Dodaj do ulubionych

SAF - czy Ktoś coś wie...

14.04.12, 16:27
SAF to Sląska Agencja Windykacyjna, która "trzyma"sprawę moich kilku niezapłaconych mandatów za jadzde bez biletu tramwajem. Czy Ktoś coś wie na temat tej Agencji, jak oni postępują, po prostu, czy Ktoś miał z nimi jakieś doświadczenie - pozytywne lub negatywne, jakiekolwiek? Proszę o posty!
Obserwuj wątek
    • frediiii Re: SAF - czy Ktoś coś wie... 18.04.12, 07:24
      Generalnie to banda cwaniaczków, kiedyś "kupili" kilka wierzytelności od mojego kolegi, po 30 dniach gdy okazało się ze wierzyciele maja ich w poważaniu, zrezygnowali ze sprawy.
      Ale oczywiście przesyłali do dłużników naliczone odsetki za "wypożyczony" dług.
      • 5izabela20 Re: SAF - czy Ktoś coś wie... 18.04.12, 09:41
        Dowiedziałam się właśnie, że moja sprawa, jaką oni prowadzili, została odesłana z powrotem do Wierzyciela. Już się tym nie zajmują. Jak to można rozumieć w praktyce? Czy można mieć nadzieję, że dzięki temu sprawa sie wydłuży w czasie?
        • Gość: sett Re: SAF - czy Ktoś coś wie... IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.04.12, 17:41
          Szukają jeleni którzy na hasło SAF przestraszą się i zaczną negocjować, wpłacać itd, poczują kasę nie odpuszczą, jak nie to zwracają dług do wierzyciela.
          • Gość: Zosia Re: SAF - czy Ktoś coś wie... IP: *.siedlce.domtel.com.pl 10.07.14, 11:02
            SAF to zwykli oszuści działają na nie wiedzy człowieka, najlepiej nie wchodzić z nimi w żadne rozmowy
            • Gość: kk Re: SAF - czy Ktoś coś wie... IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.14, 15:05
              popieram, oszuści i tyle w temacie, dłużnik sam oddał kasę bez ich ingerencji a i tak potraktowali to jako własna zasługę. Nie polecam !
    • Gość: zleceniodawca Re: SAF - czy Ktoś coś wie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.16, 12:17
      PROSZĘ OMIJAĆ TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM BRAK KOMPETENCJI , ŚCIĄGALNOŚĆ BLISKA 0 , NATOMIAST ŚWIETNIE ŚCIĄGAJĄ NALEŻNOŚCI Z OD ZLECENIODAWCY WYMYŚLAJĄC NOWE KOSZTY A MIAŁO BYĆ BEZ KOSZTOWO.
    • Gość: zleceniodawca Re: SAF - czy Ktoś coś wie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.16, 14:13
      To kiepska firma nie wiele robią w sprawie odzyskania wierzytelności, za to wystawianie faktur i naciąganie klientów perfekcja !!!!!!!!!!! chyba z tego żyją.
    • Gość: nds24 Re: SAF - czy Ktoś coś wie... IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.17, 10:46
      wszystkie osoby, które czują się w jakikolwiek sposób poszkodowane, przez SAF S.A. ul. Lenartowicza 188 41-216 Sosnowiec, prosimy o kontakt z Niezależnymi dziennikarzami Śledczymi nds24
      • Gość: halin58 Re: SAF - czy Ktoś coś wie... IP: *.77.8.pool.telefonica.de 16.05.23, 16:18
        tak mnie oszukali płaciłam co miesiąc po 200 a miałam placicwg umowy 118 zostały 2 raty skierowali do komornika i domagają się 2400

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka