29.04.23, 12:31
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • antares504 Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 14:32
      Po drogowej soli przyszedł czas na jedzenie chleba z technicznego zboża w Polsce. Grunt to zdrowe odżywianie katolików wyborców PiS.
      • wariant_b Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 14:43
        antares504 napisał:

> Po drogowej soli przyszedł czas na jedzenie chleba z technicznego zboża w Polsce.
        > Grunt to zdrowe odżywianie katolików wyborców PiS.

Ale w takim zbożu będą raczej inne pasożyty, a nie wszy i pluskwy opite krwią
        chazarskich wyznawców judaizmu, jak chciałby qwardian.
        Może on turla nabite gwoździami beczki z chazarskim dzieckiem w środku?
      • qwardian Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 14:43
        Iluzja marketingowa, cytuję: Chlorek sodu, NaCl – nieorganiczny związek chemiczny z grupy chlorków, sól kwasu solnego i sodu. Stanowi podstawowy składnik soli kuchennej, soli warzonej i soli drogowej.

Dlatego wita się chlebem i solą, a nie robakami i oszukanym mięsem sojowym..
        • antares504 Re: Semickie władze PiS, zdelegalizowały rytualną 29.04.23, 22:43
          Hmm, no fakt Kolego ~qwardian, przekonałeś mnie do zdrowego NaCl. Ale teraz popatrz jak w Posce trują nas monotlenkiem diwodoru DHMO, o czym media nie piszą. Mój kolega chemik stwierdził, że DHMO ma współczynnik pH wyższy nawet od kwasu siarkowego !!!. Jest on w szczepionkach i dlatego występuje w mleku matek które były szczepione a karmią niemowlaki. Sam się kiedyś DHMO zakrztusiłem, to myślałem że mi zaraz płuca wypadną, dlatego wzbogacam swoją dietę o EtOH, który doskonale chroni przed zgubnymi skutkami wnikania DHMO do organizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka