Dodaj do ulubionych

Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odzyskał

10.08.23, 16:15
Tekst linku
Niepokalana objawia się ponownie na ŚDM i czyni cuda.Na kolana padać, paciorki mówić.Nieoficjalne żródła informacji mówią o ogromnej ilości „niepokalanych poczęć”.Te wiadomości są ignorowane przez kler, z braku natychmiastowych dowodów jako że „ virgo intacta”.Duch świety pofiglował.
Obserwuj wątek
    • privus Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 10.08.23, 16:19
      Przybędzie nowych proroków?
      • snajper55 Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 10.08.23, 17:14
        privus napisał:

> Przybędzie nowych proroków?

Będzie konkurencja. Wolny rynek odsieje tych fałszywych.

S.
        • privus Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 10.08.23, 20:09
          Praw wyboru to dobre prawo :)
    • feelek Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 10.08.23, 17:39
      Ale napisać o co komu chodzi to aż takie trudne jest?
      .....
      " Ponielakana na WZĆ 18- nasta poszło na siedemdziesięciu jak nas przechodził z wielkiego oboje puściły przez wnet przy ubogiego co, niestety wzięto za uparci jak nic nie wiedziała, ale było obojętni bez wyjścia choć niejeden mówiły, żeby nie wiem jaki upitemu bylibyście, co nie daj aby przy przez nie podciągnął"
    • tade-k53 Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 10.08.23, 17:40
      Wierzysz, że jest jeden Bóg? Słusznie czynisz - lecz także i złe duchy wierzą i drżą. (Jk 2:19)
      "Mniemasz, że żyjesz, a umarłym jesteś" Ap 3:1
      tradycja2012.blogspot.com/
    • antares504 Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 10.08.23, 19:06
      Wiesz ~mim1656awo, ja podchodzę do takiej informacji poważnie, gdyż cuda się zdarzają. Jeden mój znajomy stanął na nogi po pielgrzymce na Jasną Górę, gdyż w Częstochowie mu samochód ukradli. A co do tej dziewczyny co odzyskała wzrok, to chyba hiszpański ZUS cieszy się bardziej niż ona sama.
      • snajper55 Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 15.08.23, 03:18
        antares504 napisał:

> Wiesz ~mim1656awo, ja podchodzę do takiej informacji poważnie, gdyż cuda się zd
        > arzają. Jeden mój znajomy stanął na nogi po pielgrzymce na Jasną Górę, gdyż w C
        > zęstochowie mu samochód ukradli. A co do tej dziewczyny co odzyskała wzrok, to
        > chyba hiszpański ZUS cieszy się bardziej niż ona sama.

Dlatego nasz ZUS wzywa na komisje lekarskie rencistów niewidomych czy bez nóg aby sprawdzić, czy nogi im nie odrosły lub czy nie odzyskali wzroku.

S.
    • oszol-lom-z-rm Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 14.08.23, 13:40
      Tez założyłem w tym temacie wątek ale admin mi go skasował
      • feelek Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 14.08.23, 18:45
        oszol-lom-z-rm napisał:

> Tez założyłem w tym temacie wątek ale admin mi go skasował
        .....
        f.:wątekna ten temat
        do q.... nędzy
        "w tym sremacie"
        ......
        PS. jakie 3 humanistyczne fakultety u rydzyka?
        1.Nowopolski?
        2.Logika od d.... strony?
        3. Historia Upadku Jydzyka?

• oszol-lom-z-rm Re: Bóg istnieje! Na ŚDM 13 letnia hiszpanka odz 03.09.23, 09:53
      www.fronda.pl/a/Nawrocona-ateistka-podaje-6-dowodow-na-istnienie-Boga-7,219972.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka