oszol-lom-z-rm 03.06.23, 21:54 www.fronda.pl/a/Ks-Rybicki-Mezczyzna-musi-interesowac-sie-kobietami-bo-inaczej,216068.html - bo AK stworzył Bog mężczyznę i kobietę j między nimi ma się zacząć akt poczęcia nowego życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszol-lom-z-rm Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 03.06.23, 22:14 Bo tak .. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 03.06.23, 22:50 Witaj mój Przyjacielu ~oszol-lom-z-rm, ja Ciebie lubię gdyż poruszasz ciekawe tematy, ten o kobietach to taki granat zaczepny. Chyba 2 dni temu napisałeś, że : " Fora GW to gniazda szerszeni i kłębowiska żmij ", Jezu, chyba ja do tego gniazda nie należę. Albo ???. OK, wracamy bracie do tych kobiet bo napisałeś tak :" ... ma się zacząć akt poczęcia nowego życia ". A wiesz ja wygląda potem z kobietą to dalsze życie ???. No to Ci wymienię kilka toksycznych ataków kobiet na mężczyzn. 1) Podżeganie innych członków rodziny oraz bliskich przeciw mężczyźnie, tzw. agresja pośrednia, psychiczna. 2). Kwestionowanie męstwa, czyli mentalna kastracja aby całkowicie sobie faceta podporządkować, ułożyć, wychować, wytresować. 3) Traktowanie wszystkiego co robi facet jako psi obowiązek. Brak dziękuję. Brak wdzięczności, brak zwykłej uprzejmości. Facet dostaje rozkazy, instrukcje, polecenia. 4). Kobieta staje się królową dramatu. Obwinia mężczyznę za zmiany nastroju by usprawiedliwić brak panowania nad sobą. 5) O ! tu mam dobry pomysł - wyśmiewanie, deprawowanie potrzeb seksualnych męża. 6) Pastwienie się za brak wystarczającego statusu majątkowego, stymulacji, atrakcyjnego życia do pokazania. 7) Pieniądze zarobione przez kobiete są jej, pieniądze zarobione przez mężczyznę są wspólne. Czyli przemoc ekonomiczna. OK, wystarczy, dobrze jak przy tym wszystkim nie cierpi to narodzone dziecko. Widzisz Kolego ~ oszol-lom-z-rm, ja jestem kawalerem, gdyż po 30 minutach rozmowy z kobietą, wykrywam wszystkie jej zaburzenia. OK, zakochanie się jest piekne, rodzina co cudowna rzecz, ostatnią konkubinę kochałem, ale już po miesiącu odkryłem, że celem tej kobiety jest sadyzm emocjonalny i fizyczny - czyli odczuwała ona ogromną przyjemność w znęcaniu się nad moją osobą, podobno to uzależnienie jest 12x silniejsze od uzależnienia od heroiny !!!. No, OK, jeszcze zostaje niby ta erotyka, ale powiem Ci Przyjacielu ~oszol-lom-z-rm, że prawdziwe przyjemności dla faceta, to nauka, słuchanie muzyki, czytanie książek, podróże a nie jakieś instynkty plebejskie. Tutaj trochę grzeszę, bo wiadomo jak do erotyki w małżeństwie odnosi się nasza wiara. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 09:08 Jest tu pare rozsądnych normalnych forumowiczów tacy jak ty ale jesteś tu w mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 21:47 antares504 napisał: > ...ja jestem kawalerem, gdyż po 30 minutach rozmowy z kobietą, wykrywam wsz > ystkie jej zaburzenia. Prawdopodobnie Ireneusz Iredyński twierdził, że "wszystkie kobiety to dziwki". Wcale się nie dziwię, gdyż tylko takie kobiety podobały mu się i takie sobie wybierał. Ty też masz swój typ kobiet, które się Tobie podobają. Nie przekonuj mnie, że wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 03.06.23, 23:07 Interesuje pana dlaczego powinien się pan interesować kobietami? .... Nie za późno? ..... Ojciec, matka, brat, koledzy nic o tym nigdy nie mówili? ..... Dużo straciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 03.06.23, 23:13 Wiesz ~feelek, wiem, że dużo straciłem. Zazdroszczę kolegom ich rodzin. Ale moja samotność to jest chyba z wyboru, jestem szczęśliwy. Też twierdzę, że prawdziwa miłość jest jak sława i bogactwo i zdrowie w jednym – zdarza się niewielu osobom, a rosnąca dzięki głównie internetowym publikacjom w manosferze, świadomość mężczyzn wzrasta, a wraz z nią zmianie ulegają również potrzeby i priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 21:50 antares504 napisał: >. Ale moj > a samotność to jest chyba z wyboru, jestem szczęśliwy. Jestem kobietą i nie miałam takiego wyboru. Dlaczego Tobie zazdroszczę? Może przez tą "Rysę na szkle". Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 09:09 Mam żonę i dwójkę dzieci poczęte klasycznymi naturalnymi metodami Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 13:52 Witaj Kolego ~oszol-lom-z-rm, piszesz, że masz żonę i dzieci. Byłem przekonany, że jesteś w bardzo młodym wieku i tutaj na Forum starasz się pisać celowo tak aby Twoje wpisy były kontrowersyjne, i zwracały na siebie uwagę. OK, cieszę się, że Twoim zdaniem nie należę do tego " gniazda szerszeni i kłębowiska żmij ". Anonimowość w internecie często powoduje to, że komuś się celowo dokucza. Ja nigdy nie planowałem Ci dokuczyć, jak już to tak śmieszkowałem sobie. Ale widzę, że skoro nie jestem żmija, to masz poczucie humoru a ono jest funkcją inteligencji. Sarkazm, wyczucie ironii, specyficzny humor - w tym wszystkim jest pewien delikatny balans, który wyczuwają tylko ludzie inteligentni, oczytani, błyskotliwi i Ty do nich należysz. Tworzysz katolicką rodzinę, z dziećmi jest tylko ten problem, iż wiele prawd chrześcijaństwa do zrozumienia wymaga zwyczajnie dojrzałości emocjonalnej. Rozwijający mózg dziecka nie zrozumie, dlaczego ten pan na krzyżu wisi z wbitymi gwoździami, dlaczego Bóg w Starym Testamencie jest taki brutalny itp. itd. W życiu Twojej rodzinie życzę dużo szczęścia i błogosławieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 00:47 oszol-lom-z-rm napisał: > Mam żonę i dwójkę dzieci poczęte klasycznymi naturalnymi metodami ..... ...skąd wiesz? 1. może masz więcej niż 2 dzieci? 2. jakie są klasyczne metody poczęcia? Możesz opisać? 3. jakie są naturalne metody poczęcia? Na jeźdźca, na wioślarza to jak? Naturalnie czy nienaturalnie? 4. Czy podczas zapładniania odczuwałeś przyjemność, czy robiłeś to z obowiazku - z zaciętymi ustami odmawiając litanię o owocne poczęcie do Świętego Frutarianina? Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 03.06.23, 23:09 Kolego ~oszol-lom-z-rm, to jeszcze ja bo na ChatGPT poruszyłem kiedyś temat kobiet, naszych męskich potrzeb i przyszłości z uwagi na rozwój techniki. On mi powiedział że nastąpi zmierzch kobiet, a rozwój erotycznych lalek dla mężczyzn. A popyt na takie lalki będzie bo nikt nie chce spełniać kosmicznych wymagań płci przeciwnej. Hmm, dla mnie jednak sex bez miłości to podsex. To że Ci zależy na drugiej osobie, że jesteś najbliżej niej jak tylko się da, czujesz dotyk pełny uczuć do Ciebie, szczerych i nieokiełznanych. Nic więcej się nie liczy. A tak zapytam Kolego ~oszol-lom-z-rm, Ty jesteś kawalerem ???. Bo jeśli tak, to jako katolik Ci powiem, że dieta z niską zawartością jajek i smalcu, uchronią Ciebie przed grzechem masturbacji, także przed zbliżeniami z dmuchaną lalą, fetyszyzmem, podglądactwem, ekshibicjonizmem. Modlitwa też bardzo pomaga, widzę to po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 21:32 antares504 napisał: >Modlitwa też bardzo pomaga, widzę to po sobie. Zaciekawiłeś mnie. Do kogo Ty się modlisz? A może modlą się do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 21:56 Wiesz ~pocoo, napisałem tak, bo ten mój wpis o kobietach to radosna twórczość, też poczułem się głupio bo właściwie celowo obraziłem ~oszol-loma-z-rm, myślałem że to młody chłopak co sobie tutaj jaja robi, a to dorosły żonaty facet. Ale przeprosiłem go. Wiesz ~pocoo, ja często dostaję jak to nazywam "erekcji głupoty". Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 05.06.23, 19:18 antares504 napisał: > Wiesz ~pocoo, > Wiesz ~pocoo, ja często dostaję jak to nazywam "erekcji głupoty". Wiem...wiem... i dlatego tracisz wiarygodność. Już dość dawno to zauważyłam. Nie musisz być wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 01:33 Powiedz to tym mężczyznom w czarnych sukienkach. Może małolaty będą bezpieczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 09:10 Znow atak wobec ortodoksyjnych Żydów .. i sędziów ! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 03:15 oszol-lom-z-rm napisał: > www.fronda.pl/a/Ks-Rybicki-Mezczyzna-musi-interesowac-sie-kobietami-bo-inaczej,216068.html > - bo AK stworzył Bog mężczyznę i kobietę j między nimi ma się zacząć akt poczęc > ia nowego życia A dlaczego ten twój mityczny bóg tak stworzył księży, że interesują się seksem z dziećmi? S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 08:43 Kłamstwo ! Tym to interesują die wasi agenci którzy przebierają się w sutanny! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 08:59 oszol-lom-z-rm napisał: > Kłamstwo ! Tym to interesują die wasi agenci którzy przebierają się w sutanny! Czy agentów ochraniałby papież JPII? Nie, oszolku, to umiłowani przez twojego mitycznego boga pedofile powołani przez niego na kapłanów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 09:11 Mowa nienawiści i przemysł pogardy w jednym - taki jest twój wpis Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 14:18 oszol-lom-z-rm napisał: > Mowa nienawiści i przemysł pogardy w jednym - taki jest twój wpis Mówię jedynie o faktach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
olszak-przytycki Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 15:29 To kto w końcu stworzył homoseksualistów? Czyż nie Bóg? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 15:34 oszol-lom-z-rm napisał: > Mowa nienawiści i przemysł pogardy w jednym - taki jest twój wpis Oto to, ośle. Do niczego innego twoich wypocin przyrównać nie można. Łącznie z wrodzoną paranoiczną głupotą stworzyeś z siebie na forum wielce osobliwe zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 21:29 oszol-lom-z-rm napisał: > Mowa nienawiści i przemysł pogardy w jednym - taki jest twój wpis Nie prowokuj mnie, głupcze. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 22:13 Hejka ~pocoo, zauważyłaś tylko pod tym tematem " Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobietami? ", że Ci katolicy są gresywni ???. Oni zaraz czują jakąś krzywdę która boli tak, że rozpieprza od środka. A przecież ich religia jest piękną religią miłości, bez przemocy, przekraczania granic, to dobroć wprost wynikająca z dogmatów. Ja mam takie pytanie do katolików - czemu to widzicie drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegacie ???. Dla mnie ten katolicyzm to prawie jak autyzm, gdyż okreslenie autyzm jest bardzo pojemne i zawiera ludzi którzy mega ogarniają i takich co nie ogarniają w ogóle. Podobno w pewnych zawodach jak np. prawnicy jest chyba atutem, bo niby to nie choroba a sposób myślenia. Hmm, ci katolicy też mają ciekawy sposób myślenie w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 21:58 oszol-lom-z-rm napisał: > - bo AK stworzył Bog mężczyznę i kobietę j między nimi ma się zacząć akt poczęc > ia nowego życia Bla ,bla,bla... W raju nie wiedzieli, co i do czego mają. Dopiero szatan im pokazał, gdzie tkwi przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 22:42 Celem życia zbawienie duszy! "Albowiem cóż pomoże człowiekowi, choćby cały świat pozyskał, a na duszy swej szkodę poniósł? Albo co da człowiek w zamian za duszę swoją?" Mt 16:26 tradycja2012.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 04.06.23, 23:22 tade-k53 napisał: > Celem życia zbawienie duszy! A zbawiaj sobie ją do woli, ale wg. zasad etyki a nie jakiejś sekciarskiej moralności Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 05.06.23, 19:12 tade-k53 napisał: > Celem życia zbawienie duszy! > Ale to bóg powiedział:" rozradzajcie się , rozmnażajcie i napełniajcie ziemię". Jak? Przez pączkowanie? Bóg nawet zabił Onana dlatego, że wylewał nasienie na piach i nie chciał zapłodnić bratowej wdowy. Uważaj! Dupa to nie jest dusza, chociaż można przez orgazm polecieć do siódmego nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 05.06.23, 09:38 podstawową przyczyną jest hasło- KREW-NIE WODA. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 07.06.23, 01:02 Ja też łypię okiem za bardziej ponętnymi a Adam nie miał tego wyboru. Czy to miało być tym osławionym boskim rajem? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 07.06.23, 08:53 privus napisał: > Ja też łypię okiem za bardziej ponętnymi a Adam nie miał tego wyboru. Czy to m > iało być tym osławionym boskim rajem? Nie wiem dokładnie, czym myślą faceci, gdyż jestem kobietą. Bóg pozwolił niektórym facetom na bardzo dużą ilość kobiet, niewolnice seksualne i cholera wie, co bóg miał na myśli dając zakaz "nie cudzołóż". No dobrze. To Mojżesz nabazgrał, bo mu się naród wybrany pieprzył gdzie się dało , z kim i jak podpowiadała fantazja. Kto zapładniał córki Adama? Którym to aniołom bóg pozwolił zstępować z nieba na ziemię i brać za żony te kobiety, które im się podobały? Od zarania dziejów, pod czujnym okiem boga kwitły dewiacje seksualne, a bóg pojęcia o seksie nie miał. Raj jest wtedy, kiedy kobieta osiąga siódme niebo. Szympansy bonobo są innego zdania? Wieczny raj. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 07.06.23, 21:15 Ten religijny dylemat rozwiązał Jan Izydor Sztaudynger pisząc: - "Kiedy cudzą żonę w swoje łoże włożę, to nie cudzołożę." :) Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 00:50 Wiesz ~privus, w sumie Izydor Sztaudynger ma rację. Bo parafrazując wypowiedź abp Józefa Michalika w temacie pedofilii, można powiedzieć, że ta obca żona lgnęła, ona szukała. I zagubiła się sama i jeszcze do tego drugiego niewinnego człowieka do łóżka wciągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 01:24 Praktyczny katolicyzm realizowany przez Michalika urąga mitologii, której służy. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 00:51 Iloma kobietami pow. się mężczyzna interesować? Czy kobiety pow. się interesować mężczyzną? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 01:21 Jeśli mas z tym problem, to nie jesteś godzien potomka Adama, skoro on sam zmusił wszachmogącego do stworzenia mu kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
olszak-przytycki Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 21:07 A Jezus interesował się kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 22:18 A Maria Magdalena i inne towarzyszki Jezusa? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 08.06.23, 23:28 privus napisał: > A Maria Magdalena i inne towarzyszki Jezusa? Z Judaszem też się całował. Odpowiedz Link Zgłoś
olszak-przytycki Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 09.06.23, 13:58 privus napisał: > A Maria Magdalena i inne towarzyszki Jezusa? Romansu żadnego z tego nie było. Jak na Izraelitę Jezus był jakiś dziwny.Żydzi na ogół żenili się w wieku kilkunastu lat. A ten miał 33 lata i był kawalerem. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 09.06.23, 14:15 olszak-przytycki napisał(a): > A ten miał 33 lata i był kawalerem. Może dlatego ortodoksyjni Żydzi chcieli go zabić, a Rzymianie próbowali bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
olszak-przytycki Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 09.06.23, 18:00 Nie dlatego go Żydzi zabili.Bredził coś o tym ,że jest synem Boga czyli głosił bałwochwalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 09.06.23, 22:55 olszak-przytycki napisał(a): > Nie dlatego go Żydzi zabili.Bredził coś o tym ,że jest synem Boga czyli głosił > bałwochwalstwo. Za bałwochwalstwo też groziła śmierć. Ale trudniej je było wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dlaczego mężczyzna pow interesować się kobiet 10.06.23, 22:05 olszak-przytycki napisał(a): > Nie dlatego go Żydzi zabili.Bredził coś o tym ,że jest synem Boga czyli głosił > bałwochwalstwo. Obraził żydowskie uczucia religijne. S. Odpowiedz Link Zgłoś