macho1492
19.12.15, 18:47
UWAGA DLA ZAMAWIAJĄCYCH !!!!!!! firma typu KRZAK. Złożone zamówienie zamówienie na garaż, oczekuję już ponad miesiąc. Zero telefonu z informacją dlaczego czas realizacji się przeciąga czy nawet jednego słowa przepraszam. Zadzwoniłem na infolinie, chamska i bezpardonowa pracownica zaczęła mi udowadniać abym się cieszył że czekam tylko miesiąc i z pyskiem co sobie nie myśle. Brak terminu realizacji, brak kontaktu, dobrze że za ten garaż nie zapłaciłem. Wysłałem maila że rezygnuję z ich usług i nie chcę mieć z nimi nic do czynienia, do dnia dzisiejszego zero odpowiedzi, po prostu zlali klienta i po sprawie. Firma ma znaczek Rzetelna Firma, postaram się aby ten znaczek został im zabrany gdyż przez nich straciłem ponad miesiąc czekając na garaż oraz poniosłem straty a teraz będę musiał szukać nowego wykonawcy.
Obiecuje wam Firmo KONSTAL, że poświęcę dużo czasu na to aby godnie was zareklamować w internecie i na wszystkich forach branżowych nawet jeżeli usuniecie tego posta. Takie Firmy jak wy należy eliminować z rynku i ostrzegać innych przed popełnieniem błędu zamówienia u was czegokolwiek.