GoĹÄ: Dłużnik IP: 77.236.0.* 21.05.10, 18:49 Znalazłem na sieci ofertę Centrum Ochrony Dłużnika z Krakowa. Podobno skuteczna firma, ale się waham czy aby na pewno są skuteczni. Jak ktoś miał doświadczenia z nimi to proszę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ania Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: 77.236.0.* 21.05.10, 18:50 Mi pomogli wyjść z długów. Zrobili restrukturyzacje wszystkich kredytów. Z całego serca mogę ich polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fredii Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.chello.pl 21.05.10, 18:55 Reklamówka i to słaba- wiecie co to jest IP komputera, postarajcie się pisać listy z różnych adresów:) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 21.05.10, 23:58 To nie jest reklamówka tylko obrzydliwy spam :) Jeśli firma ima się takich szemranych metod i to w dodatku w tak głupi sposób, to co można o nich sądzić? Powierzyłby ktoś swoje sprawy finansowe takim osobom? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wdzięczna Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: 77.236.0.* 25.05.10, 23:52 Ja nie pozwolę tak obrażać firmy która uratowała mi życie! Może ma tylu zadowolonych klientów. Nie pomyślałeś że są ludzie którzy sa im wdzięczni. Panu adwokatowi dziękuję i polecam Centrum Ochrony Dłużnika. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 26.05.10, 13:24 > Ja nie pozwolę tak obrażać firmy która uratowała mi życie! To argumentuj. Akurat jesteś bardzo wiarygodna :D > Nie pomyślałeś że są ludzie którzy sa im wdzięczni. Panu > adwokatowi dziękuję i polecam Centrum Ochrony Dłużnika. A co mają do tego wdzięczni i zmyśleni przyjaciele? Nie stać ich na reklamę i śmiecą po forach. To wiele o nich mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:25 Mogłabyś się trochę bardziej postarać:) Przyzwyczaiłem się do bardziej błyskotliwych postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 31.05.10, 18:18 Gość portalu: happy napisał(a): > Mogłabyś się trochę bardziej postarać:) Przyzwyczaiłem się do bardziej > błyskotliwych postów:) To musisz sobie poszukać bardziej błyskotliwego autora. O przepraszam, autorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:58 Tak. To tacy mali spamerzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klientka Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:17 przestancie sie ludzie przepychac! rozne osoby pisza na forum bo potrzebuja pomocy a jak zawsze znajda sie jakies kanalie co beda rozprawiac o wszystkim a nie o tym co trzeba! do rzeczy: ja znam centrum ochrony dluznika z krakowa, mialam kilka dlugow, sprawa jasna nie wszystko sie da zalatwic (banki dlugo odpowiadaja... itp.) ale jestem zadowolona reszta coz... trzeba splacac ps. przyjemna osbluga klienta a wierzcie mi dla osoby ktora jest w trudnej sytuacji wsparcie, nawet obcej osoby jest wazne nie chce nikogo reklamowac, zachwalac itp. sa rozne firmy tego typu wiec macie wybor... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xavery Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 10:23 I znowu śmiecicie na forach. Teraz będzie z chello? Weźcie się do pracy a nie piszcie głupot, albo róbcie to chociaż trochę sprytniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 22.06.10, 17:33 unhappy napisał: > To nie jest reklamówka tylko obrzydliwy spam :) Jeśli firma ima się takich > szemranych metod i to w dodatku w tak głupi sposób, to co można o nich sądzić? > Powierzyłby ktoś swoje sprawy finansowe takim osobom? > Po raz pierwszy muszę tu przyznać Ci rację Unhappy :D A ten mój "szwagier" prywatnym wierzycielem Skarbu Państwa się w cwany sposób nazwał i ładnie pomagał zadłużonym przyznasz? Szkoda że to tylko takie zdawkowe info obleciało media, ale 28 milionów jeden chapnąć to i tak sukces - prawda ?;) A i komentarze dobre, szczególnie autorki imieniem Ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 22.06.10, 17:34 jw i winno być "... ale z 28 ..." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciekawy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 03:23 W ogóle cie nie rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sinek Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 02:34 Tak, ja niestety znam. I przeklinam dzień w którym poznałem. Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 11.08.10, 15:08 Witamy w parszywym świecie, gdzie konkurencja zakłada własny temat na forum by oczerniać COD, które swoją drogą i tak sobie radzi, mimo waszej kreciej roboty. Demokracja proszę państwa, a tu śmierdzi spamem na kilometr, bo każdą pozytywną opinię się podważa, a nieprzychylnej przytakuje. Kiepsko proszę państwa, kiepsko... Gość portalu: xavery napisał(a): > I znowu śmiecicie na forach. Teraz będzie z chello? Weźcie się do pracy a nie > piszcie głupot, albo róbcie to chociaż trochę sprytniej. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 11.08.10, 20:00 A jakbyś chciała na anonimowym forum odróżnić KTO pisał dany tekst? Pozytywy czy negatywy mogą być fałszywe. Głupotą po prostu jest reklamowanie się na anonimowym forum. Czego może nie potwierdzą specjaliści od marketingu szeptanego dopóki ów marketing szeptany się nie wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.10, 21:42 I znowu ten obrzydliwy spam. Ja nie ufam takim firmom których nie stać na reklamę i śmiecą na forach - tak prymitywnie zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 19.08.10, 19:43 A przepraszam co ma komentarz na forum, który może zostawić każdy do spamu? Skoro został założony temat o windykacji, dłużnikach itp to z całym szacunkiem, ale kazdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, bez względu na to w jakich intencjach został on założony. Jeżeli akurat tutaj komuś nie pasują pozytywne opinie o Centrum Ochrony Dłużnika to niech nie czyta, może komuś akurat przyda się ta ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bla.bla Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.albrecht-edv.eu 19.08.10, 19:52 To wykup płatna reklame , to damy ci spokoj. -- Tępie buractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadłużony Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:17 Dłużnik może restrukturyzowac zadłużenie o ile przedstawi wiarygodny dla wierzyciela plan spłaty i do tego nie potrzeba mu żadnych cudotwórców .Może też pójś do prawnika i za 100 zł uzyskac poradę prawną i napisac wniosek o restrukturyzację a nie płacic za niego kilkaset złotych .Wierzyciel może to uwzględnic lub nie ale nikt nie zmusi go aby odstąpił od dochodzenia pieniędzy które mu się należą .Czsami wierzyciel widząc że nic nie wskóra nawet przy pomocy komornika po prostu godzi się na umożenie części długu byle tylko odzyskac częśc należności .Wytłumaczcie mi zatem jakimi instrumentami prawnymi dysponuje Centrum Ochrony Dłużnika żeby zmienic to co napisałem powyżej ? COD tłumaczę sobie jako Centrum Oskubywania Durniów .Tyle w temacie . Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 27.08.10, 15:28 Zwyczajnie osoba, która jeszcze może sobie na to pozwolić, płaci im nie tylko za poradę prawną ale za reprezentowanie ich przez bankami czy innymi instytucjami, korespondowanie i negocjowanie. Proste? Poza tym, żeby nie mogli nic wskórać przy pomocy komornika, to sytuacja zadłużonego musi być albo tragiczna, albo skrzętnie zamaskowana, żeby sprawiać takie wrażenie...a to już pewien problem i spore utrudnienie życia jak mniemam... Odpowiedz Link Zgłoś
maria-n8998 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 01.09.10, 16:09 Są ok. Załatwiają restrukturyzację, można wykupić u nich pakiety, w zależności jak trudna jest sytuacja i czego się od nich oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Spam Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 16:55 Wszystkie posty o COD śmierdzą spamem, na kilometr:) Jak można tak prymitywnie pisać posty? A o skuteczności to już słyszałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 10.09.10, 08:18 Napisał anonim z kontem zerejestrowanym po to, żeby wysłać posta :D Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 14.09.10, 16:52 Dlatego uważam, że to jakaś paranoja jest, że jakiś