antares504
01.05.23, 00:32
Z okazji wspaniałego Święta Pierwszego Maja, w imieniu wszystkich wolnych, zjednoczonych ludzi pracujących dla wspólnego dobra narodu przesyłam najlepsze życzenia dla całego polskiego kleru. Zaraz dodam, że jestem z Was bardzo zadowolony towarzysze księża. Przez Wasz alkoholizm, dewiacje sexualne, ukazywanie nieprawdziwego obrazu Boga, mieszanie się do polityki, kształtowanie kierunku rozwoju nauki i oświaty, zrobiliście w tym kraju taki burdel, że nawet starym komunistom się to nie udało. Chaos jak się patrzy w każdej materii i dialektycznie istne mistrzostwo. Jestem z Was dumny i spokojny o przyszłość Kościoła w Polsce. Skłóciliście również samych Polaków, którzy w każdej sprawie skaczą sobie do gardła i z poświęceniem robicie wszystko, aby śmiano się z Was na całym świecie. To głównie Wy wykorzystaliście sprytnie robotników dla cudzych i własnych celów, a po obaleniu komuny, pozostawiono im przetrwanie na śmietnikach. To Wy z ambon otumialiście społeczeństwo, pokrzepiając je "wafelkiem" przed każdym strajkiem. To dzięki Wam zmieniono oblicze tej ziemi.." tej ziemi.." , dzięki czemu Polska stała się gospodarczo kolonią a obywatele niewolnikami zmuszanymi do oglądania ogłupiających seriali tasiemców, reklam TV, brania kredytów w nie swoich bankach, kupowania i kupowania. Podporządkowaliście sobie w tym kraju prawicę, która nie dba o interesy narodowe, tylko w polskim Sejmie walczy o miliardy dla Kościoła, zabierając głodnym polskim dzieciom i ofiarując pasibrzuchom w podzięce za ogłupianie narodu. Przez to własnie staliście się w Polsce najbogatszą firmą, która handluje towarem którego nikt nie widział. Sami jesteście ponad prawem, nie obowiązują Was żadne przepisy prawa polskiego, Wasze przestępstwa stają się z definicji wewnętrzną sprawą Kościoła. Mam nadzieję, że obywatele Polski to nie stado dewotek w moherach i niedługo przegonią Was do łopaty a Wy przestaniecie potępiać ludzi nie za to, że źle czynią, lecz za to, że inaczej myślą. A majowe słonko i nastroje majowe, niech będą bez stresu i pośpiechu dla wszystkich Fanów Forum " Religia i wiara ".