qwardian 29.04.23, 12:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antares504 Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 14:32 Po drogowej soli przyszedł czas na jedzenie chleba z technicznego zboża w Polsce. Grunt to zdrowe odżywianie katolików wyborców PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 14:43 antares504 napisał: > Po drogowej soli przyszedł czas na jedzenie chleba z technicznego zboża w Polsce. > Grunt to zdrowe odżywianie katolików wyborców PiS. Ale w takim zbożu będą raczej inne pasożyty, a nie wszy i pluskwy opite krwią chazarskich wyznawców judaizmu, jak chciałby qwardian. Może on turla nabite gwoździami beczki z chazarskim dzieckiem w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 14:43 Iluzja marketingowa, cytuję: Chlorek sodu, NaCl – nieorganiczny związek chemiczny z grupy chlorków, sól kwasu solnego i sodu. Stanowi podstawowy składnik soli kuchennej, soli warzonej i soli drogowej. Dlatego wita się chlebem i solą, a nie robakami i oszukanym mięsem sojowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 22:43 Hmm, no fakt Kolego ~qwardian, przekonałeś mnie do zdrowego NaCl. Ale teraz popatrz jak w Posce trują nas monotlenkiem diwodoru DHMO, o czym media nie piszą. Mój kolega chemik stwierdził, że DHMO ma współczynnik pH wyższy nawet od kwasu siarkowego !!!. Jest on w szczepionkach i dlatego występuje w mleku matek które były szczepione a karmią niemowlaki. Sam się kiedyś DHMO zakrztusiłem, to myślałem że mi zaraz płuca wypadną, dlatego wzbogacam swoją dietę o EtOH, który doskonale chroni przed zgubnymi skutkami wnikania DHMO do organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś