Dodaj do ulubionych

Niech robi znak krzyża kto do mnie się zbliża

14.03.23, 08:33
Nie tylko tu na forum wyangewalizowano iż ciało jest jako świątynia boga nie warunkując jakie i czyje ciało. Z bredzenia wynika, że każde, nawet Piotrowicza. Jeśli każde, to jak Jędraszewski, który też nosi świątynię Jezusa, może wspierać akcje stop LGBT, co jest równoznaczne stopowaniu.świątyń Jezusa. Ci dumni z posiadania świątyni Jezusa, wrzeszczą aby rujnować inne świątynie Jezusa przez wykonywanie wyroków śmierci.
Jak on ma tam świątynie, to nie można robić go bezdomnym. Jak jemu się jaka świątynia opatrzy, to sam sobie ją rozbierze, dzień po dniu, aż po fundamenty.
Wyhamujta więc z tym lokowaniem go gdzie się tylko da. A to nad drzwiami, na skwerku z kawałkiem wolnego trawnika, gdzie zaraz przybiegnie pies, na widok patyka, by go obsikać i w ogóle to widzę krzyżyk tu, krzyżyk tam , krzyżyk nawet tam gdzie…no właśnie i tam. I po co?

Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Niech robi znak krzyża kto do mnie się zbliża 14.03.23, 09:31
      Krzyzyk zaznacza teren, to moj teren, jak psy , sikaja tylko aby zostawic zapach, ja tu bylem to moje tereny.
      • ireneo Re: Niech robi znak krzyża kto do mnie się zbliża 14.03.23, 09:41
        Sama prawdziwa prawda. To jest w naturze kundli, te jednak nie potrafią budować ani kościołów ani zasieków którymi mogliby odstraszać innych złodziejów ze swego terytorium. Krzyże kiedyś miały przerazającą wymowę ale dziś...pies by się uśmiał.
        • privus Re: Niech robi znak krzyża kto do mnie się zbliża 14.03.23, 09:52
          Ot taka sobie litania

My kulturnyj narod,
          My diabelców nie boimsia,
          My wsiegda idiom w pierod...
          • ireneo Re: Niech robi znak krzyża kto do mnie się zbliża 14.03.23, 10:24
            privus napisał:

> Ot taka sobie litania
            >
            > My kulturnyj narod,
            > My diabelców nie boimsia,
            > My wsiegda idiom w pierod...

----
            Tu też nie zatrybiles o co biega.
            Z litaniami bliższy będzie ci:
            forum.gazeta.pl/forum/w,721,175489378,175489378,Mogliby_te_litanie_ulozyc_poganie_.html?redirect=latest
            No to wal do tego temtu
            I tak ci dopomóż buk.
            • privus Re: Niech robi znak krzyża kto do mnie się zbliża 14.03.23, 13:59
              Rytm czy linia melodyczna ci nie odpowiada? :)
              www.youtube.com/watch?v=lgZz8iComLA

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka