Dodaj do ulubionych

Taka akcja jest możliwa

27.01.23, 14:25
Tekst linku
www.crimewavespodcast.com/home/holy-blood-holy-money
www.isalahat.com/post/is-the-catholic-church-a-criminal-organization
krytykapolityczna.pl/swiat/usa-kosciol-katolicki-pedofilia-organizacja-przestepcza/Tekst linku
Tekst linku

Kościół w Polsce jest ORGANIZACJĄ PRZESTĘPCZĄ..Każda Polka i każdy Polak musi to wiedzieć i – konsekwentnie - decydować czy mieć jakikolwiek związek z przestępcami i finansować ich, lub być osobą porządną, uczciwą i trzymać się od nich z daleka.Wszyscy powinni podjąć tą decyzję, zwłaszcza klasa rządząca.
Włąśnie, klasa rządząca i nie rządząca doskonale to wiedzą .
Polski Kościół rzymsko Katolicki jest organizacją przestępczą, jak i cały Krk z Watykanem To jest fakt, którego nie można już ani ukryć, ani zaprzeczyć.W przeciwnym razie media polskie, autorzy publicznych wypowiedzi, media zagraniczne które określają KrK, Watykan jako organizację przestępczą byłyby zaskarżone o zniesławienie, skazani na płacenie astronomicznych odszkodowań a wiadomości, artykuły, wywiady itd. informujące o charakterze przestępczym Kościoła byłyby eliminowane.Tak nie jest i to jest też jeden z niepodważalne potwierdzenie wiarygodnościtych informacji.
„Święta mafia”. Ktokolwiek współpracuje z organizacją przestępczą, popiera ją, ciągnie z tego korzyści materialne i nie materialne, utrudnia dochodzenia śledcze, ułatwia instytucjonalne rozpowszechnianie wśród nieświadomych dzieci i młódzieży ideologii organizacji przestępczej, aby ta miała potem umysłowo poddanych itd.JEST PRZESTĘPCĄ i może być za to oskarżony, podstawiony przed sądem i skazany.
Załóżmy, że grupa oświeconych Polek i Polaków zwróci się do adwokata, aby na podstawie znanych dzisiaj faktów, dostępnych dzisiaj dokumentów, świadectw, wyrokow sądowych zarówno polskich jak też pochodzących z innych krajów itp złozył skargę o rozwiązanie konkordatu, ponieważ obecnie istnieją dowody których nie było, lub były niedostępne w momencie podpisania konkordatu, na podstawie których Kościół Polski jest organizacją przestępczą, pozbawioną wartości moralnych.Nie można iść ręka w rękę z przestępcami.
Polski Kościół rzymsko Katolicki mógłby nadal, tymczasowo, funkcjonować lecz w całkowitym oderwaniu od Państwa, jego finansów i struktur.Odebrać nieruchomości dane kościołowi, ponieważ zdradził zaufanie kiedyś położone w nim i dzisiaj okazał się on instytucją moralnie tego niegodną.
Równolegle można by zwrócić się do odpowiednich instytucji UE.
Przedstawiłem propozycję akcji opartej na konkretnych faktach.Trzeba by to wszystko elegancko opracować, udokumentować, rozpowszechnić, poprzeć w społeczeństwie i popchnąć do przodu.Do tego jest potrzebny zespół dobrych adwokatów,
Załączyłem tylko kilka linków.
Benedykt XVI został oskarżony za zbrodnie przeciw ludzkości.Potem poddał się do dymisji.

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • qwardian [...] 27.01.23, 14:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • yoma Re: Taka akcja jest możliwa 27.01.23, 15:18
      >złozył skargę o rozwiązanie konkordatu,

Do kogo?

>ponieważ obecnie istnieją dowody których nie było, lub były niedostępne w momencie podpisania konkordatu,

Rozwiązanie jakiejkolwiek umowy to sprawa cywilna, nie karna. Mieszasz procedury.

>na podstawie których Kościół Polski jest organizacją przestępczą, pozbawioną wartości moralnych.Nie można iść ręka w rękę z przestępcami.

Po pierwsze, istnieje taka bardzo niewygodna rzecz jak domniemanie niewinności, ergo, kogo nie skazano, ten jest niewinny. Po drugie, jest taka osoba prawna, Kościół Polski?
    • antares504 Re: Taka akcja jest możliwa 28.01.23, 00:38
      Hejka, witaj ~mim1656awo. Hmm, ostry ten Twój wpis. Wiesz, bawi mnie moda na obrzucanie chrześcijaństwa błotem i piszę to jako obiektywny badacz rzeczywistości, niezwiązany z religią. Szydzenie oraz pogarda dla chrześcijan przejawia się w wielu aspektach - w zwykłej rozmowie, dyskusji, kulturze czy mediach. Wytworzyła się żenująca otoczka, w której bycie wojującym ateistą jest 'cool', a bycie chrześcijaninem to oznaka ciemnoty oraz głupoty. Ileż to razy byłem świadkiem jak zwyczajne rozmowy towarzyskie natrafiając na temat religii zamieniały się w festiwal nienawiści do chrześcijaństwa. Doprowadziło to do przykrej tendencji nieprzyznawania się publicznie do swojej wiary - wiele razy widziałem jak osoby, które wierzą w Boga, modlą się, chodzą do kościoła, wolały milczeć w towarzystwie lub wręcz chichotać na pokaz z okrutnych żartów na temat wiary, ze strachu przed reakcją innych. Gdyby się przyznały to zaraz pojawiają się uszczypliwe komentarze, docinki, nawet jeśli taka osoba jest lubiana to niektórzy będą reagować niczym w amoku i wyśmiewać chrześcijaństwo. Tylko ja wiem Kumplu ~mim1656awo, że Ty piszesz o Kościele jako instytucji - i tutaj masz rację, gdyż sam Kościół przypomina mi taką... powiedzmy brodawkę na skórze. Wycięcie brodawki jest korzystne dla organizmu. Natomiast złe dla brodawki. Też nie trzeba pustej przestrzeni niczym wypełniać. Rana zagoi się sama. Choć może zostać blizna. Niektóre brodawki rosną zbyt długo i wydaje się im, że są samym organizmem. Albo twierdzą, jakoby organizm bez nich miał sobie nie poradzić. Wręcz nie przeżyć, powinien dziękować, cieszyć się, że brodawka na nim wyrosła. To błąd. Nie należy się tym przejmować tylko narośl usunąć jeśli jest zła. A ona jest zła.
      • wariant_b Re: Taka akcja jest możliwa 28.01.23, 12:00
        antares504 napisał:
        > ... i tutaj masz rację, gdyż sam Kościół przypomina mi taką... powiedzmy brodawkę na skórze.

A mnie się przypomniał kawał o przychodzibabie:
        Przychodzi baba do lekarza, a na głowie ma żabę.
        - Co pani dolega? - pyta lekarz
        A żaba na to: coś mi na dupie wyrosło.

Wydaje mi się, że wierni stanowią coraz większy problem dla Kościoła.
        • mim1656awo Re: Taka akcja jest możliwa 28.01.23, 15:26
          Zaskakujące, napisałem że:
          1.KrK z Watykanem jest organizacją przestępczą i dodałem linki.Nik nie negował tej prawdy.
          2.Napisałem, że Polski Kościół jest organizacją przestępczą i dodałem link i też nikt nie negował
          3.Napisałem, że kto współpracuje z organizacją przestępczą, ukrywa jej przestępstwa, zawiera układy z organizacją przestępczą, jest przestępcą, tym bardziej jeśli robi to by ciągnąć z tego korzyści ze szkodą – umysłową i materialną - obywateli Państwa.I tu też nikt nie podważał mojej opinii.
          Yoma coś tam bełkocze Jeśliby ksiądz masturbował 8 letnie dziecko-dziewczynkę i kazał jej też masturbować siebie samego, a to byłaby córeczka lub wnuczka yoma, to tenże 1/4 głowek natychmiast, z szybkością światła, znalazł by odpowiedzi na pytania, które innym zadaje.. ?............ „ Po pierwsze, istnieje taka bardzo niewygodna rzecz jak domniemanie niewinności, ergo, kogo nie skazano, ten jest niewinny. Po drugie, jest taka osoba prawna, Kościół Polski?” Czy też – jako rycerz domniemanej niewinności – starał się przekonywać dziecko, że to są „święte ręce księdza przed świętą komunią” i „ swięte nasienie księdza” jako namiastka świętej hostii.
          Tekst linku
          antares – wziął albo za mało albo za dużo pigułek przepisanych mu przez lekarza i bawi się w samouka-dermatologa.Nie chciał zrozumieć, lub po prostu, nie zrozumiał.Raczej to drugie.Pisze to biedactwo „Wiesz, bawi mnie moda na obrzucanie chrześcijaństwa błotem i piszę to jako obiektywny badacz rzeczywistości..”Błędzący Badaczu Rzeczywistości (BBR), broń raczej Dulcyneę z Tobozo przed wiatrakami-smokami o ile znajdziesz twego Sancio Panza.Czytając to co piszesz, jestem pewny, że w tobie jednym jest was dwóch.Taka dwójca nie święta.Miejscem habitatu natuiralnego Świętego chrześcijaństwa jest gnojówka, którą oni sami sobie stworzyli i w której naturalnie, dobrze i wygodnie egzystują.Nie jest możliwe obrzucanie błotem, siędzących po czubki głów we własnej gnojówca.Nie pisz bzdur.Ani teraz, ani potem.Najlepiej nie pisz w ogóle.
          Tekst linku

Dziękuję wariantowi za ciętą satyre.
          • yoma Re: Taka akcja jest możliwa 28.01.23, 15:35
            >Yoma coś tam bełkocze

To samo idź do adwokata, zamiast wzywać do krucjaty, shrug. Błaźnić się cudzymi rękami to każdy potrafi.

A nie zapomnij opowiedzieć, jak było :)
            • mim1656awo Re: Taka akcja jest możliwa 14.02.23, 17:13
              Tekst linku
              Tekst linku
              Tekst linku

Kościół rzymsko (pedofilsko) katolicki JEST ORGANIZACJĄ PRZESTĘPCZĄ.Irlandia, Francja, Niemcy, USA, Kanada, Polska, Australia, Holandia, Belgia.Gdziekolwiek jesteś, tam są księża KrK.Przestęocy pedofile, starannie ukrywani przez przestępcze, zboczone, pedofilskie hierarche. Teraz to wszystko zaczyna lawinowo wychodzić na jaw, jak śmierdzący gnój – bo to jest gnój – z pachnących kadzidłami kościołów, bazylik, plebanii, k(n)urii.Gdzie kapłan tam przestępstwo.Wiadomości wstrząsają opinią publiczną.Tysiące i tysiące dzieci zostało zamordowanych duchowo przez księzy katolickiego kościoła.Zabójstwo fizyczne jest stokroć mniejsze od zabójstwa duchowego, zabójstwa życia afektywnego, przyszłości, złamania na wieki wieków wiary dziecka – niewinnej istoty która do dorosłega zwraca się z ufnością, tym bardziej iż jest to ksiądz - w bliźniego.
              Kapiące śliną chuci wargi, czarne sutany rozchylające się i drżące pożądaniem ręce wkładające do rąk i ust małych dzieci jurne członki aby zmuszać je do masturbacji, do seksu oralnego, do stosunków płciowych.Potem te ręce rozdają św. komunię.Miałem chyba 9 lat, kiedy poszedłem do 1-ej spowiedzi.Byłem zestresowany i wystraszony.Nie chciałem tego robić, a nikt z rodziny nie powiedził mi, aby napisać na kartce 5, 6 głupstw i nie mówić o sobie.Trafił mie się jakiś pedofil, bo zaraz zapytał się czy się dotykam.Wyobrażacie sobie, tak do 8, 9 letniego dziecka!
              Całą Portugalię ogarnia fala wzburzewnia!Przecz z przestępcami w czarnych sutanach, precz z pedofilią, precz z mordoweniem duchowym naszych niewinnych dzieci! Precz z pedofilskim kościołem na wieki wieków!.
              Gwałty miały miejsca w konfesjonałach, podczas lekcji katechizmu, w szkołach, na obozach letnich, gdziekolwiek był zbrodnzrz ksiądz i dziecko-ofiara.
              I mamy tym zbrodzniarzom, zabójcom duchowym dzieci pozwolić na bezkarne kontynuowanie gwałtów popełnianych przez kler opłacany z naszych pieniędzy, butnie panoszący się wszędzie i zawsze, bo chroniony przez politykę!
              KONIEC KONKORDATU Z PRZESTĘPCAMI !!!!
              • antares504 Re: Taka akcja jest możliwa 14.02.23, 20:29
                Eeee, drogi Kolego ~mim1656awo, ale w Tobie siedzi mściwość do Kościoła. OK, niech Ci będzie, ale pomyśl, że obywatele Polski to wszystko tolerują, te fikołki biblijno intelektualne jakie przewielebni odstawiają. Więc ja, bardziej obwiniam Polaków, bo to oni chcieli swobód Solidarności i kościoła. Solidarność, Solidarność Lechu Lechu a po drodze do kościoła Naród śpiewał Boże wolną Polskę dać nam Panie, a po wysłuchaniu bzdur z ambony pokrzepieni wafelkiem z nową siłą strajkowali, a gdzie strajk tam ksiądz i wafelek. Kumplu ~mim1656awo, tutaj jest Szarik pogrzebany. Kiedyś w imię religii podbijano obce tereny, szło się na wojny, płaciło kasę, a dzisiaj w imię religii idziesz głosować. Polityka jest wszędzie. Przecież Biskupi, którzy mówią o sobie, iż są „sługami” na czele z papieżem, będącym „sługą sług” , w rzeczywistości podzielili pomiędzy siebie cały świat i ciągle naginają go do wizji Kościoła, powołując się przy tym na autorytet samego Boga. To są dopiero jaja. A dlaczego się to udaje ???. Bo w Polsce katolicyzm jest to taki rodzaj choroby psychicznej. Wydawałoby się, iż wkroczyliśmy w nową erę człowieka, w którym odrzuca się i potępia krzywdy jakie wyrządził ludzkości Jezus rękami błędnie zinterpretowanej wiary przez swych wyznawców, lecz obserwując obecną sytuację odnoszę wrażenie, iż okres średniowiecza jeszcze tkwi w umysłach Rodaków. Tam gdzie w innych państwach ludzie normalni i wykształceni odchodzą od wiary w gusła, sekty i inne wymysły wyobraźni, tak w Polsce pielęgnuję się wiarę w brednie o dziewicy, którą wyru%ał duch i mimo urodzenia dziecka nadal pozostawała dziewicą. Teraz pomyśl Kolego ~mim1656awo, gdybyś był w Polsce biskupem, to nie wykorzystał byś dla swojej instytucji czyli KK, przymulenia tego narodu ???. W Polsce kler KK wbił swoim parafianom do ciemnych głów że jest w tej firmie najważniejszy a główny przewodnik stada jest jeszcze w dodatku nieomylny. I niestety tzw.katolicy to kupili i mają tak jak mają. Przecież katolicy w sprawach kościoła i wiary tegoż kościoła mają tyle do powiedzenia co żydzi podczas okupacji hitlerowskiej.
                • edico Re: Taka akcja jest możliwa 28.02.23, 05:37
                  Atakiem na mim1656awo niestety pogrążasz się we własnej uliczce miraży Kalego.
              • antares504 Re: Taka akcja jest możliwa 15.02.23, 19:54
                Wiesz ~ mim1656awo, dzisiaj dopiero zauważyłem, że napisałeś o mnie tak : " Antares504 wziął albo za mało albo za dużo pigułek przepisanych mu przez lekarza i bawi się w samouka-dermatologa ". To powiem Ci coś... jesteś nad wyraz prymitywny. Szczycisz się swoją niewiedzą, głupotą, obnosisz się tutaj na Forum ze swoimi prostackimi prawdami objawionymi. Snickersa to sobie zjedz, zanim zaczniesz komuś wytykać cokolwiek. Nie umiesz normalnie gadać tylko smażysz jakieś kocopały o "chłopskorozumowych bzdurach". Co ci to daje ???.
    • privus Re: Taka akcja jest możliwa 15.02.23, 14:15
      mim1656awo napisał:

... Załóżmy, że grupa oświeconych Polek i Polaków zwróci się do adwokata, aby na podstawie znanych dzisiaj faktów, dostępnych dzisiaj dokumentów, świadectw, wyrokow sądowych zarówno polskich jak też pochodzących z innych krajów itp złozył skargę o rozwiązanie konkordatu, ponieważ obecnie istnieją dowody których nie było, lub były niedostępne w momencie podpisania konkordatu, na podstawie których Kościół Polski jest organizacją przestępczą, pozbawioną wartości moralnych.Nie można iść ręka w rękę z przestępcami. ...
      Założyć można wiele, nawet obrączkę na palec :)

Zgodnie z art. 133 ust. 1 pkt. 1 Konstytucji, umowy międzynarodowe ratyfikuje Prezydent. Dokonuje on także wypowiedzenia umów podlegających ratyfikacji.

