lumpior 20.02.21, 10:54 weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,26803268,bashobora-wskrzesil-27-zmarlych-wiecej-niz-jezus-ojciec-john.html // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awariant Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 20.02.21, 13:06 Czyli wykonał pracę dziewięciu J? Ciekawe w jakim czasie, bo wtedy można by porównać moc. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 02:04 awariant napisał: > Czyli wykonał pracę dziewięciu J? > Ciekawe w jakim czasie, bo wtedy można by porównać moc. Tak, liczba wskrzeszeń na godzinę byłaby dobrym miernikiem posiadanej mocy. Fajne by było bicie rekordów do księgi Guinnessa. John Smith jednym ruchem ręki zmartwychwstał cały cmentarz! Mamy nowy rekord! S. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 20.02.21, 16:02 A może by tak kościół sfinansował mu utworzenie szkoły wskrzeszeń zamiast ciągle podnosić skrzydła KUL-owi? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 20.02.21, 16:24 A gdzie są ci wskrzeszeni? Ja mam gdzieś to wyniesienie suendera. Ja chcę do Bashobory. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 02:05 pocoo napisała: > A gdzie są ci wskrzeszeni? > Ja mam gdzieś to wyniesienie suendera. Ja chcę do Bashobory. Czarnuch Ci się marzy? Ciekawe dlaczego? :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 09:37 Afroamerykanin ! Snajper, ty rasisto lynch ci się marzy? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 10:39 snajper55 napisał: > Czarnuch Ci się marzy? Ciekawe dlaczego? :D > > S. Nie podoba mi się, chociaż w nocy wszystkie koty są czarne. Myślisz o rozmiarach penisa? Przereklamowane. Ja myślałam o wskrzeszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 20.02.21, 16:31 Okrzyk - "Niech żyje!" nikogo nie wskrzesił. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 02:08 edico napisał: > A może by tak kościół sfinansował mu utworzenie szkoły wskrzeszeń zamiast ciągl > e podnosić skrzydła KUL-owi? KUL powinien go zatrudnić. Mógłby wykładać propedeutykę wskrzeszania. A jakiś prawnik musiałby się wziąć za bary z prawnymi aspektami wskrzeszania. Seminarium prawo spadkowe a wskrzeszanie byłoby bardzo ciekawe. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 02:11 snajper55 napisał: > KUL powinien go zatrudnić. Mógłby wykładać propedeutykę wskrzeszania. A jakiś p > rawnik musiałby się wziąć za bary z prawnymi aspektami wskrzeszania. Seminarium > prawo spadkowe a wskrzeszanie byłoby bardzo ciekawe. Czy wskrzeszony może żądać przywrócenia do pracy? Po jakim czasie od śmierci? Czy uposażeni powinni oddawać wypłacone ubezpieczenia? W końcu śmierć miała miejsce. Co z ubezpieczeniem na życie zmartwychwstałego? S. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 09:40 To jest już działka wskrzeszającego. Wskrzesił, to niech ponosi konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 10:43 A ja widziałam faceta, który uznany za zmarłego , po iluś tam latach przypomniał sobie o żonie. Widocznie zaraz po wskrzeszeniu ogarnęła go boska amnezja. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 14:40 Różnie to bywa w życiu z tymi powrotami. Słyszałem o gościu, który wyszedł po papierosy i już nie wrócił ) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 16:24 edico napisał: > Różnie to bywa w życiu z tymi powrotami. Słyszałem o gościu, który wyszedł po > papierosy i już nie wrócił ) > Wujek mojego męża , wyszedł w laczkach po papierosy w chrzciny drugiej córki i zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 16:39 To musieli być zawodowi turyści wędrujący po długich atrakcyjnych szlakach :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 13:14 edico napisał: > To jest już działka wskrzeszającego. Wskrzesił, to niech ponosi konsekwencje. A jeśli wdowa zdążyła wyjść za mąż? Co ma zrobić wskrzeszający? Zabić nowego męża? A potem go wskrzesić? S. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 13:47 "A jeśli wdowa zdążyła wyjść za mąż? " - snajper55 Wtedy niejeden były mąż może być rekordzistą w skakaniu - na boki. Miłość będzie mieć u niego niejedno imię. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 14:43 Sytuacja zerowa, czyli bez wyjścia. I przed wskrzeszeniem i po nim będzie nadal stał na rozstajnych nogach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 15:57 "Sytuacja zerowa, czyli bez wyjścia. " - edico Ludzie pijani miłością trzeźwieją bardzo wolno. Chociaż małżeństwo jest ciężkim więzieniem, ale lżejszego nie wymyślono. Rzadko są także miłości pirackie - ślepe na jedno oko. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wskrzesił 27 osób. Ot ...wiara. 22.02.21, 16:12 Otóż to :) www.youtube.com/watch?v=wmX3lsm1T9E Odpowiedz Link Zgłoś