yretil 13.09.23, 00:02 Bóg cię straszy piekłem, ale kocha i potrzebuje pieniędzy: www.instagram.com/reel/Cwyik7nLwqS/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
privus Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 13.09.23, 09:31 Jak wszystko ma, to po co mu pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 08.10.23, 18:16 privus napisał: > Jak wszystko ma, to po co mu pieniądze? Nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 08.10.23, 18:17 yoma napisała: > Sorki, nie mam insta. > A żałuj, filmik jest przedni :) Nie otwiera się w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
falofilia.falofilia1 Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 13.09.23, 13:59 A co mu szkodzi tak sobie palcami pstryknąć i stworzyć 10 worków pieniędzy ? Ach , jak mi przykro . Nie potrafi ? To znaczy że te powiastki o nim to ściema i popelina dla naiwniaków Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 07.10.23, 18:31 A po co mu pieniądze, skoro sam ich nie używa? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 07.10.23, 20:04 Pewnie chce podrzucic do Vatykanu, przedsionka piekla aby sie szybciej wykonczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
olszak-przytycki Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 08.10.23, 19:46 Bogu wcale nie są potrzebne pieniądze.Te bardzo lubią biskupy i ksindze. Odpowiedz Link Zgłoś
falofilia.falofilia1 Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 08.10.23, 20:37 olszak-przytycki napisał(a): > Bogu wcale nie są potrzebne pieniądze.Te bardzo lubią biskupy i ksindze. A jak rzucasz na tacę to mówią : "bukzapłać" czy jakoś tak , mega cwaniaczki , chytrusy i darmozjady . Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 08.10.23, 20:40 Proste.To nie oni mają płacić za swoje swawolne życie, a parafianie na ziemi i ich Bóg w niebiesiech. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 08.10.23, 23:06 yretil napisał(a): > Bóg cię straszy piekłem, ale kocha i potrzebuje pieniędzy: Gdyby ich naprawdę potrzebował, zamiast leniuchować stworzyłby je dnia siódmego. W dowolnej ilości, najlepiej Bitcoiny. Miałby na bardziej wyrafinowane rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 22.10.23, 18:29 wariant_b napisał: > yretil napisał(a): > > > Bóg cię straszy piekłem, ale kocha i potrzebuje pieniędzy: > > Gdyby ich naprawdę potrzebował, zamiast leniuchować stworzyłby je dnia siódmego > . > W dowolnej ilości, najlepiej Bitcoiny. Miałby na bardziej wyrafinowane rozrywki > . Właśnie, a jednak potrzebuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 22.10.23, 19:19 ytartu napisał: > Właśnie, a jednak potrzebuje... Sprawdza, czy człowiek też jest wszechmogący i nieskończenie miłosierny? Odpowiedz Link Zgłoś
falofilia.falofilia1 Re: Bóg potrzebuje pieniędzy 22.10.23, 22:24 To jakiś z niego cienki bolek że potrzebuje pieniędzy i prosi o nie ludzi ? A niby taki wszechmocny to dlaczego nie pstryknie tak o palcami i nie zaczaruje że będzie miał bilon bilionów worków pieniędzy ? Niedojda z niego i jakiś mega cienias . A w ogóle po kiego temu cieniasowi jakieś pieniądze ? Bułki musi kupić ? A może buty albo prezerwatywy ? Odpowiedz Link Zgłoś