oszol-lom-z-rm 11.05.23, 19:20 kobieta.interia.pl/zycie-i-styl/news-ojciec-rydzyk-znalazl-sposob-na-fale-rozwodow-w-polsce-tak-c,nId,6770976 - mogę temu pomysłowi tylko przyklasnąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olszak-przytycki Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 11.05.23, 21:00 Ciekawe ile na tym zarobi? Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 11.05.23, 21:16 Co łaska Bog zapłać Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 11.05.23, 21:24 oszol-lom-z-rm napisał: > - mogę temu pomysłowi tylko przyklasnąć To miłe, że Ojciec Rydzyk chce się podzielić doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 11.05.23, 21:59 A ja $ię od razu pytam ile to "godzenie" będzie na$ ko$ztowało i dlaczego tak dużo ? krytykapolityczna.pl/kraj/gdyby-jutro-w-polsce-zniknal-katolicyzm/ Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 11.05.23, 22:17 pkt4a napisała: > A ja $ię od razu pytam ile to "godzenie" będzie na$ ko$ztowało i dlaczego tak dużo ? Może zostało wliczone w koszty walki ze smogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzerowa2 Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 11.05.23, 22:32 No wlasnie ... jakim to doswiadczeniem malzenskim ten oszust moze sie podzielic ... i jaki bedzie tego koszt dla wszystkich, nie tylko wierzacych w jego mityczny twor ale i nie wierzacych w mity. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 12.05.23, 10:46 oszol-lom-z-rm napisał: > kobieta.interia.pl/zycie-i-styl/news-ojciec-rydzyk-znalazl-sposob-na-fale-rozwodow-w-polsce-tak-c,nId,6770976 > - mogę temu pomysłowi tylko przyklasnąć Gdzie tam jest cokolwiek o godzeniu małżeństw przez Rydzyka??? Jest za to: "Wierni od godziny 19 do 6 rano przez 12 godzin będą odmawiać różaniec w Bazylice Niepokalanej Wszechpośredniczki Łask, prosząc o "uzdrowienie relacji małżeńskich oraz o uwolnienie od wszelkiego przywiązania i skutków grzechu". Czy uwolnienie męża od przywiazania do żony i uwolnienie żony od przywiązania do meza jest dobrą metodą ratowania małżeństw? S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 12.05.23, 15:26 A co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
mim1656awo Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 12.05.23, 17:58 oszol-lom-z-rm Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw12.05.23, 15:26 A co w tym złego? Muchomory są trujące. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 13.05.23, 17:07 Snajpi! Jemu chodzi o przywiązanie do dóbr doczesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 12.05.23, 17:16 Niestety, ale ja nie pomogę temu księdzu w jego problemach małżeńskich. Będzie musiał sobie poradzić z nimi sam. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 14.05.23, 08:19 Skąd pomysł, że p. Rydzyk miałby godzić zwaśnione małżeństwa? Gdzie jego kompetencje, doświadczenie aby to robić? aby się w ogóle, w jakiś sposób o tym wypowiadać - jak tworzyć - jeden z drugą udany związek? Niech się zajmie sobą. No ma jakieś szanse na udane życie - jak każdy, ale w kontekście tego gdzie jest - ciężko mu będzie. A czasu ma coraz mniej. Jego wybór - jego sprawa - jego problem. ...... Zapewne są jacyś specjaliści co się zajmują problemami amonimowych mężczyzn, co nie znaleźli chętnych ( np. kobiet) do układania sobie życia z nimi. ..... Nie wykluczam chęci przejścia przez życie samemu, ale, powtórzę: skąd idea, że ktoś jak p. Rydzyk miałby pomagać ludziom tworzącym związki - np. małżeństwa? To jakby człowiek doradzał ptakom jak się miałyby uczyć fruwać. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 14.05.23, 09:27 oszol-lom-z-rm napisał: > - mogę temu pomysłowi tylko przyklasnąć Przyklasnąć? Zamiast tego zdradź nam swoje pomysły na szczęście małżeńskie. Albo nie. Wiesz... każde małżeństwo jest inne i to, co działa w jednym - może być gwoździem do trumny innego. A Franciszek może sobie te swoje złote rady wsadzić... w swoją świątobliwą szufladę. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: O T Rydzyk będzie godził zwaśnione małżeństw 14.05.23, 10:58 Ze swoją rodziną nie może sobie poradzić a będzie godził innych? :) Odpowiedz Link Zgłoś