inteligent uważa każdy pozytywny komentarz o COD za spam, a negatywny za rzetelną i fachową opinie. To jest dopiero bełkot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 14.09.10, 17:09 geraldina napisała: > Dlatego uważam, że to jakaś paranoja jest, że jakiś inteligent uważa każdy pozy > tywny komentarz o COD za spam, a negatywny za rzetelną i fachową opinie. To jes > t dopiero bełkot!!! To naturalny odruch, że fałszywa opinia uważana jest za bardziej wiarygodną. Ale prowadzący na manowce oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 16.09.10, 12:38 No i bądź tu mądry człowieku... Sama nie raz chodzę po sieci i szukam informacji o firmach, usługach czy produktach, czytam komentarze ludzi. I wreszcie widzę, że często nie mają one wiele wspólnego z prawdą. COD jest tutaj najlepszym tego przykładem... Ludzie, obsmarowanie kogoś to jedno, ale zniszczenie komuś reputacji i popsucie opinii to drugie, wiążą się z tym daleko idące konsekwencje... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 18.09.10, 00:05 geraldina napisała: > No i bądź tu mądry człowieku... Sama nie raz chodzę po sieci i szukam informacj > i o firmach, usługach czy produktach, czytam komentarze ludzi. I wreszcie widzę > , że często nie mają one wiele wspólnego z prawdą. Często? Stawiam, że 99 komentarzy na sto to oryginały i pochodne zwykłego reklamiarskiego shitu. Podobnie z negatywami. Póki co zdarzają się reklamiarze i antyreklamiarze żałośnie nieprofesjonalni, potrafiący dyskutować o "wspaniałej" firmie z samymi sobą z tego samego IP. Ale spoko, branża się profesjonalizuje i niedługo już nie da się prosto odróżnić rzetelnej oceny od śmieci produkowanych przez reklamową łajzę. > COD jest tutaj najlepszym te > go przykładem... > Ludzie, obsmarowanie kogoś to jedno, ale zniszczenie komuś reputacji i popsucie > opinii to drugie, wiążą się z tym daleko idące konsekwencje... Nie tak daleko :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dług Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.chello.pl 26.09.10, 10:18 Moi rodzice sa w ciężkim stanie w szpitalu, oszukani, zadłużeni. I kuźwa mać!! człowiek nawet gdyby padł na gębe nie znajdzie żadnej rzetelnej informacji!! Tylko przepychanki i chłam! LUDZIE DO CHOLERY CO SIE Z WAMI DZIEJE??? CZY NIKGO NIE OBCHODZI ZNISZCZONE ŻYCIE!!! DRAMAT!!! CZY DO JASNEJ CHOLERY JEDEN Z DRUGIM NIE MA CO ROBIC TYLKO PROWADZIC GŁUPKOWATE DYSKUSJE NA FORACH? CZY NIE MA JUZ CZEGOS TAKIEGO JAK PROFESJONALIZM I WYMIANA DOBREJ USŁUGI ZA PIENIĄDZE. WIEM ZE MOGE SOBIE DLUGO I NAMIETNIE GADAĆ. ILOSC PODŁOSCI MNIE PRZERAZA!! NIE CHCESZ POMÓC, NIE MASZ PROBLEMOW TO ZAMKNIJ SIE JEDEN Z DRUGIM I DAJ SPOKÓJ LUDZIOM KTÓRZY JE MAJĄ I SZUKAJĄ POMOCY!!! NAWET TEGO ODMAWIACIE!!! CHŁAM CHLAM CHŁAM!!! PERFIDNY CHŁAM!!! TYLKO TYLE POTRAFICIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 26.09.10, 12:56 Gość portalu: dług napisał(a): > CZY NIE MA JUZ CZEGOS TAKIEGO JAK PROFESJO > NALIZM I WYMIANA DOBREJ USŁUGI ZA PIENIĄDZE. Dokładnie tak. Dostajesz to za co zapłaciłeś :> Odpowiedz Link Zgłoś
dantex Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 12.10.10, 09:59 unhappy napisał: > Gość portalu: dług napisał(a): > > > CZY NIE MA JUZ CZEGOS TAKIEGO JAK PROFESJO > > NALIZM I WYMIANA DOBREJ USŁUGI ZA PIENIĄDZE. > > Dokładnie tak. Dostajesz to za co zapłaciłeś :> > I znowu godna pozazdroszczenia wnikliwość w wyszukiwaniu postów wyłącznie wyrażających pozytywną opinię o COD... Też się mogę zabawić w detektywa, gdzie o co piszesz, ale wtedy ewidentnie wyjdą na jaw Twoje "ucziciwe" zamiary względem wykazania rzekomenj nieuczciwości tej firmy... To jest żenujące, nie pozytywne komentarze jej Klientów.. Pozdrowienia dla niezbyt sprawnie działającej konkurencji.. Ludzie! Nie dajcie się na to nabrać! COD działa ok!! Trzeba tylko umieć wyłapać te pozytywne komentarze z pomiędzy miliona tłamszących je komentarzy konkurencji!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nabrany Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 16:25 Rzygać się chce jak to czytam. Co za ściema. Bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 14.10.10, 06:28 dantex napisał: > unhappy napisał: > > > Gość portalu: dług napisał(a): > > > > > CZY NIE MA JUZ CZEGOS TAKIEGO JAK PROFESJO > > > NALIZM I WYMIANA DOBREJ USŁUGI ZA PIENIĄDZE. > > > > Dokładnie tak. Dostajesz to za co zapłaciłeś :> > > > > I znowu godna pozazdroszczenia wnikliwość w wyszukiwaniu postów wyłącznie wyra > żających pozytywną opinię o COD... Abstrahujesz od układu odniesienia :) > Też się mogę zabawić w detektywa, gdzie o co > piszesz, ale wtedy ewidentnie wyjdą na jaw Twoje "ucziciwe" zamiary względem w > ykazania rzekomenj nieuczciwości tej firmy... Nie wyjdą. Ja wiem dlaczego a ty możesz dopiero się o tym przekonać :D > To jest żenujące, nie pozytywne komentarze jej Klientów.. Tak mi przykro. Tak bardzo, że nawet uronię łezkę w wolnej chwili :) > Pozdrowienia dla niezbyt sprawnie działającej konkurencji.. > > Ludzie! Nie dajcie się na to nabrać! COD działa ok!! Trzeba tylko umieć wyła > pać te pozytywne komentarze z pomiędzy miliona tłamszących je komentarzy konkur > encji!! Nie da się wyłapać. Niestety. Może kiedyś, kiedy Internet nie został jeszcze zauważony przez marketingowców. I pseudomarketingowców oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc987 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.10.11, 11:43 W Polsce nie ma bezpłatnych porad jak i pomocy dla dłużników? Na Zachodzie takie instytucje istnieją, które są finansowane przez rożne firmy, banki, ..., gdyż te firmy, ... wiedzą że jak ktoś dłużnikowi zaplatanemu w długach nie pomoże te firmy stracą pieniądze bezpowrotnie. Już raz założyłam taki wątek, ale nie było dyskutantów pod tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Podłość Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.10, 19:12 Jak dla mnie to już podłość, żeby takie posty reklamowe pisać. Rozumiem zachwalać usługę, rozumiem podszywać się pod klientów, ale takie łzawe historyjki to już jest przesada... To za dużo nawet jak na pracownika / właściciela firmy. Nie twierdzę że ten COD to oszuści, nie twierdzę nawet że to naciągacze (bo nie wiem) ale takie granie na uczuciach ludzi już bądź co bądź zadłużonych i w tarapatach to już nie jest etyczne wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 23.10.10, 15:48 Między takimi historyjkami i innymi naciąganymi bajerami rzeczywiście bardzo trudno wyłapać całą prawdę i faktyczne komentarze o Klientach COD... Sama przegrzebałam forum na gazecie i panuje tu jakaś niesamowita plaga negacji tej firmy... To jest dopiero podłość... Zero obiektywizmu i zero uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 25.10.10, 07:20 geraldina napisała: > Między takimi historyjkami i innymi naciąganymi bajerami rzeczywiście bardzo tr > udno wyłapać całą prawdę i faktyczne komentarze o Klientach COD... Sama przegrz > ebałam forum na gazecie i panuje tu jakaś niesamowita plaga negacji tej firmy.. Plaga negacji na forum, które generuje maks kilka postów dziennie :D > To jest dopiero podłość... Zero obiektywizmu i zero uczciwości. Och, och... Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 25.10.10, 16:52 Masz jakiś problem ze współżyciem z ludxmi na forum? Nie śledzę forów widocznie tak uważnie jak TY, jedynie przeglądam mnie interesujące tematy... Ty robisz inaczej? A może trudnisz się w wyszukiwaniu tego za co Ci płacą....? Twoje wypowiedzi już raczej obiektywne nie są... Szczególnie jeżeli krytykujesz ludzi i firmy, jak choćby w ostatnich postach COD... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 25.10.10, 20:50 geraldina napisała: > Masz jakiś problem ze współżyciem z ludxmi na forum? > Nie śledzę forów widocznie tak uważnie jak TY, jedynie przeglądam mnie interesu > jące tematy... > > Ty robisz inaczej? A może trudnisz się w wyszukiwaniu tego za co Ci płacą....? A może poszli do lasu :D > Twoje wypowiedzi już raczej obiektywne nie są... Szczególnie jeżeli krytykujesz > ludzi i firmy, jak choćby w ostatnich postach COD... Hmm... poproszę przykłady takich postów. Jeśli zachowałem się brzydko, to przeproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jakich ludzi? Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 21:41 Jakich ludzi? Tylko jednego małego spamera, który pisze te bzdury o tym COD bez przerwy i to tak żenujące, że płakać się chce. Dzięki temu małemu spamerowi na pewno klientów codowi nie przybędzie - no chyba że jakiś desperatów kompletnych. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 26.10.10, 13:50 > Dlatego uważam, że to jakaś paranoja jest, że jakiś inteligent uważa każdy pozy > tywny komentarz o COD za spam, a negatywny za rzetelną i fachową opinie. Tak, to jest paranoja. Natomiast nie jest paranoją, jeżeli o 18.49 ktoś o nicku dłużnik pyta o COD, a już o 18.50 ktoś o nicku Ania pisze komentarz, natomiast "oboje" mają to samo IP. Zawsze, kiedy widzę pozytywne komentarze pisane z tego samego hosta lub tego samego IP, ale pod różnymi nickami, budzi to moje podejrzenie o zwyczajny marketing. Dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawel Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 19:03 Nie o zwyczajny marketing (jeżeli mogę zwrócić uwagę), ale o chamski, zwyczajny spam. Marketing to pojęcie szerokie, marketing szeptany to wysiłek prowców którzy przynajmniej starają się wyglądać jak zwyczajny internauta, sugerują, radzą etc., a to jest chamski spam tj. walenie głupimi postami, kompletnie mijającymi się z prawdą - byleby przykryć szybko spamem głosy krytyki, nie bacząc nawet na zmianę ip czy inteligentny tekst. Równie dobrze mogliby walić te posty automatami po wszystkich forach:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 15:51 Te Centrum Ochrony Dłużnika to nic innego nie robi tylko wali re3klamy na forach dla dłużników maj czas bo nikt niekorzysta z ich usług co za badziew, i jeszcze sami sie pytaja i sami sobie rad udzielaja , peranoja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Do anonima2010 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 21:48 To jesteś kilkanaście/kilkadziesiąt złotych tańszy na piśmie niż firmy i kancelarie zajmujące się tematem! Tylko że nawet taki cod do tych pism dorzuca jeszcze (podobno przynajmniej) te kilkanaście rozmów telefonicznych, znaczki pocztowe a jak ich grzecznie poprosisz to może nawet wystawią fakturę. A anonim chyba nie wystawi nie? Niezwykle konkurencyjną masz ofertę - chyba droższą od legalnie działających firm w rezultacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.chello.pl 28.10.10, 08:43 dokładnie, jest taki konkurencyjny ( tańszy )bo zapomniał dodać ,że nie ma zarejestrowanej firmy, brak strony internetowej,kontaktu,nip-u,regonu,nawet telefonu,każdy napisze pismo za 50zł nie mając kompletnie wiedzy merytorycznej ale efekty będa takie jak forma współpracy - anonimowe :).Ludzie to mają fantazje myśla ,że jak dłużnik to od razu desperat,i nie przeczyta tych pism -wypocin amatora . Odpowiedz Link Zgłoś
geraldina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 03.11.10, 15:28 I ja właśnie dlatego uważam, ze zdecydowanie lepsze są firmy oddłużające, jak choćby COD o którym tak tu głośno. Tam przynajmniej firma jest zarejestrowana i jeżeli rzeczywiście się z czegoś nie wywiąże to jest na to jakiś papierek, dowód, że firma istniałam jakiś namacalny śla. A po takich firmach firemkach istniejących chyba tylko wirtualnie nie można spodziewać się chyba niczego napewno. Chyba ze się myle... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witold59 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 21:17 mnie nie pomogli grozi mi licytacja nieruchomosci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ruch spoleczny Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: 46.238.231.* 04.06.11, 22:34 zapoznajcie sie z ta strona,jest do bolu prawdziwa www.sklepowicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyrolowany Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:32 Korzystałem z usług COD i nie polecam. Napisali mi, że mam już czysty BIK i moge bez problemu wystąpić o kredyt. Poprosiłem o potwierdzenie w formie raportu. Pani oświadczyła, że przy rozpatrywaniu wniosku o kredyt mnie sprawdzą i będę miał potwierdzenie. Zawarłem zatem umowę przedwstępną, wpłaciłem zaliczkę, wystąpiłem o kredyt, ponosząc uprzednio koszty operatu szacunkowego i zgromadzenia innych niezbędnych dokumentów. Decyzja banku- odmowa. Powód- wpis w BIK- u ( ten rzekomo negocjowany z bankiem i usunięty). Zadzwoniłem do COD, by przesłali mi odpowiedź z banku, który dokonał wpisu. Po kilkunastu telefonach dopadłem panią, prowadząca moją sprawę. Po 2 dniach przesłała mi na maila rządane pismo. I tu- niespodzianka- pismo nie dotyczy ani mojej umowy ani tez mojej osoby. Od tej pory kontakt z COD zerowy. Okazuje się, że osoba, prowadząca moją sprawe już nie pracuje. Podają mi inne numery kontaktowe, niestety- nieprawdziwe ( do osób prywatnych z COD niezwiązanych). Pieniędzy za usługę nie zwracają. Nie dajcie się na nich nabrać. To zupełne oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wygraj_z_windykacja Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 13.07.11, 21:48 Mam nieodparte wrażenie, ze co najmniej połowa dyskutantów próbuje wmówic forumowiczom, że należy się dogadać. Tyle tylko, że bez akt sprawy nie mozna powiedziec czy dogadanie sie jest czy nie jest w interesie dłużnika. A przy firmach windykacyjnych co do zasady "dogadywanie się" szkodzi interesom dłużnika. A już to centrum to kpina. Dłużnika ochroni dobry prawnik a nie zamian ajednego długu na innych z ustanowieniem dodatkowych zabezpieczeń, bo to służy tylko wierzycielom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alina Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 17:15 to prawda COD z Krakowa to jedna wielka ściema, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mariola Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 16:05 zgadzam sie 100% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mariola Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 13:19 chyba się kończą bo ceny poleciały u nich na pysk (brak naiwnych klientów), za takie pieniądze już widzę jak mnie oddłużą :) przecież nikt z nich nawet nie spojrzy na moje sprawy ,będę szukać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janusz Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.gdynia.mm.pl 19.10.11, 01:41 I z tym się zgadzam, najlepiej samemu zająć się sprawą, jak są komplikacje to iść do prawnika. Na UG jest darmowe biuro porad. W Gdyni jest stowarzyszenie "Owum" czy "Ovum" gdzie masz za darmo porady prawne. Możesz też poprosić aby NGO wystąpiło za ciebie w sprawie - nie zarzucą ci że masz kasę na prawnika czy firmę a nie na spłaty. Dobre informacje i przepisy możesz ściągnąć z www.prawnik.webnode.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartosz Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 12:40 Witam w problem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: manuel Centrum Ochrony Dłużnika - opinia IP: 67.159.5.* 03.11.11, 20:51 Śmieszą mnie te przesadne wypowiedzi pozytywne, lecz przede wszystkim negatywne pisane z tego samego IP, zapewne KONKURENCJA Centrum Ochrony Dłużnika. Muszą mieć mocną pozycję na rynku, jak tak się boi ich konkurencja :) Korzystałem z usług Centrum Ochrony Dłużnika i nie mogę narzekać, wiadomo w takich sprawach każde działanie musi być trochę bolesne... to chyba oczywiste, w końcu pomagają uporać się z naszą głupotą! Podsumowując (dla naprawdę zainteresowanych tym tematem a nie konkurencji rozbijającej ważne przecież wątek!) są sumienni i wykonali zlecone im zadanie, nie mam specjalnych zastrzeżeń! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomitomi Re: Centrum Ochrony Dłużnika - opinia IP: *.ipredator.se 07.12.11, 18:23 Te ataki konkurencji na COD są zabawne, pisane z tego samego IP :), a tak na poważnie okiem przeciętnego Polaka z długami (na szczęście już byłymi długami od kilku dni :) ) Centrum Ochrony Dłużnika to firma rzetelna, która wykonuje swoje zadania za określoną kwotę finansową, to tak jak idziemy do sklepu i dajemy pieniądze na chleb sprzedawczyni otrzymujemy chleb czy idąc do kina, płacąc otrzymujemy możliwość oglądnięcia wybranego spektaklu. Nie gnoimy ani nie gloryfikujemy sprzedawcy w piekarni lub też pracowników kina, tak też jest z usługą oddłużania. Centrum Ochrony Dłużnika jak i inne firmy robi co ma za zadanie i tyle. Dzięki temu jestem wolny od długów, ułatwili mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mordimer.madderdin @ tomitomi 07.12.11, 21:47 To świetna wiadomość, że COD jest takie skuteczne i w ogóle zajebiste. Konkurencja jest może i naiwna pisząc z tego samego IP ( jakoś tego nie zauważyłem, a przejrzałem wszystkie posty, łącznie ze skasowanymi ). Natomiast ty, by obwieścić nam tą radosną wiadomość, korzystasz z serwerów anonimizujących ==> ipredator.se. Czegoś się obawiasz? BTW - krytykujący COD są w stanie podać konkrety, jak chociażby tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,726,111811694,126831686,Re_Centrum_Ochrony_Dluznika_ktos_zna_.html?wv.x=2 Ty konkretów nie podajesz żadnych. Nie skasuję twojego postu tylko dlatego, że stanowi najlepszą recenzję wiarygodności tego typu firm. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kisia Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.mobell.co.uk 18.01.12, 02:04 Radzę uważać - ten COD to naciągacze którzy w ogóle nie znają się na prawie ani bankowości. Zawalili mi wszystkie kredyty którymi się zajmowali. Udzielili bezsensownych porad, które po konsultacjach z prawnikiem okazały sie także nieprawdziwe a nawet szkodliwe. Pomimo wielu telefonów nie wysłali mi żadnych pism ani dokumentów. Jak rozmawiałem z nimi na początku to mówili żeby szybko umowę podpisać i zapłacić bo czas jest ważny, jak zapłaciłem to przestali ze mną rozmawiać i mówli że się nie spieszy. Teraz komorik wziął mi wypłatę, zabrał komputer i telewizor i jeszcze straszy prokuratorem. Jak mu powiedziałem że ten cod mi pomaga to zaczoł się śmiać i powiedział że dałem się oszukać. I ma rację. Odradza stanowczo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alion Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.is.a.tor.exit.server.torland.me 25.01.12, 17:42 Ja też OSTRZEGAM. Centrum Ochrony Dłużnika ebrokera to oszuści! Nie dajcie się nabrac na ich kłamliwe opowieści o spokojnym spłacaniu długów. Te padalce naopowiadają głupot dopuki mają zdzierac pieniadze, a potem nic nie robia w ogole i nie chca z toba rozmawiac. Wplacisz, to juz cie zaliczyli i wiecej nie stanowisz dla nich wartosci. Gdzies wyczytalam ze mieli juz za to prokurtora. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszukana Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.mdnx.net 02.02.12, 20:15 To zwykli oszuści. W Rzeszowie naciągnęli masę ludzi. Aż dziw bierze że prokurator nie postawił im zarzutów jeszcze. UWAGA NA COD - TO OSZUŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adriansss Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.torservers.net 10.02.12, 15:03 Jestem prawnikiem z KCPZ specjalizującym się w reprezentacji osób przed instytucjami finansowymi. W swojej karierze, pracując m.in. jako prawnik w jednej z największych firm oddłużeniowych w Polsce, pomogłem już setki jeżeli nie tysiącu osobom. Często były to całe rodziny. Teraz pracuję na własną rękę. Jeżeli masz problem, porozmawiajmy. Rozmowa Cię nic nie kosztuje a jest możliwe, że Twoja sytuacja wcale nie jest beznadziejna. Pamiętaj: pomagamy zadłużonym. Skutecznie. Nie oszukujemy naszych klientów jak wiele innych firm oddłużeniowych. Adrian S. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: staszek Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.51.rev.vline.pl 10.03.12, 21:25 szukam bezplatnej porady Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszukana Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.12, 14:06 jak wam wszystkim wierzyc??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.14, 18:20 prosze o pomoc niemam juz do kogo sie zwrocic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwester71 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.play-internet.pl 17.11.14, 01:03 Wszystko zależy jaką ty pomoc oczekujesz. Bo pożyczka to raczej przy zadłużeniach to nie jest super wyjściem. Trzeba po prostu dobrze poznać twoją sytuację, wtedy można szukać rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr P. Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.11.14, 13:33 Witam.Jestem zainteresowany skuteczna pomoca w ugodach z parabankami. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prawnik_Szczecin Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.limehost.ro 17.02.12, 15:44 COD to ta firma co zbankrutowała i jest w likwidacji: www.imsig.pl/pozycja/2011/230/KRS/247209,COD_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84_W_LIKWIDACJI Ciekawe czy obslugują dalej klientów i czy pieniądze będą zwracać? Jakby potrzebowali kogoś od likwidacji i upadłości to podobno w krakowie jest kilka nowych kancelarii które dobrze to robią:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KLIENT Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 12:00 TO ONI SĄ W LIKWIDACJI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordimer.madderdin Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 19.02.12, 11:49 Gość portalu: Prawnik_Szczecin napisał(a): > COD to ta firma co zbankrutowała i jest w likwidacji: > rel="nofollow">www.imsig.pl/pozycja/2011/230/KRS/247209,COD_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84_W_LIKWIDACJI W niczym nie przeszkadza im to w spamowaniu na forum. Nie dalej jak wczoraj / przedwczoraj usunąłem kilka postów tego samego usera, polecającego ich usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: redneck Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.242.AWIST.PL 12.04.12, 12:43 Najlepiej to chyba samemu sobie zadzwonić do nich albo podejść- jeśli jest to spółka to musi mieć siedzibę. Myślę, że jeżeli to kolejna firma krzak jakich sporo na rynku oddłużania to pewnie nikt nie odbierze albo nie mają siedziby. A jak odbiorą i będą ściemniać to i tak każdy się pokapuje. Najlepiej przekonać się samemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Firek Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.torservers.net 16.04.12, 12:47 Firma krzak to KMPA Polska. Oszukują na naliczaniu prowizji a prowizji którą sobie wywalczysz i tak nie zapłacą. Dwóch cwaniaków ją prowadzi. Trzymajcie się od nich z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AK8892 Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: *.torservers.net 18.04.12, 02:40 Mi szefowie KMPA Polska od razu wydawali się podejrzani. Przez telefon to mówili tak gładko jakby wazelinę połknęli... ale jak zobaczyłam umowę to się za głowę chwyciłam! Kary umowne po 100000 zł, naliczane według ich widzimisie. Nie podpisałam tej umowy bo słyszałam już wcześniej że nic dla klientów pożytecznego nie robią a jedynie wyciągają pieniądze i że nie wypłacają terminowo prowizji współpracownikom. Ćwierkją jaskółki, że KMPA polska wystąpiło już przeciwko swoim kontrahentom o odsskodowanie. Najdziwniejsze jest to że szefem firmy jest jakiś adwokat który zarabia na ludzkiej biedzie i głupim zaufaniu współpraowników ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bankowiec Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? IP: 95.154.230.* 19.04.12, 16:21 Kmpa to firma krzak. Niby mają jakiegoś pseudo radcę prawnego ale w niczym im to nie pomaga. Albo są słabo zorganizowani albo w ogóle nastawieni tylko na wyciągnięcie kasy od klienta. Tego nie wiem ale spotkałem już kilkuanstu ich byłych klientów którzy strasznie się na nich zawiedli. Nie korzystałbym z ich usług. Lepiej wziąść sprawdzone firmy z których klienci są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
mordimer.madderdin Re: Centrum Ochrony Dłużnika - ktoś zna? 19.04.12, 18:41 Panowie czy cokolwiek tam nosicie w majtkach - zluzujcie już z tym spamem nt. jak to KMPA oszukuje swoich kontrahentów. Nikt się nie nabierze, że pisze to więcej niż 1-2 osoby. Jeśli faktycznie macie z tym problem - to załóżcie sobie wątek, wymieniajcie się KONKRETNYMI uwagami, skierujcie sprawy do sądu. Każdy kolejny wpis w tym wątku budzący moje wątpliwości, trafi do śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś