk wzywa Polaków 11.02.12, 17:01 zlota_20 napisał: > Nie przyznają się bo boją się represji P.O. Nie wypowiadaj się za innych, bo nie radzisz sobie z wypowiadaniem się za siebie samego. Najpierw zrób porządek ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś