ytartu 18.03.23, 21:00 Bycie PiS-owcem to grzech śmiertelny. Pisowcy będą się smażyli w piekle za popieranie ochrony czynów pedofilskich, kłamstwa, poniżanie innych i za narażanie kobiet na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
privus Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 18.03.23, 21:07 Mniej więcej tak, jak być katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 19.03.23, 08:51 privus napisał: > Mniej więcej tak, jak być katolikiem. Katolicy są różni, za katolika uważa się każdego ochrzczonego w k. rz.-kat. Pisowcy są tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 19.03.23, 08:54 Niektórzy uważali, że najlepszym lekarstwem na wszelkie choroby jest dobrze rozgrzany piec chlebowy. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 19.03.23, 16:58 Panie adminie Snajper! Proszę wszystkich traktować jednakowo! Skoro usunął pan wątek Oszołoma" Bycie liberałem to grzech...", proszę usunąć inne podobne, w tym mój. .... Że też pan nie rozumiesz, że wychodzisz, a za tobą i my na uprzywilejowanych jakichś. .... Ja nie mam z tym nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 19.03.23, 18:12 Admin ma rację oszczędzając polskim katolikom kompromitacji ze strony oszołoma. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 20.03.23, 00:07 privus napisał: > Admin ma rację oszczędzając polskim katolikom kompromitacji ze strony oszołoma. > No ale: zasady! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 20.03.23, 00:13 Zasady, ale czego i czyje? Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Bycie pisowcem to grzech śmiertelny 20.03.23, 01:25 privus napisał: > Zasady, ale czego i czyje? ... f.:no zasady tego forum: p. admin usuwa wątki Oszoła, gdy podobne zostawia: 1. " bycie liberalem to grzech..." - Oszoła wyciął, 2. " bycie PiSowcem to grzech..." - zostawił, 3. " bycie Oszołem to grzech ... " - zostawił. Ostatni z nich założylem ja. .... Pomimo tego ( albo: właśnie dlatego) - no ludzie: nie ja tu rządzę, nie privus, nie Oszoł, nie Snajper... .... ale: ZASADY Odpowiedz Link Zgłoś