Potrzebna jest tylko świadomość i bezstronność prezydenta w tym, co robi.
      • mim1656awo Re: Taka akcja jest możliwa 15.02.23, 15:35
        Tekst linku
        Potwór w sutannie.To księża kościoła rzymsko katolickiego w Polsce.Ilu takich potworów w sutanach jest jescze oprócz tego? Nasze piękne i niewinne dzieci, córki, synowie, wnuki, wnuczki są codzienne gwałceni przez zboczony kler kościoła.Szkoły, konfesjonały, plebanie, ba nawet ołtarz są miejscami serialnych morderstw duchowych popełnanych na nieletnich przez pedofilski kler.
        To nie jest „obrzydliwa farsa”, księże Stanisławie Koszwaro!To są wyznania zamordowanych duchowo przez was księży, tysięcy niewinnych dzieci.Zabójstwa duchowe serialne.Niszczenia przyszłego pokolenia, niszczenie ich rodziców, braci, sióstr.Jesteście zakałą Polski.Pedofilia jest „chorobą zawodową księży”.O tym muszą wiedzieć wszyscy obywatele, muszą być poinformowani.Koniec z „tylko nie mów nikomu”.
        Kapłani pedofile zabijają duchowo swoje ofiary i doprowadzają je do autodestrukcji, do samobójstwa
        Tekst linku
        Tekst linku
        Więc oczym mówimy!O konkordacie z organizacją mającą jako członków morderców duchowych!O ułatwianiu instytucjonalnym tym zbrodniarzom kontaktu z nieletnimi!Zdrowa moralnie część Polek i Polaków musi podnieś głos w obronie przyszłego, normalnego życia własnych dzieci, o ile nie będzie już za późno.
        Precz z konkordatem, precz z zawodowymi pedofilami uprawnianymi oficjalnie, ope legis, do kontaktu z nieletnimi!
        Czy obalenie konkordatu z racji „przestępczego charakteru” Krk dzisiaj jest realne? Prawdopodobnie obecnie jeszcze nie, lecz sama akcja zmierzjąca do tego, rozgłos publiczny, ukształtowanie świadomośći – zwlaszcza wśród młodszych – czym jest realnie Kr(pedofilsko)k byłoby już sukcesem.Irlandia docet.
        • antares504 Re: Taka akcja jest możliwa 15.02.23, 20:00
          Wiesz ~ mim1656awo, z Twoich licznych wypowiedzi tutaj na Forum " Religia i wiara" oceniam, że jesteś takim domorosłym filozofem, któremu się ubzdurało, że coś zmienia, że walczy o lepsze jutro. I tylko nie zauważasz, że stałeś się w czyichś rękach doskonale sterowaną pacynką, którzy wykorzystują Cię jako pożytecznego idiotę. Nie masz wiedzy, ale się wypowiadasz, najczęściej w durny sposób o tematach, które przekraczają Twój zakres myślenia.
        • edico Re: Taka akcja jest możliwa 28.02.23, 04:39
          Kościelny orwellizm na dzisiaj ma się dobrze/
    • krytykantka0.07 Re: Taka akcja jest możliwa 16.02.23, 18:07
      Gdybyś jeszcze nie zauważył to papież mówi o odnowie dusz i powrocie chrześcijaństwa do korzeni. Polsce nie potrzeba ani wojujących katolików ani wojujących wyznawców jedynie słusznego ateizmu. Ateiści tak samo propagują kult tandety. Ludzi nie sądzi się według ich przekonań tylko według tego co te przekonania z nich czynią.
      "Miałeś, chamie, złoty róg,
      miałeś, chamie, czapkę z piór:
      czapkę wicher niesie,
      róg huka po lesie,
      ostał ci się ino sznur,
      ostał ci się ino sznur"

