Dodaj do ulubionych

Ostrzegamy przed OBLASY Dariusz Marek Kucinski '66

IP: *.ip-37-187-129.eu 11.06.16, 14:00
Jestem tutaj aby uprzedzić wszystkich przez osobą Dariusza Kucińskiego Prezesa i osobę powiązaną z:

ALTBAU SERVICE
WARMET SERWIS
OBLASY
MI-MOSTOSTAL INFRASTRUKTURA
BOARDMEDIA POLAND
US RACING
KORPORACJA COLYTAG
STOWARZYSZENIE JANOWIEC.

oto link do: mojepanstwo.pl/dane/krs_osoby/403368,dariusz-marek-kucinski

Dariusz Marek Kuciński przede wszystkim:
- nie płaci swoim Zleceniobiorcą;
- windykacja nie przynosi skutku;
- unika kontaku i się ukrywa;
- nie odbiera telefonów ani koresponecnji;
- wezwania pozostają bez odpowiedzi i są bezskuteczne;
- ukrywa majątek i przerzuca go pomiędzy spółkami;
- w proceder wciaga rodzinę spółka ALTBAU SERVICE;
- udaremnia egzekucje komornicze;
- zmienia rachunki bankowe;
- przepisuje majatek na członków rodziny;
- wyzbywa się własnego majątku po wszczętych egzekucjach;
- fałszuje dokumenty i jako autentycznymi się nimi posługuje;
- toczone są przeciwno niemu postepowania karne i windykacje i sprawy o zapłątę;
- brał udział w procederach wyłudzenia podatków;

To tylko część zarzutów.

Jeżeli jesteś ofiarą tej osoby lub wiesz kto jest przez niego poszkodowany napisz. Grono poszkodowanych jest liczne i poszukujemy kolejnych poszkodowanych.

Działamy w celu ostrzeżenia potencjalnych przyszłych klientów przed skorzystaniem z usług podmiotów którymi zarządza i we włądzach, których zasiada Dariusz Marek Kuciński, mając na uwadze wyłącznie interes społeczny.
Obserwuj wątek
    • tadusz03 Re: Ostrzegamy przed OBLASY Dariusz Marek Kucinsk 12.06.16, 17:48
      doprecyzujcie kogo reprezentujecie, lub w czyim imieniu działacie. to znaczy , czy osoba wpisująca post jest windykatorem działającym indywidualnie, może jesteście firmą windykacyjną ? może działacie na zlecenie funduszu skupującego długi ? wymienione rzekome czyny świadczą o waszym doświadczeniu w windykacji więc sorry nie można traktować waszego postu poważnie. przynajmniej podpiszcie się pod nim .
      z drugiej strony co do działań przestępczych to ja chcę zgłosić Kruka, Prokura NSFIZ, Grupę Kapitałową BEST, Kaczmarski Inkaso, Inkaso Kredytowe, Kredyt Inkaso , Grupę kapitałową Ultimo. ale większości nie wymienię , bo mój wpis zająłby całą stronę , a regulamin nie pozwala aż tak długi wpisów tworzyć. Zachęcam was abyście się podpisali pod swoim mailem.
    • Gość: Zuzanka Re: Ostrzegamy przed OBLASY Dariusz Marek Kucinsk IP: *.24.134.96.ipv4.supernova.orange.pl 05.05.20, 15:22
      Zgadza sie. Partacz i oszust.
    • Gość: bartek Re: Ostrzegamy przed OBLASY Dariusz Marek Kucinsk IP: *.97.65.202.ipv4.supernova.orange.pl 28.08.20, 13:47
      Skutecznie windykuję Pana Dariusza, jeżeli ktoś ma w dalszym ciągu problem z odzyskanie pieniedzy - proszę o telefon. 517 798 607
    • Gość: Marcin Re: Ostrzegamy przed OBLASY Dariusz Marek Kucinsk IP: *.knc.pl 13.05.21, 20:51
      Witam
      jestem następną ofiara tego pana czy ktoś odzyskał od niego dług
      pozdr.
      Marcin
      to domnie kontakt
      faktury@janols.pl
    • Gość: Piotr Re: Ostrzegamy przed OBLASY Dariusz Marek Kucinsk IP: *.korbank.pl 02.08.21, 21:17
      Dariusz Kuciński - Firma Oblasy Sp. z.o.o.

UWAGA Brak opłaconych faktur. Złodziej, Oszust UWAGA

Moja firma została oszukana we Wrocławiu. Początek wszędzie ten sam, pierwsze faktury opłacone, następnie opóźnienia w płatnościach na koniec brak opłaconych faktur.

• Gość: AB Re: Ostrzegamy przed OBLASY Dariusz Marek Kucinsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.23, 18:44
      Dzień dobry, czy ktoś z Państwa zna miejsce pobytu pana Dariusza Kucińskiego? Proszę o kontakt - andrzej.bednarczyk@bednarczyk.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka