l.george.l 21.06.12, 18:02 Bo ten akurat figluje w ciepłym morzu z cycatą blondyną. I to nie jest pierwszy lepszy biskup, ale jeden z szefów Caritasu www.fakt.pl/Biskup-z-kobieta-duchowny-przylapany-na-figlach-w-morzu,artykuly,164844,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 18:04 z cycatą? a z jaką ma figlować? ten zarzut jest absolutnie chybiony :-) jeep Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 18:12 Nie mam swojego biskupa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 18:17 biskup tez czlowiek, a ze fizycznie nie wykonczony, to pofiglowac ma sile:D :D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 18:26 Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. A propos: Niebo. Dwie bramy: pantoflarze - tu kolejka aż po horyzont... I druga brama - z napisem : macho Tam oczywiście nikogo. Aż pewnego dnia.. JEST! JEST! - ktoś się pojawił i stuka do drzwi MACHO! Święty Piotr leci po schodach i krzyczy - no nareszcie - setki lat na Pana czekałem - nareszcie ktoś się pojawił, proszę - nie może złapać tchu z wrażenia -proszę niech Pan mi powie - jak to się stało, że puka Pan do drzwi macho a nie pantoflarze? Facio drapie się po głowie i mówi: sam nie wiem. Żona mi kazała to tu stanąłem.... ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 18:29 bo zony trzeba sie sluchac:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 19:37 ferro2 napisała: bo zony trzeba sie sluchac:D Tak mówią ale ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 20:46 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > bo zony trzeba sie sluchac:D > > Tak mówią ale ????????? ale co????????? Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 21:30 ferro2 napisała: > skomar102 napisał: > > > ferro2 napisała: > > bo zony trzeba sie sluchac:D > > > > Tak mówią ale ????????? > > > ale co????????? A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 06:22 skomar102 napisał: > A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? Najlepszy żart od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 07:15 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? > > Najlepszy żart od rana. hahahah dokladnie :D:D , musze to dalej poslac:D jestes wielki skomar:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 17:57 ferro2 napisała: > pocoo napisała: > > > skomar102 napisał: > > > > > A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? > > > > Najlepszy żart od rana. > > hahahah dokladnie :D:D , musze to dalej poslac:D jestes wielki skomar:D No posyłaj dalej może zmienisz to tabu że to mąż żony ma się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 19:33 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > > > pocoo napisała: > > > > > skomar102 napisał: > > > > > > > A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? > > > > > > Najlepszy żart od rana. > > > > hahahah dokladnie :D:D , musze to dalej poslac:D jestes wielki skomar:D > > No posyłaj dalej może zmienisz to tabu że to mąż żony ma > się słuchać. hmmm, a moze ty masz racje skomar???? musze to przemyslec.... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 20:13 ferro2 napisała: hmmm, a moze ty masz racje skomar???? musze to przemyslec.... Ciekaw jestem twoich przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 23.06.12, 19:49 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > hmmm, a moze ty masz racje skomar???? musze to przemyslec.... > > Ciekaw jestem twoich przemyśleń. mysle caly czas intensywnie i nic mi madrzejszego do glowy nie przychpodzi niz to ze trzeba sie zon sluchac,a przynajmniej doradzac , sorry:D Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 23.06.12, 20:32 ferro2 napisała: > skomar102 napisał: > > > ferro2 napisała: > > hmmm, a moze ty masz racje skomar???? musze to przemyslec.... > > > > Ciekaw jestem twoich przemyśleń. > > mysle caly czas intensywnie i nic mi madrzejszego do glowy nie przychpodzi niz > to ze trzeba sie zon sluchac,a przynajmniej doradzac , sorry:D No wiesz, to mąż jest głową rodziny i to raczej męża trzeba się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 24.06.12, 06:20 skomar102 napisał: > No wiesz, to mąż jest głową rodziny i to raczej męża trzeba się słuchać. > A Bóg jest głową Kościoła.Życzę ci,aby żona tak słuchała ciebie jak katolicy słuchają Boga. "Małym defektem" jest to,że nie jesteś wszechwiedzący i musiałbyś wynająć detektywa aby wiedzieć jak ciebie żona słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 24.06.12, 06:57 pocoo napisała: Życzę ci,aby żona tak słuchała ciebie jak katolicy sł > uchają Boga. A co ty mi tak złorzeczysz. > "Małym defektem" jest to,że nie jesteś wszechwiedzący i musiałbyś wynająć detek > tywa aby wiedzieć jak ciebie żona słucha. Ja sobie wezmę taką żonę że będzie mnie słuchała, i we wszystkim będzie mi uległa. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 24.06.12, 13:32 skomar102 napisał: > A co ty mi tak złorzeczysz. A to nie jest "po bożemu"?Diabła masz za skórą Skomar. > Ja sobie wezmę taką żonę że będzie mnie słuchała, i we wszystkim > będzie mi uległa. Oj ,jaka ja jestem niewierząca. Jeżeli znajdziesz taką pindę,to po krótkim czasie będziesz miał na jej widok pewien odruch...i w czystych gatkach będziesz ją zdradzał z diablicą. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 24.06.12, 20:11 pocoo napisała: Jeżeli znajdziesz taką pindę Szukajcie a znajdziecie, a dlaczego zaraz jakąś pindę w czystych gatkach będziesz ją zdradzał z diablicą. No chyba że z taką jak ; p.... . Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 24.06.12, 20:27 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > Jeżeli znajdziesz taką pindę > > Szukajcie a znajdziecie, a dlaczego zaraz jakąś pindę > > w czystych gatkach będziesz ją zdradzał z diablicą. > > No chyba że z taką jak ; p.... . takie odpowiedzi skomar , od razu wiedzialam zes prawiczek:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 24.06.12, 21:33 ferro2 napisała: takie odpowiedzi skomar , od razu wiedzialam zes prawiczek:D Co za zbieg okoliczności ja to samo myślę o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 25.06.12, 08:25 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > takie odpowiedzi skomar , od razu wiedzialam zes prawiczek:D > > Co za zbieg okoliczności ja to samo myślę o tobie. mozesz myslec co chcesz, wiesz ja mam dzieci, to chyba by sie nie zgadzalo:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 25.06.12, 13:06 ferro2 napisała: > mozesz myslec co chcesz, wiesz ja mam dzieci, to chyba by sie nie zgadzalo:D Już jedna taka była,która po urodzeniu gromadki dzieci pozostala wieczną dziewicą.Dlaczego nie Ty,ja...kto nam zabroni? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 25.06.12, 21:35 pocoo napisała: > ferro2 napisała: > > > mozesz myslec co chcesz, wiesz ja mam dzieci, to chyba by sie nie zgadz > alo:D > > Już jedna taka była,która po urodzeniu gromadki dzieci pozostala wieczną dziew > icą.Dlaczego nie Ty,ja...kto nam zabroni? poco, a wiesz, ze musze to przemyslec, znowu byc dziewica?????w tym czasie to wszystko jest mozliwe:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 24.06.12, 22:43 skomar102 napisał: > Ja sobie wezmę taką żonę że będzie mnie słuchała, i we wszystkim > będzie mi uległa. Idiotek nie brak ,ale nie az takich żeby taki jak ty im rozkazywał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 25.06.12, 08:29 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > > > skomar102 napisał: > > > > > ferro2 napisała: > > > hmmm, a moze ty masz racje skomar???? musze to przemyslec.... > > > > > > Ciekaw jestem twoich przemyśleń. > > > > mysle caly czas intensywnie i nic mi madrzejszego do glowy nie przychpodz > i niz > > to ze trzeba sie zon sluchac,a przynajmniej doradzac , sorry:D > > No wiesz, to mąż jest głową rodziny i to raczej męża trzeba się słuchać. nie skomar, w zwiazku dwoch ludzi nie chodzi o sluchanie czy podporzadkowywanie sobie drugiej osoby , trzeba sie szanowac i wspolnie biec przez zycie, wzajemnie sobie pomagajac, kochajac sie, a cala reszta pojdzie jak z platka....powinienes jakichs nauk gdzies zaciagnac, inaczej bedzie zle z szukaniem towarzyszki zycia:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 25.06.12, 13:12 > ...trzeba sie szanowac i wspolnie biec przez zycie, wzajemn > ie sobie pomagajac, kochajac sie, a cala reszta pojdzie jak z platka.... Oj ,Ferro...w którym filmie to oglądałaś? Najważniejsze.Trzeba absolutnie wierzyć w kłamstwa i krętactwa faceta a "reszta pójdzie jak z platka". Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 25.06.12, 21:37 pocoo napisała: > > > ...trzeba sie szanowac i wspolnie biec przez zycie, wzajemn > > ie sobie pomagajac, kochajac sie, a cala reszta pojdzie jak z platka.... > > Oj ,Ferro...w którym filmie to oglądałaś? > Najważniejsze.Trzeba absolutnie wierzyć w kłamstwa i krętactwa faceta a "reszta > pójdzie jak z platka". poco, skomar wchodzi w prawdziwne zycie dopiero, nie doluj go, bo wcale szukac nie bedzie:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 26.06.12, 16:45 ferro2 napisała: poco, skomar wchodzi w prawdziwne zycie dopiero, nie doluj go, bo wcale szukac nie bedzie:D Czasem dobrze jest posłuchać rad osób doświadczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 27.06.12, 20:02 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > poco, skomar wchodzi w prawdziwne zycie dopiero, nie doluj go, bo wcale szuka > c > nie bedzie:D > > Czasem dobrze jest posłuchać rad osób doświadczonych. wybacz, ale ja nie bede Ci udzielac rad, kazdy musi swoje zycie przezyc po swojemu, obojetnie co ja powiem czy ktos inny, tak zrobisz po swojemu, ale tak byc powinno. Ja kiedys tez nie wierzylam starszym:))) Bedzie dobrze skomar:))) Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 28.06.12, 16:51 ferro2 napisała: > wybacz, ale ja nie bede Ci udzielac rad, kazdy musi swoje zycie przezyc po swoj > emu, obojetnie co ja powiem czy ktos inny, tak zrobisz po swojemu, ale tak byc > powinno. No cóż, nic tylko przyklasnąć. Ja kiedys tez nie wierzylam starszym:))) I dobrze na tym wyszłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 28.06.12, 19:46 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > > wybacz, ale ja nie bede Ci udzielac rad, kazdy musi swoje zycie przezyc p > o swoj > > emu, obojetnie co ja powiem czy ktos inny, tak zrobisz po swojemu, ale ta > k byc > > powinno. > > No cóż, nic tylko przyklasnąć. > > Ja kiedys tez nie wierzylam starszym:))) > > I dobrze na tym wyszłaś ? > powiem szczerze, zle, tylko, ze kazdy chyba tak samo postepuje, dopoki sam sie nie sparzy, nie uwirzy, ech zycie.... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 29.06.12, 18:03 ferro2 napisała: powiem szczerze, zle, tylko, ze kazdy chyba tak samo postepuje, dopoki sam sie nie sparzy, nie uwirzy, ech zycie.... To fakt że najlepiej się uczymy na własnych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 25.06.12, 17:57 ferro2 napisała: > nie skomar, w zwiazku dwoch ludzi nie chodzi o sluchanie czy podporzadkowywanie > sobie drugiej osoby , trzeba sie szanowac i wspolnie biec przez zycie, wzajemn > ie sobie pomagajac, kochajac sie, a cala reszta pojdzie jak z platka....powinie > nes jakichs nauk gdzies zaciagnac, inaczej bedzie zle z szukaniem towarzyszki z > ycia:D No a kto tu pisał że żony trzeba się słuchać, ja nie. A odnośnie nauk to , słucham z zaciekawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 17:52 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? > > Najlepszy żart od rana. To nie żart, to całkiem poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 23.06.12, 07:11 skomar102 napisał: > > > A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? > To nie żart, to całkiem poważnie. Jak tak chcesz to kup se robota.Uważaj na zwarcie w kablach. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 23.06.12, 08:24 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > > > > A dlaczego to nie męża trzeba się słuchać co ? > > > To nie żart, to całkiem poważnie. > > Jak tak chcesz to kup se robota.Uważaj na zwarcie w kablach. Nie strasz mnie tak bo te sprawy jeszcze przede mną będę miał wątpliwości czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 20:17 grgkh napisał: > Nie mam swojego biskupa. :) Masz Żyd czy Heretyk ma swojego biskupa z racji zamieszkania w konkretnej diecezji :)) Jedyne co uzyskałeś to ze nie musisz płacić dziesięciny jak typowy parafianin Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 20:31 ale placi na fundusz koscielny jak kazdy dobry katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 10:50 Trafna uwaga. Na przykład w Poznaniu na stronach Zarządu Geodezji i Katastratu Miejskiego otrzymujemy informację o: kodzie pocztowym, szkołach rejonowych, obwodzie wyborczym i... parafii. Oczywiście chodzi o parafię watykańską. Ciekawie więc na tym tle prezentuje się rozdział państwa i kościoła. Miejskie serwery przetwarzają dane o podziale administracyjnym, jaki Watykan wytyczył na podległym sobie kondominium i robią to za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 21.06.12, 20:50 odkąd mi ten oblesny stwór życiński zszedł, pojecia nie mam kto rzondzi na miescie :P Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja a co mnie to obchodzi? 22.06.12, 10:43 kazdy spedza wakacje tak jak uważa to za słuszne i już Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: a co mnie to obchodzi? 22.06.12, 14:22 oszolom-z-radia-maryja napisał: > kazdy spedza wakacje tak jak uważa to za słuszne i już To ze rydzo na Teneryfę lata zawsze z młodszym o pond 30 lat chłopakiem też ci zwisa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: a co mnie to obchodzi? 25.06.12, 11:10 na Teneryfe latał bo mu Kobylański to sponsorował i latał sam lub ze współpracownikami z radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: a co mnie to obchodzi? 26.06.12, 08:42 oszolom-z-radia-maryja napisał: > na Teneryfe latał bo mu Kobylański to sponsorował i latał sam lub ze współpraco > wnikami z radia Maryja ja bym tez polatala, nawet z radiem, tylko sponsora brak:D umieja sie ludzie urzadzic w zyciu.. Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: a co mnie to obchodzi? 26.06.12, 08:55 oszolom-z-radia-maryja napisał: > na Teneryfe latał bo mu Kobylański to sponsorował Fajnych ma sponsorów , stary nienawidzący ludzi szmalcownik. > i latał sam lub ze współpraco > wnikami z radia Maryja Ta z 25 letnim asystentem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: a co mnie to obchodzi? 27.06.12, 20:04 kolter-xl napisał: > oszolom-z-radia-maryja napisał: > > > na Teneryfe latał bo mu Kobylański to sponsorował > > Fajnych ma sponsorów , stary nienawidzący ludzi szmalcownik. > > > i latał sam lub ze współpraco > > wnikami z radia Maryja > > Ta z 25 letnim asystentem :)) nie rozumiem, ludzi nienawidzi a sponsoruje???:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: a co mnie to obchodzi? 28.06.12, 19:58 ferro2 napisała: > kolter-xl napisał: > > > oszolom-z-radia-maryja napisał: > > > > > na Teneryfe latał bo mu Kobylański to sponsorował > > > > Fajnych ma sponsorów , stary nienawidzący ludzi szmalcownik. > > > > > i latał sam lub ze współpraco > > > wnikami z radia Maryja > > > > Ta z 25 letnim asystentem :)) > > nie rozumiem, ludzi nienawidzi a sponsoruje???:D Typowy katolik całe życie był gnidą a na stare lata szuka odkupienia , sponsorując rydzyjko które tak samo jak i on nie nienawidzi Żydów . Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 11:06 Pewnie w jakimś raju. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A czy Ty wiesz, gdzie Twój biskup spędza waka 22.06.12, 13:02 rydzol też jakąś cycatką??? np. posłanka sobecka ma spore cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 24.06.12, 10:37 o ! naiwni , przecież to typowy ,pradawny chrzest przez zanurzenie , on tę blondynę chrzci -- laickie.pl/telefon-zaufania-dla-ksiezy-ateistow-polskie-stowarzyszenie-racjonalistow/ Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 24.06.12, 13:36 dzi1a napisała: > o ! naiwni , przecież to typowy ,pradawny chrzest przez zanurzenie , on tę blon > dynę chrzci Aby trochę po katolicku było to przed zanurzeniem "grzechy jej mierzy".Toż ona musi być czysta jak lelija po wynurzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 24.06.12, 20:14 pocoo napisała: > Aby trochę po katolicku było to przed zanurzeniem "grzechy jej mierzy". czym głębokościomierzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 24.06.12, 20:29 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > Aby trochę po katolicku było to przed zanurzeniem "grzechy jej mierzy". > > czym głębokościomierzem ? biskupi maja swoje mierzydla, tzw. mierzydla doskonale:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 24.06.12, 21:36 ferro2 napisała: biskupi maja swoje mierzydla, tzw. mierzydla doskonale:D No, powiedział bym niezawodne. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 06:01 skomar102 napisał: > No, powiedział bym niezawodne. A skąd masz te informacje? Nie mów,ze z doświadczenia cnotliwy skomarku. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 08:30 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > No, powiedział bym niezawodne. > A skąd masz te informacje? Nie mów,ze z doświadczenia cnotliwy skomarku. poco cicho...... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 13:25 ferro2 napisała: > poco cicho...... Dlaczego? Wiedziałam co robię.Poco muzycznie znaczy "trochę".Poco piano to tylko trochę ciszej. Myślisz,że jak pójdę w forte to jakaś tajemnica skomara wypłynie?On to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 17:52 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > No, powiedział bym niezawodne. > A skąd masz te informacje? Nie mów,ze z doświadczenia cnotliwy skomarku. No któraś tu laska pisała o doskonałym ; mierzydle ; możesz dokładniej to opisać o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 21:41 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > > skomar102 napisał: > > > > > No, powiedział bym niezawodne. > > A skąd masz te informacje? Nie mów,ze z doświadczenia cnotliwy skomarku > . > > No któraś tu laska pisała o doskonałym ; mierzydle ; > możesz dokładniej to opisać o czym mowa. skomar, ja mierzydla nie mam, sorry, ale moge sie zapytac takich co maja. A moze Ty u siebie jakies znajdziesz???rozgladnij sie dobrze :D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 16:55 ferro2 napisała: skomar, ja mierzydla nie mam, Ty masz tylko do zmierzenia,,,,,,,,,,. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 19:22 skomar102 napisał: > Ty masz tylko do zmierzenia,,,,,,,,,,. Zaskakujesz mnie skomar.Czasami udaje ci się prawidłowo odczytac myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 21:07 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > > Ty masz tylko do zmierzenia,,,,,,,,,,. > > Zaskakujesz mnie skomar.Czasami udaje ci się prawidłowo odczytac myśli. No, czynię postępy. Uczę się od mistrzów w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 27.06.12, 20:05 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > skomar, ja mierzydla nie mam, > > Ty masz tylko do zmierzenia,,,,,,,,,,. popatrz jak Ty sie szybko uczysz, jestem dumna z Ciebie:D :D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 16:53 ferro2 napisała: popatrz jak Ty sie szybko uczysz, jestem dumna z Ciebie:D :D No pojętny jestem, jeszcze trochę praktyki i cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 19:47 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > popatrz jak Ty sie szybko uczysz, jestem dumna z Ciebie:D :D > > No pojętny jestem, jeszcze trochę praktyki i cacy. > > jak juz wypraktykujesz to daj znac jak bylo:D :D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 29.06.12, 18:07 ferro2 napisała: jak juz wypraktykujesz to daj znac jak bylo:D :D No no, o tym się głośno nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 12:56 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > jak juz wypraktykujesz to daj znac jak bylo:D :D > > No no, o tym się głośno nie mówi. to cicho mow:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 19:22 ferro2 napisała: > skomar102 napisał: > > No no, o tym się głośno nie mówi. > > to cicho mow:D Pisać się cicho nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:24 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > > > skomar102 napisał: > > > > No no, o tym się głośno nie mówi. > > > > to cicho mow:D > > Pisać się cicho nie da. ponoc w zyciu nie da sie tylko chelmu na lewa strone przewrocic:D :D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 20:44 skomar102 napisał: > No pojętny jestem, jeszcze trochę praktyki i cacy. Nie do wiary.Skomar,taka dziecinna podpucha... Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 29.06.12, 18:12 pocoo napisała: > Nie do wiary.Skomar,taka dziecinna podpucha... Jaka podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 07:51 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > Nie do wiary.Skomar,taka dziecinna podpucha... > > > Jaka podpucha. A no taka,że udajesz adepta i chcesz aby ciebie ferro teoretycznie i praktycznie uczyła.Ona się na to nabrać nie da ,ani żadna kobieta na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 19:20 pocoo napisała: > A no taka,że udajesz adepta i chcesz aby ciebie ferro teoretycznie i praktyczni > e uczyła.Ona się na to nabrać nie da ,ani żadna kobieta na tym forum. Ale ty masz kudłate myśli pocoo nawet mi to do głowy nie przyszło, ale głodnemu to zawsze chleb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 06:52 skomar102 napisał: > No któraś tu laska pisała o doskonałym ; mierzydle ; > możesz dokładniej to opisać o czym mowa. Wedle zyczenia. Zapytaj księdza a będziesz miał wiadomość z drugiej ręki. Z PIERWSZEJ RĘKI; kiedy siusiasz to przypomnij sobie ,do czego oprócz siusiania służy to co trzymasz w rączce? W szkole pani nie mowiła? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 08:40 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > No któraś tu laska pisała o doskonałym ; mierzydle ; > > możesz dokładniej to opisać o czym mowa. > > Wedle zyczenia. > Zapytaj księdza a będziesz miał wiadomość z drugiej ręki. > Z PIERWSZEJ RĘKI; > kiedy siusiasz to przypomnij sobie ,do czego oprócz siusiania służy to co trzym > asz w rączce? > W szkole pani nie mowiła? poco, nie badz taka surowa dla skomara:D chlopak juz calkiem zwatpi we wszystko co dobre na swiecie na swiecie... on bardzo delikatny chyba.... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 17:07 ferro2 napisała: poco, nie badz taka surowa dla skomara:D chlopak juz calkiem zwatpi we wszystko co dobre na swiecie na swiecie... on bardzo delikatny chyba.... Etam zwątpi, wiele jest wspaniałych czynności wprost cudownych. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 27.06.12, 20:07 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > poco, nie badz taka surowa dla skomara:D chlopak juz calkiem zwatpi we wszyst > ko > co dobre na swiecie na swiecie... on bardzo delikatny chyba.... > > Etam zwątpi, wiele jest wspaniałych czynności wprost cudownych. czynnosci powiadasz????uuupppssss.... moze ja sie czegos doucze?? Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 16:56 ferro2 napisała: czynnosci powiadasz????uuupppssss.... moze ja sie czegos doucze?? Słowami to trudno opisać, oddać cały urok. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 19:49 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > czynnosci powiadasz????uuupppssss.... moze ja sie czegos doucze?? > > Słowami to trudno opisać, oddać cały urok. w ciekawych momentach slowa sa zbedne:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 29.06.12, 18:08 ferro2 napisała: w ciekawych momentach slowa sa zbedne:D Chyba że OCH , ACH. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 12:57 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > w ciekawych momentach slowa sa zbedne:D > > Chyba że OCH , ACH. czyli taki ciemniak nie jestes:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 19:24 ferro2 napisała: czyli taki ciemniak nie jestes: Ty widzę też co nieco o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:25 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > czyli taki ciemniak nie jestes: > > Ty widzę też co nieco o tym wiesz. co nie co tak....ale teraz widze, ze mlodziez bedzie uczyc.... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 03.07.12, 16:47 ferro2 napisała: > skomar102 napisał: > > > ferro2 napisała: > > czyli taki ciemniak nie jestes: > > > > Ty widzę też co nieco o tym wiesz. > > > co nie co tak....ale teraz widze, ze mlodziez bedzie uczyc.... No teraz to uczeń przerasta mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 19:28 ferro2 napisała: > skomar102 napisał: > > > ferro2 napisała: > > w ciekawych momentach slowa sa zbedne:D > > > > Chyba że OCH , ACH. > > czyli taki ciemniak nie jestes:D Ja pie................. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:26 kolter-xl napisał: > ferro2 napisała: > > > skomar102 napisał: > > > > > ferro2 napisała: > > > w ciekawych momentach slowa sa zbedne:D > > > > > > Chyba że OCH , ACH. > > > > czyli taki ciemniak nie jestes:D > > Ja pie................. nie mow tak brzydko, skomar dopiero sie uczy....... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:29 ferro2 napisała: > > > czyli taki ciemniak nie jestes:D > > > > Ja pie................. > > nie mow tak brzydko, skomar dopiero sie uczy....... On jest jak widać mocno zdemoralizowany , ot taki typowy katolicki chłopiec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:32 kolter-xl napisał: > ferro2 napisała: > > > > > czyli taki ciemniak nie jestes:D > > > > > > Ja pie................. > > > > nie mow tak brzydko, skomar dopiero sie uczy....... > > On jest jak widać mocno zdemoralizowany , ot taki typowy katolicki chłopiec :)) e tam,jak dla mnie to biedak niedouczony strasznie. Tylko, ze takich porad powinien szukac na innym forum... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:42 ferro2 napisała: > kolter-xl napisał: > > > ferro2 napisała: > > > > > > > czyli taki ciemniak nie jestes:D > > > > > > > > Ja pie................. > > > > > > nie mow tak brzydko, skomar dopiero sie uczy....... > > > > On jest jak widać mocno zdemoralizowany , ot taki typowy katolicki chłopi > ec :)) > > e tam,jak dla mnie to biedak niedouczony strasznie. Tylko, ze takich porad powi > nien szukac na innym forum... Nie ze niedouczony ale niedojebany umysłowo Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:48 > > > On jest jak widać mocno zdemoralizowany , ot taki typowy katolicki > chłopi > > ec :)) > > > > e tam,jak dla mnie to biedak niedouczony strasznie. Tylko, ze takich pora > d powi > > nien szukac na innym forum... > > Nie ze niedouczony ale niedojebany umysłowo przestan kolter....... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:56 ferro2 napisała: > > > > > On jest jak widać mocno zdemoralizowany , ot taki typowy kato > licki > > chłopi > > > ec :)) > > > > > > e tam,jak dla mnie to biedak niedouczony strasznie. Tylko, ze takic > h pora > > d powi > > > nien szukac na innym forum... > > > > Nie ze niedouczony ale niedojebany umysłowo > > > przestan kolter....... No co ?? ; i poznacie prawdę, a prawda was wyzwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 03.07.12, 08:32 > > > > > > Nie ze niedouczony ale niedojebany umysłowo > > > > > > przestan kolter....... > > > No co ?? ; i poznacie prawdę, a prawda was wyzwoli. dobrze wiesz , ze nie o taka prawde chodzi, nie bluznij tyle, bo az ciarki przechodza... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 03.07.12, 08:41 ferro2 napisała: > > > > > > > > > Nie ze niedouczony ale niedojebany umysłowo > > > > > > > > > przestan kolter....... > > > > > > No co ?? ; i poznacie prawdę, a prawda was wyzwoli. > > dobrze wiesz , ze nie o taka prawde chodzi, nie bluznij tyle, bo az ciarki prze > chodza... > > Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Wiem ze chodzi o prawdę jaka by nie była , no a ciarki to jak te mrówki ............. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 03.07.12, 22:36 k > > Wiem ze chodzi o prawdę jaka by nie była , no a ciarki to jak te mrówki ...... mrowki zostaw w spokoju niech pracuja , a Ty pracuj nad jezorem.... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 03.07.12, 16:53 ferro2 napisała: e tam,jak dla mnie to biedak niedouczony strasznie. Nie licytujmy się kto więcej wie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 03.07.12, 22:37 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > e tam,jak dla mnie to biedak niedouczony strasznie. > > Nie licytujmy się kto więcej wie na ten temat. osz tyyyyyyy, poco miala racje..... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 08:24 ferro2 napisała: > osz tyyyyyyy, poco miala racje..... No nie...nie pisz ,że chociaż przez chwileczkę wierzyłaś w to co pisze ten "wierzący skomar". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 10:20 pocoo napisała: > ferro2 napisała: > > > > osz tyyyyyyy, poco miala racje..... > > No nie...nie pisz ,że chociaż przez chwileczkę wierzyłaś w to co pisze ten "wie > rzący skomar". Przechodził koło stadionu facet , w czasie kiesy odbywały się tam zawody lekkoatletyczne w pewnej chwili facetowi na głowę spadł młot .Jaki morał z tego ? ; Góra z górą się nie zejdzie ale swój na swego zawsze trafi . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 17:24 pocoo napisała: > ferro2 napisała: > > > > osz tyyyyyyy, poco miala racje..... > > No nie...nie pisz ,że chociaż przez chwileczkę wierzyłaś w to co pisze ten "wie > rzący skomar". Ja zawsze piszę prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 18:14 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > > ferro2 napisała: > > > > > > > osz tyyyyyyy, poco miala racje..... > > > > No nie...nie pisz ,że chociaż przez chwileczkę wierzyłaś w to co pisze te > n "wie > > rzący skomar". > > Ja zawsze piszę prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. > taa, jak wiekszosc katolikow skomar, nawet na glos nie gadaj, ze nalezysz do kk.... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 18:13 pocoo napisała: > ferro2 napisała: > > > > osz tyyyyyyy, poco miala racje..... > > No nie...nie pisz ,że chociaż przez chwileczkę wierzyłaś w to co pisze ten "wie > rzący skomar". poco, troche zycia przezylam juz, ale jak by jeszcze troche popodpuszczac, to by chlopak sie wiecej "wyzalil ". Nie umiem tylko zrozumiec jego myslenia czy wiary, czy w kk ucza takich epitetow, jakimi on innych tutaj obdarowuje?? jakos to nie pasi do wiary w Boga jak on pisze.... dziwny czlek... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 18:41 ferro2 napisała: Nie umiem tylko zrozumiec jego myslenia czy wi > ary, czy w kk ucza takich epitetow, jakimi on innych tutaj obdarowuje Uważasz że katolików to wolno obrażać do woli ? A po drugie to ja nikogo pierwszy nie obrażam lecz czasem muszę się bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 19:02 skomar, ja wiele razy bylam opluwana , ze wierze w Boga, ale jakos nikogo nie obsypalam epitetami, inne slowa tez sa......te epitety wcale nie ida w parze z wiara w Boga. Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 19:37 ferro2 napisała: skomar, ja wiele razy bylam opluwana , ze wierze w Boga, ale jakos nikogo nie o > bsypalam epitetami, Ja nie mam widać takiej pokory jak ty nie pozostaje dłużny. inne slowa tez sa...... Z ; niektórymi ; nie da się inaczej te epitety wcale nie ida w parze z w > iara w Boga. Nie musisz mi tego przypominać, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 19:54 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > skomar, ja wiele razy bylam opluwana , ze wierze w Boga, ale jakos nikogo nie > o > > bsypalam epitetami, > > Ja nie mam widać takiej pokory jak ty nie pozostaje dłużny. > > inne slowa tez sa...... > > Z ; niektórymi ; nie da się inaczej > > te epitety wcale nie ida w parze z w > > iara w Boga. > > Nie musisz mi tego przypominać, wiem. skomar, wcale nie chodzi o pokore, ja tez dluzna raczej nie pozostaje, mam ciety jezor, nawet bardzo, ale moze chodzi o troche kultury..... kk to ponoc kulturalny kosciol, wiec.....jak chcesz ludzi przekonac, ze Jezus jest Twoim wzorem??? ze bedziesz ich wyzywac???? Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 20:07 ferro2 napisała: > skomar, wcale nie chodzi o pokore, ja tez dluzna raczej nie pozostaje, mam ciet > y jezor, nawet bardzo, ale moze chodzi o troche kultury..... kk to ponoc kul > turalny kosciol, wiec.....jak chcesz ludzi przekonac, ze Jezus jest Twoim wzore > m??? ze bedziesz ich wyzywac???? Z jednym takim co pisze pod kilkoma nickami nie da się inaczej chyba żeby się z nim we wszystkim zgadzać. > Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 20:19 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > > skomar, wcale nie chodzi o pokore, ja tez dluzna raczej nie pozostaje, ma > m ciet > > y jezor, nawet bardzo, ale moze chodzi o troche kultury..... kk to pon > oc kul > > turalny kosciol, wiec.....jak chcesz ludzi przekonac, ze Jezus jest Twoim > wzore > > m??? ze bedziesz ich wyzywac???? > > > Z jednym takim co pisze pod kilkoma nickami nie da się inaczej Który to maniek niemoto ?? > chyba żeby się z nim we wszystkim zgadzać. Maniek przecież od katolika nikt nie żąda żeby wypełniał to czego Jezus nauczał , nie po to wymordowaliście pół świata żeby teraz nawet sobie nie popyskować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 20:54 kolter-xl napisał: > Który to maniek niemoto ?? KOLTER PEDAŁ. > > > chyba żeby się z nim we wszystkim zgadzać. > > Maniek przecież od katolika nikt nie żąda żeby wypełniał to czego Jezus nauczał > , nie po to wymordowaliście pół świata żeby teraz nawet sobie nie popyskować : > )) A po drugie to nie rozmawiam z tobą , pa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 20:59 skomar102 napisał: > kolter-xl napisał: > > > > Który to maniek niemoto ?? > > KOLTER PEDAŁ. > > Naćpałeś się kleszy kochasiu :)) twój chłopak wie ze tu facetów podrywasz ? > A po drugie to nie rozmawiam z tobą , pa. Pa ? a ty co pedał , tak żegnają się babki ............. albo pedały :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 21:17 kolter-xl napisał: Pa ? a ty co pedał , tak żegnają się babki ............. albo pedały :)))) No to spier,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 09:20 skomar102 napisał: > kolter-xl napisał: > Pa ? a ty co pedał , tak żegnają się babki ............. albo pedały :)))) > > No to spier,,,,,,,,,,,,,, Skomar Jezus ci zaufał dał misję a ty mu nie zaufałeś i spieprzyłeś na forum wszystko :( Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 09:04 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > > skomar, wcale nie chodzi o pokore, ja tez dluzna raczej nie pozostaje, ma > m ciet > > y jezor, nawet bardzo, ale moze chodzi o troche kultury..... kk to pon > oc kul > > turalny kosciol, wiec.....jak chcesz ludzi przekonac, ze Jezus jest Twoim > wzore > > m??? ze bedziesz ich wyzywac???? > > > Z jednym takim co pisze pod kilkoma nickami nie da się inaczej > chyba żeby się z nim we wszystkim zgadzać. > > Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. no i co, zmienisz cos tym wyzywaniem??? mozna miec duzo nikow, / tylko po co ? /, a moze sie nie odzywaj, jak powiada przyslowie, glupiemu trzeba ustapic.... bedziesz sie z nim klocic??? po jakiego czorta??? zmienisz przez to jego myslenie???? daj spokoj chlopie... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 09:22 ferro2 napisała: > no i co, zmienisz cos tym wyzywaniem??? mozna miec duzo nikow, / tylko po co ? > /, a moze sie nie odzywaj, jak powiada przyslowie, glupiemu trzeba ustapic.... No trochę dowaliłaś na tym forum nie ma nikogo głupszego od skomara . > bedziesz sie z nim klocic??? po jakiego czorta??? zmienisz przez to jego mysle > nie???? daj spokoj chlopie.. On nie umie inaczej historia Krk jest przesiąknięta takimi jak on, którzy do tego idąc mordować samego Jezusa do pomocy wołali . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 15:31 ferro2 napisała: no i co, zmienisz cos tym wyzywaniem??? mozna miec duzo nikow, / tylko po co ? > /, a moze sie nie odzywaj, jak powiada przyslowie, glupiemu trzeba ustapic.... > bedziesz sie z nim klocic??? po jakiego czorta??? zmienisz przez to jego mysle > nie???? daj spokoj chlopie... Masz rację ferro2 głupiemu trzeba ustąpić, traktować go jak powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 15:36 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > no i co, zmienisz cos tym wyzywaniem??? mozna miec duzo nikow, / tylko po co > ? > > /, a moze sie nie odzywaj, jak powiada przyslowie, glupiemu trzeba ustap > ic.... > > bedziesz sie z nim klocic??? po jakiego czorta??? zmienisz przez to jego > mysle > > nie???? daj spokoj chlopie... > > > Masz rację ferro2 głupiemu trzeba ustąpić, traktować go jak powietrze. Ta, akurat w twoim wypadku jako głupszy nie mający absolutnie żadnych merytorycznych argumentów wycofujesz się raczkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 15:57 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > no i co, zmienisz cos tym wyzywaniem??? mozna miec duzo nikow, / tylko po co > ? > > /, a moze sie nie odzywaj, jak powiada przyslowie, glupiemu trzeba ustap > ic.... > > bedziesz sie z nim klocic??? po jakiego czorta??? zmienisz przez to jego > mysle > > nie???? daj spokoj chlopie... > > > Masz rację ferro2 głupiemu trzeba ustąpić, traktować go jak powietrze. oboje mnie zle zrozumieliscie,nie pokazuje palcem na nikogo tutaj na forum, ja ogolnie napisalam, ze glupiemu sie ustepuje i nie wchodzi z nim w dyskusje, a kto sie za glupiego czy za madrego uznaje czy czuje sie nim to juz nie moja sprawa. Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 16:52 ferro2 napisała: > oboje mnie zle zrozumieliscie,nie pokazuje palcem na nikogo tutaj na forum, j > a ogolnie napisalam, ze glupiemu sie ustepuje i nie wchodzi z nim w dyskusje, a > kto sie za glupiego czy za madrego uznaje czy czuje sie nim to juz nie moja > sprawa. Ja także napisałem ogólnie że głupiemu trzeba ustąpić traktować go jak powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 05.07.12, 18:23 skomar102 napisał: > > Ja także napisałem ogólnie że głupiemu trzeba ustąpić > traktować go jak powietrze. Skomar ,ale Jezus oczekuje od ciebie ze będziesz chwalił jego imię , musisz mi dokopać jak je spaskudzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 04.07.12, 20:14 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > Nie umiem tylko zrozumiec jego myslenia czy wi > > ary, czy w kk ucza takich epitetow, jakimi on innych tutaj obdarowuje > > Uważasz że katolików to wolno obrażać do woli ? > A po drugie to ja nikogo pierwszy nie obrażam lecz > czasem muszę się bronić Od razu widać żeś katolik , ty nic niemoto nie musisz przecież Jezusa którego ty osobiście nienawidzisz mówił o nadstawianiu policzka . Nikt ci durniu nie każe na tym forum pisać nikt cie nie będzie wtedy zaczepiał Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 20:51 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > czynnosci powiadasz????uuupppssss.... moze ja sie czegos doucze?? > > Słowami to trudno opisać, oddać cały urok. > Skąd wiesz "prawiczku"? Czytałeś "życie seksualne mrówek"? Jaka ja jestem bardzo ,ale to bardzo niewierząca Skomar.Myślisz,że Ferro da się nabrać na Twoją "niewinnosc"?Nie złamałeś jeszcze celibatu? > > Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 29.06.12, 18:20 pocoo napisała: Skąd wiesz "prawiczku"? Czytałeś "życie seksualne mrówek"? Nie mrówek a ślimaka winniczka. Jaka ja jestem bardzo ,ale to bardzo niewierząca Skomar. Nie wierzysz w rozkosz, wiele tracisz. Myślisz,że Ferro da się > nabrać na Twoją "niewinnosc"? Ależ ja nikogo nie mam zamiaru nabierać. Nie złamałeś jeszcze celibatu? Nie złamałem bo nie jestem duchownym. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 07:40 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > Skąd wiesz "prawiczku"? Czytałeś "życie seksualne mrówek"? > > Nie mrówek a ślimaka winniczka. No nie, skomar.Teraz juz wiesz jak się rozmnaża winniczk,jak sobie dogadza i bierzesz z niego przykład?A bój się Boga skomar,to grzech. > Nie wierzysz w rozkosz, wiele tracisz. A co mi tu odwracasz "kota ogonem"?Ja nie wierzę w twoją cnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 01.07.12, 19:15 pocoo napisała: > No nie, skomar.Teraz juz wiesz jak się rozmnaża winniczk,jak sobie dogadza i bi > erzesz z niego przykład?A bój się Boga skomar,to grzech. A co ty tak we wszystkim dopatrujesz się grzechu no bez przesady. Ja nie wierzę w twoją cnotę. A ja w twoją wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 02.07.12, 21:27 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > No nie, skomar.Teraz juz wiesz jak się rozmnaża winniczk,jak sobie dogadz > a i bi > > erzesz z niego przykład?A bój się Boga skomar,to grzech. > > A co ty tak we wszystkim dopatrujesz się grzechu no bez przesady. > > Ja nie wierzę w twoją cnotę. > > A ja w twoją wierze. a ja sie zastanawiam czy cos takiego jeszcze w ogole na swiecie ostnieje???:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 03.07.12, 16:49 ferro2 napisała: > skomar102 napisał: > > > pocoo napisała: > > > No nie, skomar.Teraz juz wiesz jak się rozmnaża winniczk,jak sobie > dogadz > > a i bi > > > erzesz z niego przykład?A bój się Boga skomar,to grzech. > > > > A co ty tak we wszystkim dopatrujesz się grzechu no bez przesady. > > > > Ja nie wierzę w twoją cnotę. > > > > A ja w twoją wierze. > > a ja sie zastanawiam czy cos takiego jeszcze w ogole na swiecie ostnieje???:D Chyba ze świecą trzeba szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
tweek_off Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 09.02.23, 11:00 "No nie, skomar.Teraz juz wiesz jak się rozmnaża winniczk,jak sobie dogadza i bierzesz z niego przykład?A bój się Boga skomar,to grzech... Sama jedna z tymi chłopami .Takiej już w życiu się nie spotka .Paskudne to życie . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 16:58 pocoo napisała: > Wedle zyczenia. > Z PIERWSZEJ RĘKI; > kiedy siusiasz to przypomnij sobie ,do czego oprócz siusiania służy to co trzym > asz w rączce? No bo zaczynam się rumienić. > W szkole pani nie mowiła? Nie uważałem wtedy na lekcji, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 05:58 skomar102 napisał: > czym głębokościomierzem ? Nie wiem dokładnie czym biskup to robi(wersja udoskonalona lub dłużej w święconej wodzie moczona) ,ale każdy ksiądz ma na wyposażeniu GRZECHOMIERZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 08:32 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > czym głębokościomierzem ? > > Nie wiem dokładnie czym biskup to robi(wersja udoskonalona lub dłużej w święcon > ej wodzie moczona) ,ale każdy ksiądz ma na wyposażeniu GRZECHOMIERZ. i co on tym przyrzadem robi???? swoje grzechy tez mierzy?? czy tylko swoich parafian?? czy moze cos inszego sie z tym robi?? Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 13:18 ferro2 napisała: każdy ksiądz ma na wyposażeniu GRZECHOMIERZ. > i co on tym przyrzadem robi???? swoje grzechy tez mierzy?? czy tylko swoich par > afian?? czy moze cos inszego sie z tym robi?? Tym "przyrządem" mierzy się tylko i wyłącznie grzechy młodych parafianek. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 25.06.12, 21:39 pocoo napisała: > ferro2 napisała: > > każdy ksiądz ma na wyposażeniu GRZECHOMIERZ. > > > i co on tym przyrzadem robi???? swoje grzechy tez mierzy?? czy tylko swoi > ch par > > afian?? czy moze cos inszego sie z tym robi?? > > Tym "przyrządem" mierzy się tylko i wyłącznie grzechy młodych parafianek. aaaaaaaaaaaaaaaaa Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 16:49 pocoo napisała: Tym "przyrządem" mierzy się tylko i wyłącznie grzechy młodych parafianek. Twoje grzechy też można tym przyrządem zmierzyć oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 19:26 skomar102 napisał: > Twoje grzechy też można tym przyrządem zmierzyć oczywiście. > Żadna ci ze mnie parafianka ,a co za tym idzie bezgrzeszna więc co chciałbyś mierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 26.06.12, 21:09 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > Twoje grzechy też można tym przyrządem zmierzyć oczywiście. > > > Żadna ci ze mnie parafianka ,a co za tym idzie bezgrzeszna więc co chciałbyś mi > erzyć? Zadajesz zbyt krępujące pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 27.06.12, 20:08 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > Tym "przyrządem" mierzy się tylko i wyłącznie grzechy młodych parafianek. > > Twoje grzechy też można tym przyrządem zmierzyć oczywiście. z tego co tutaj czytam, poco nie grzeszy wiec pudlo skomar:D Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 17:00 ferro2 napisała: z tego co tutaj czytam, poco nie grzeszy wiec pudlo skomar:D Nie wiedziałem że pocoo taka bezgrzeszna jest, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 28.06.12, 19:52 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > z tego co tutaj czytam, poco nie grzeszy wiec pudlo skomar:D > > Nie wiedziałem że pocoo taka bezgrzeszna jest, sorry. tutaj duzo bezgrzesznych.... Nie ma kolejki do nieba, tam przychodzi tylko zasłużona kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: przecież ten biskup ją chrzci w wodzie 29.06.12, 18:11 ferro2 napisała: tutaj duzo bezgrzesznych.... No chyba sami bezgrzeszni. Odpowiedz Link Zgłoś