Ten cytat z "Wesela" Wyspiańskiego pokazuje smutną rzeczywistość gdy ludzie zaczynają CHOCHOŁI TANIEC...
      Jak doszło do absurdalnej sytuacji, że ani jeden polityk w tzw. demokracji nie rozumie co mówi? Bo to wieki temu demokracja doprowadzila Jezusa na Golgotę, gdy tlum wybrał Barabasza. Coś sie zmieniło w mentalności sprytnie manipulowanego tłumu? Jak doszlo do absurdalnej sytuacji, że nikt nie zadaje sobie nawet trudu,aby STRATEGIĘ DOSTOSOWAC DO SYTUACJI? Mądrość wschodu jest podobna do chrześcijaństwa. Zatem jak doszło do absurdalnej sytuacji, że nikt z tzw chrześcijan nie widzi ZWIĄZKÓW PRZYCZYNOWO SKUTKOWYCH? A mądrość wschodu je pokazuje. To nie GROŹBY. To ocena sytuacji przez strategów. Czy naprawdę nie ma nadziei dla tego świata? Nikt nie wie czym jest strategia sprawiania bólu i czym jest strategia błędnego koła? Słowa, które na początku zacytowałam w konfrontacji z dumą, bo pochodzenie ma znaczenie dziwnie groteskowo brzmią...Z czego mamy być dumni? Z tego, że dzięki rządom głupców, którzy rzucają wyzwanie Bogu jesteśmy o krok od zagłady i żadne modlitwy o pokój nas nie uratują? Dzięki nienawiści I paranoi wydajemy na siebie wyrok, a modlitwami sprawdzamy na ile Bóg jest wszechmocny i uratuje nas przed zagładą do której sami dążymy? To bluźnierstwo. Zatem co zostaje nam "co wszystko wiemy, dla których żadna z dawnych miar już nie wystarcza"? Rządy ekspertów i powrót chrześcijaństwa do korzeni. Jest piękna pieśń:
      "Usłysz Bożej Matki głos,
      Która wzywa dzisiaj nas.
      Chce u Syna znów wyprosić
      Cud przemiany serc.
      Uczyńcie, co wam mówi Syn,
      Przyobleczcie wiarę w czyn.
      Niech się Słowo Boże stanie
      Ciałem w każdym z was".
      Tego właśnie potrzeba. Odnowy dusz o której mówi papież...
      • mim1656awo Re: Taka akcja jest możliwa 17.02.23, 17:40

Tekst linku
        Przeczytajcie ten link.
        Wstrząsające.Oto jak to zboczone, okrutne, bezduszne, przestępcze świńskie bydle zwane księdzem polskiego kościoła katolickiego gwałciło, torturowało, zabijało i zabiło duchowo na całe życie 12 letnie dziecko.Przerażające.Niech mi jakiś kolejny idota nie pisze, że przesadzam, bo go pogonię do Watykanu kopniakami w dupę.

„......Kiedy na początku, gdy zaczynał mnie maltretować, nie mógł wcisnąć członka w moją pochwę, bo przecież byłam małą dziewczynką niegotową na taki stosunek, wpadł na pomysł, że będzie poszerzał wejście różnymi przedmiotami. Używał do tego kija od szczotki klozetowej, dezodorantów czy różnej grubości drewnianych kołków..........”

To powinni znać wszyscy Polacy i brać silnie za rękę córki, synów, wnuczki, wnuki, (ba. polecałbym nawet wziąść na smycz domową suczkę) jeśli tylko na choryzoncie pojawi się zboczony przestępcza w czarnej sukni.W USA zostałby skazany na prawdziwe dożywocie, w RP juz po paru latach wrócił do „pracy” z nieletnimi.
        Tylko kilka dni temu :
        Tekst linku
        Tekst linku

PRECZ Z KONKORDATEM I ZBOCZONYMI PRZEATĘPCAMI PEDOFILAMI W CZARNYCH KIECKACH
        • krytykantka0.07 Re: Taka akcja jest możliwa 17.02.23, 20:32
          Skończ z tymi głupotami. Kościół potrzebuje odnowy. Ewolucji a nie rewolucji. Skoro papież Franciszek mówi o powrocie chrześcijaństwa do korzeni i o tym, że katolicy mają się nawrócić na chrześcijaństwo to nikt nie będzie się cofał w rozwoju. Myślisz, że im więcej ofiar i im bardziej drastyczne sceny to dobrze, bo mają działać na wyobraźnię? Zboczony jesteś? Wystarczy już tego grania na emocjach. Pustaki myślą, że życie to teatr?
          • edico Re: Taka akcja jest możliwa 28.02.23, 04:36
            Kościół odnawiał się już tyle razy, że chyba nic mu już nie pomoże. Zbiera owoce własnego konserwatyzmu odpornego na wszelkie zmiany. Polski Kościół ma w tym też znaczący udział. Zresztą zafiksował sobie w tej materii należne miejsce.
    • edico Re: Taka akcja jest możliwa 28.02.23, 04:31
      Takie opinie spotyka się coraz częściej nie tylko w Polsce.
    • edico Re: Taka akcja jest możliwa 28.02.23, 05:47
      mim1656awo napisał:

> Benedykt XVI został oskarżony za zbrodnie przeciw ludzkości.Potem poddał się do
      > dymisji.

Uważam, że była to podstawowa przyczyna jego abdykacji. Po prostu nie chciał osobiście ponosić odpowiedzialności za 2 tys. lat funkcjonowania tronu papieskiego. Pod tym względem zupełnie się jemu nie dziwie, chociaż zawsze miałem etyczny niedosyt funkcjonowania byłego żołnierza SS na takim stanowisku religijnym mającym na morale swoich wiernych.
      • mim1656awo Re: Taka akcja jest możliwa 07.03.23, 19:40
        [url=c www.se.pl/wiadomosci/swiat/ksiadz-pedofil-gwalcil-5-latke-kladl-ja-do-lozeczka-i-uprawial-z-nia-seks-oralny-aa-cz3T-3HTX-gcy8.html]Tekst linku[/url]
        Świeżutkie sprzed niespełna 2 miesięcy.Ten zboczony knur w sutannie zwany księdzem kościoła rzymsko katolickiego, z pianą chuci na wargach gwałcił 5 letnie dziecko.Dziewczynkę.Popełnił liczne zabójstwa. Zamordował psychicznie i duchowo ją i jej rodziców.
        Ksiądz zboczeniec, pedofil serialny, przestępca seksualny, morderca duszy i psychiki dziecięcej.Nie dziwi to już nikogo.Gay profession, ksiądz, zboczeniec ukrywany przez k(n)urię. Lecz któż nie grzeszy, drodzy parafianie?Wyrozumiałość i przebaczenie.A że niewinne dziecko, jego rodzice będą miały życie zrujnowane?Dobrze.Cierpienie (innych) przybliża do Boga.Przecież nawt Jezus tego chciał „Pozwólcie dzieciom przychodzić do Mnie, nie przeszkadzajcie im; do takich bowiem należy królestwo Boże”.
        Drodzy parafianie, poświęćcie własne dzieci Bogu!To ksiądz, to jest jego nasienie w małej buzi 5 letniej dziwczynki, to prosta droga do raju dla niej, i natychmiastowa dla księdza, który będzie po niej, i po innych, jeździł setki razy.
        Tekst linku
        Ksiądz zgwałcił dziecko?Toż to „nie wiadomośc”.
        Niacały miesiąc temu.Oto inny przestępca w sutannie.Inny z tysięcy.Wspólny mianownik to zawód księdza katolickiego, czarna sutanna, zboczony umysł, niezaspokojona chuć. Prawie pewna bezkarność gwarantowana przez przestępczą hierarchię, przez takich samych jak on.Kruk kruka nie zadziobie.Przeniesony z jednej parafii na drugą, trzecią, czwartą, n-tą.Jak wirus, taki przestępca tylko zabija.
        Tekst linku
        Kościól rk jest organizacją przestępczą. Rząd Państwo suwerennego nie może podpisywać układów z przedstawicielami przestępców, a jeśli to robi, wiedząc – jak to jest powszechnie wiadomo – że ukłda się z przestępcami, robi akt przestępczy i nielegalny, tym bardziej jeśli czerpie z tego jakiekolwiek korzyści.Do ut des.Obalić konkordat.Religia wolnym wyborem obywateli i przez nich finansowana.Upaństwowić darowizny państwowe z racji ptzekupstwa.Zabronić, ustawowo, kontaktu kleru z maloletnimi bez obecności rodziców.Won z przedszkoli i szkół każdego stopnia.
        Tekst linku
    • edico Re: Taka akcja jest możliwa 07.03.23, 20:28
      Wiele na to wskazuje, oprócz naruszenia podstawowej zasady obowiązującego konkordatu zakresie nieingerowania władz kościelnych w sprawy państwa.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka