Dodaj do ulubionych

Taki gruby, taki chudy, taki duży taki mały

07.02.23, 11:36
Dotad traktowalem te zapewnienia jako licentię poetica, gdy to jest wskazówką kursu i ścieżki.
Okazuje się że są liczne przyklady na to iż świętym może być pedofil, pijak a nawet słuchacz radia maryja. Drogę otworzył św. Dyzma, łotr z krzyża. Jego naśladowca we Francji: morderca, rabuś cudzołożnik zgilotynowany w latach pięćdziesiątych XX w.
za to że czekając na gilotynę pokochał Jezusa jest kandydatem na patrona więźniów. Potrzeba jednego uzdrowienia, ale jak Karolowi znaleźli to i temu coś przypiszą. Dla chcącego nic trudnego czego doqodzą: Augustyn z Hipppny "
Znany był z powiedzenia: Boże, daj mi czystość i cnotę, ale jeszcze nie teraz" Podobnie Konstntyn , chlał gwałcił, mordował a kiedy już nie mógł to się ochrzcił i tylko oddał ducha zosdał świętym. Inny przypadek godny naśladowania to Maria z Egiptu, zaczęła oddawać się hurtem w wieku 12 lat. I mała i chuda a święta.
Chyba zacznę udawać, (dla jaj, a nie aureoli), nawróconego. Ksywę mam stosowną - ireneo.
I tak mi dopomóż buk.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Taki gruby, taki chudy, taki duży taki mały 07.02.23, 14:41
      ireneo napisał(a):

> Dotad traktowalem te zapewnienia jako licentię poetica, gdy to jest wskazówką k
      > ursu i ścieżki.
      > Okazuje się że są liczne przyklady na to iż świętym może być pedofil, pijak a n
      > awet słuchacz radia maryja. Drogę otworzył św. Dyzma, łotr z krzyża. Jego naśla
      > dowca we Francji: morderca, rabuś cudzołożnik zgilotynowany w latach pięćdziesi
      > ątych XX w.
      > za to że czekając na gilotynę pokochał Jezusa jest kandydatem na patrona więźni
      > ów. Potrzeba jednego uzdrowienia, ale jak Karolowi znaleźli to i temu coś przyp
      > iszą. Dla chcącego nic trudnego czego doqodzą: Augustyn z Hipppny "
      > Znany był z powiedzenia: Boże, daj mi czystość i cnotę, ale jeszcze nie tera
      > z
      " Podobnie Konstntyn , chlał gwałcił, mordował a kiedy już nie mógł to się
      > ochrzcił i tylko oddał ducha zosdał świętym. Inny przypadek godny naśladowania
      > to Maria z Egiptu, zaczęła oddawać się hurtem w wieku 12 lat. I mała i chuda a
      > święta.
      > Chyba zacznę udawać, (dla jaj, a nie aureoli), nawróconego. Ksywę mam stosowną
      > - ireneo.
      > I tak mi dopomóż buk.

Tylko zanim zaczniesz gwałcić, kraść tudzież poświęcać się innym przyjemnościom zapisz się do PiS, gdyż jak sam napisałeś, stanowisko patrona więźniów jest zajęte.

S.
      • ireneo Re: Taki gruby, taki chudy, taki duży taki mały 07.02.23, 14:57
        nie ma potrzeby, bo zanim zacznę zarabiać na świętość, to wszystkie miejsca za judaszami pozajmują pisanki. Może dadzą mi patronat nad elektronicznymi?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka