oszol-lom-z-rm 31.05.23, 15:38 www.fronda.pl/a/Transplciowiec-wezwal-policje-bo-chrzescijanski-oboz-dla-mlodziezy-promowal-autentyczna-meskosc,215924.html - im więcej męskości tym mniej ciapowatych ciepłych kluch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banowanyzaprawde1 Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 16:11 „Żal mi ciebie, bracie mój, Jonatanie, byłeś mi bardzo miły. Miłość twoja była mi rozkoszniejsza niż miłość kobiety”. Odpowiedz Link Zgłoś
mim1656awo Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 16:30 oszol-lom-z-rm 31.05.23, 15:38 - im więcej męskości tym mniej ciapowatych ciepłych kluch -------------------------------------------------------------------------- Howgh, powiedział wódz Indian Szalony Oszołomek po wzięciu prewentywnym sakramentu ostatniego namaszczenie oraz przepił wodą ognistą.Potem będę biegał i pasł się na zielonych preriach Manitou.Na stos squaw i koń.Po chrześcijańsku, jak Prawdziwy Mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 16:26 Witaj mój przyjacielu ~oszol-lom-z-rm, Ty w temacie wiary dobry jesteś, powiedz mi czy moje lenistwo to sprawka Szatana ???. Ten tydzień mam wolny, mam do zrobienia porządek w ogródeczku, wymycie tarasu, mieszkanie wygląda jak Berlin w 1945 roku, a ja od poniedziałku siedzę na tarasie przy piwie i nic nie robię. Siedzę przed laptopem i czytam. No OK, wracając do Twojego wpisu, powiem Ci, że z tymi ladybojami czasem jest zabawnie, oni też mają ludzką duszę i to taką wesołą. Opowiem Ci pewną historię, jak kilka lat temu byłem totalnie przemęczony, postanowiłem wypocząć sam, bez znajomych, poleciałem na 3 tygodnie do Tajlandii. Pierwsze 2 tygodnie byłem naprawdę sam, w 3 poznałem Krzysia. Krzysiu mieszka w UK, po angielsku mówił słabo, gdyż pracowal ciężko dla Królowej Elżbiety, teraz dla Karola III, na hali magazynowej jako żywy wózek widłowy. A z nim sami Rumuni, więc jak nauczyć się języka Szekspira. Krzysiowi też wcale się zbytnio nie chciało w taką egzotyczną podróż jechać ale wszyscy Polacy co się w UK dorobili jeżdżą po świecie, to on też musi. W pierwszy dzień poznania, Krzysiu przy piwku poprosił mnie bym mu zorganizował na noc dziewczynę. Mówię mu, wyjdź na ulicę, wybierz sobie jaką chcesz, jednak on nalegał bym z nim poszedł. Więc zabieram go do stojących ladybojów, Krzysiu już w 7 niebie, widzę, że on ma na jednego ochotę, więc odciągam Krzysia na bok, zażartowałem z jednego ladyboja i dostałem damską torebką w głowę. Trochę dalej wybrał fajną dziewczynę, pochwalił mi się, że już zażył "niebieską tabletkę", wracamy do hotelu. Jednak po 15 minutach Krzysiu wpada do mojego pokoju, za nim ta dziewczyna, a za nią cały komitet jej biznesu, bo niby gumka pękła. Ja w śmiech, jakiś facet do mnie na poważnie : condom not good, not our fault, morning pill 3000 BAHT. Proponuje Krzysiowi pożyczenie pieniędzy, on jednak chce iść do bankomatu. Jakiś facet dodaje, OK, but we all go together, you no call police. Więc idziemy... Krzysiu z dziewczyną, ochrona dziewczyny, ja a za mną z 7 ladybojów. Z jednego zażartowałem, dostałem znowu damską torebką w głowe. Krzysiu zapłacił i poszliśmy do hotelu. Ale powiem Ci ~oszol-lom-z-rm, że ich "niebieska tabletka" jest niesamowita, przez cały czas spodnie Krzysia wyglądały jak żaglówka na jeziorze. A tych ladybojów na pewno Bóg kocha i jak patrzy na nich z Nieba, to ma fajny ubaw. Bo ten kto stworzył ten świat, to albo był nieudolny, albo z poczuciem humoru. Ja wybieram to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 17:08 lenistwo to 7 grzech główny Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 17:42 Tak ~oszol-lom-z-rm, trafiłeś w sedno, jestem grzesznikiem. Bo naprawdę u mnie to moje lenistwo jest unikaniem wszelkiego trudu i wysiłku, a przez to dodatkowo brakiem pełnego życia religijnego, rezygnacją, jakąś cholera stagnacją. Wiesz Kolego ~oszol-lom-z-rm, to nie jest tylko u mnie bezczynność ciała ale i bezczynność mojego umysłu, sam widzę, że jestem z dnia na dzień głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzerowa2 Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 19:30 antares504 napisał: > Tak ~oszol-lom-z-rm, trafiłeś w sedno, jestem grzesznikiem. Bo naprawdę u mnie > to moje lenistwo jest unikaniem wszelkiego trudu i wysiłku, a przez to dodatkow > o brakiem pełnego życia religijnego, rezygnacją, jakąś cholera stagnacją. Wiesz > Kolego ~oszol-lom-z-rm, to nie jest tylko u mnie bezczynność ciała ale i bezcz > ynność mojego umysłu, sam widzę, że jestem z dnia na dzień głupszy. Alez anterasie, twoje obawy sa w tym momencie prozne. Jak widac, bez wysilku jakiegokolwiek, przerastasz oszolka naszego. Oszolek tyle wysilku wklada a na bezcerebryta zawsze wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 20:18 Moja Ty kochana ~elka-sulzerowa2, jakoś miałem odczucie, że się na mnie wkurzyłaś. Bo do mnie należy podchodzić nie zawsze poważnie, bo jak tutaj komuś wczoraj napisałem, często doznaję "erekcji głupoty". Po prostu mam dziwne, specyficzne poczucie humoru. Kwestia następna, takie Fora mają nie tylko uczyć ale i bawić. Cenię Ciebie za stałość Twoich poglądów, jesteś konsekwentna, masz dużą wiedzę. No bo mamy odmienne zdanie co do Boga jako siły, informacji i do duszy ludzkiej. No tutaj się źle wysławiam, bo powinno się mówić o transcendencji. Moja droga, no jakoś jestem przekonany, że np. mówienie o materiach i energiach na początku Wszechświata, czyli w fazie inflacyjnej jest błędne. W tej fazie cały Wszechświat miał ujemne ciśnienie grawitacyjne, wynikające z rekombinacji przechłodzonego pola Higgsa i jakoś mam odczucie że ktoś to wszystko zaplanował, zaprojektował, raczej w przypadek nie wierzę. Ale zostawmy to, ja naprawdę grzeszę lenistwem, ja mam taki dar odkładania wszystkiego na jutro, że chyba jestem w tym mistrzem świata. Ale wynika to z tego, że jestem kawalerem, nie mam obowiązków, no, może nawinie mi się jakaś duszyczka potępiona która błąka się od jednego samca do drugiego szukając tego czegoś, a może ja to własnie to coś mam ???. Całusy dla Ciebie, zawsze się uśmiechaj. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Autentyczna męskość cnota kt boja się tęczowi 31.05.23, 20:25 www.fronda.pl/a/Abp-Fulton-J-Sheen-Dlaczego-ksieza-upadaja-3,215934.html Odpowiedz Link Zgłoś