Dodaj do ulubionych

Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import z UE

13.03.19, 12:45
Uwaga . Uważajcie na firmę PIOWIT Sp. z o. o. ul. Strzelców Bytomskich 165A, prezes Piotr Nebylski
Z oddziałem w Opatówku, wpłaciłem dużą a wręcz bardzo dużą zaliczkę po anulowaniu umowy minęło już ponad 23dni i nie została wrócona mi zaliczka, nom stop przedłużają termin zwrotu.
Chyba już będę musiał pożegnać się z kasą. Chcą zawsze zaliczkę na sprowadzanie pojazdu, później są problemy. UWAŻAJCIE. Zostałem oszukany już pieniędzy nie odzyskam☹
Na OLX ogłaszają się jako LUXURY-PREMIUM.CARS
Pamiętajcie wszyscy abyście nie byli oszukani jak ja !!!! NIGDY nie wpłacajcie ani nie przekazujcie nikomu żadnych pieniędzy zanim nie zobaczycie auta, nie zrobicie przeglądu technicznego, zanim nie sprawdzicie wszystkich dokumentów i co najważniejsze - zanim nie podpiszecie umowy kupna-sprzedaży.
Obserwuj wątek
    • armin69 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 25.03.19, 23:02
      również zostałem oszukany, czy ktoś ma na nich rozwiązanie? jutro zgłaszam sprawę na policję i do rzecznika praw konsumenta
    • armin69 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 25.03.19, 23:03
      również zostałem oszukany, czy ktoś ma na to rozwiązanie oprócz policji i rzecznika praw konsumenta?
      • kams69 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 29.03.19, 17:47
        niech Pan poda swoj numer tel?
        • armin69 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 23.04.19, 19:20
          665-845-036
    • Gość: l154 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import IP: *.158.206.233.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.04.19, 21:15
      Witam,
      Rownież zostałem oszukany. Sprawę można załatwić tylko przez prawnika.
      nowy link do nich na OLX www.olx.pl/oferty/uzytkownik/nOoya/
      ich numery telefonów
      1.Handlowiec tel. 798 251 988
      2.Handlowiec tel. 784 928 124
    • kams69 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 17.04.19, 19:16
      A we wszystko zamieszany jest ZBIGNIEW KRZYSZTOF PODRÓŻNY. Spółka jest na słupa a on tylko zbiera zaliczki i nigdy nie oddaje :) jeśli ktoś chce uzyskać prywatny adres do Pana Zbigniewa i się rozliczyć z nim na własną rękę zapraszam do kontaktu(ale to kosztuje).
      Pan Zbigniew nie wie z kim ma do czynienia ale się dowie ;)
      Jest możliwość odzyskania waszych pieniędzy -30% od sumy wpłaconej. (płaciie jak już odzyskacie pieniądze)
      • armin69 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 23.04.19, 19:20
        665-845-036 prosze o kontakt
      • Gość: Yennn Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import IP: *.play-internet.pl 30.04.19, 11:41
        Jelcz Laskowice, ul. Szkolna 10/4
      • gooloo Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 05.05.19, 19:40
        Witam, mnie też oszukano, proszę o kontakt, mój nr 539966373.
    • Gość: 12zozem12! Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.19, 14:19
      odnosząc się do firmy powyżej, przedstawiciel firmy skontaktował się ze mną w celu zwrotu środków. Została wpłacona spora kwota na pojazdy. Dostaliśmy zwrot, część na konto część gotówka. Z informacji uzyskanej od przedstawiciela firmy, poprzedniego prezesa nie ma w firmie, a nowy stara się ogarnąć bieżące tematy. Pozdrawiam
      • armin69 Re: Uwaga na firma PIOWIT Sp. z o. o cars import 23.04.19, 22:14
        ma Pan jakiś kontakt do nich żeby przyspieszyć akcje?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka